Kavgalarımız nişanlıyken daha çoktu bu iyi halimiz arkadaşlar
Nişanlıyken her gün abartmıyorm her gün tartışırdık..
Öyle bir konumda var burada çok ayrılmayı düşündüm.. Ama ne kadar çok zor biri olsa da
Geç de olsa gönlümü alır sevgisini gösterir.. Artıları eksilerini geçti ve evlendim..
Ama şimdi daha zor geliyor kavgalar ağrıma gidiiyor. artık daha dikkatli olsun istiyorum..
Mesela bu mesajıma 2 mesajı kızgın yazdı baktı böyle eline bişey geçmeyecek özür dilerim bitanem
kalbini kırdığım için deyip kandilimi kutladı.. ama ben daha gece telefonda ben üstüne gitsem de
tamam haklısın hayatım deyip beni yatırştırmasını beklerdim.. Beni kalbim kırık bırakıp uyuması
normal mi
evet mantıklı
Ama beni hala kaybedebilir.. Ben sadece mutlu olmak varken hele de daha bir ayımız olmamışken niçin böyle
kavgalara izin veriyor bunun derdindeyim.. Ben bazen hassas olabilirim bazen de o.. Birbirimizi duruma göre
alttan alamazsak nasıl mutlu bir evlilik olur ki? Ben kötüyken o sakinleştirsin o kötüyken ben..
Ama olmuyor genelde biz birbirimizle inatlaşıyoruz..
Daha neler yahu:) Çabul ayrılcak olsam nişanlıyken ayrılmıştım daha beterdik diyorum her gün kavgalıydık küstük..
Bu bizim iyi halimiz o zman ayrılmamışım şimdi öyle kolay vazgeçermiyim. Ben eşimi çok seviyorum üzüntüm
böyle basit kavgaların büyümesine izin veriyor olması..Sen izin verme diyeceksiniz biliyorum ama insan bazen
Eşinden bekliyor hele de evliliğin ilk ayında..Haklı ya da haksız basit ya da büyük çıkan kavgayı orda engelleyebilir
biliyorki iki tatlı söz eririm.. Acı sözü seçip teli kapatması ağır geliyor biz daha yeni evliyiz. Anlatabiliyor muyum?:44:
aslında yasınız da kucuk degıl ama nedır bu ben anlamadım bana annesının yanında askım cıcım demıyor dıye dusunmek.genelde hepımız aılemızın yanında daha resmı olmaz mıyız?ben mı yanlıs dusunuyorum.bence sız cok fazla fevrısınız.kendınızı torpulemeye calısın.
canım yazacaklarımı iyi oku
7 yıllık evliyim
evlilğimin ilk 2 senesini eşimin ailesinin yanında geçirdikk
beraber tv bile izleyemezdikk düşünn,,
herşeyi karşşı taraftan bekliyorsunn okuduğum mesajlara bakarsakk
o tatlı bir kelime edeceğine sen bu kadar abartmasaydın olurdu,,
ilk ayda 5 kavga düşündürücü bi durumm
bizde kavga ederdik ama ... bu sayı fazla
ayrıca adama sert yaparım diyosun ama ,,
1 katlanır 2 katlanır 3 sü feci olurr o seni katlarr...
evliliğin zehir olurr
ailesinin yanında aşkım ciicim dememesine takılmışsın canım ,sanırım seninki biraz kendini ispatlama çabası
onların yanında sana aşkım demesi hiç bişeyi ıspatlamaz..
aşkım cicim der davranışıyla ezer,,yada tek kelime demez ama ööle bi bakarkiii o bakıış neler anlatır neler..
takılma canım zehir etme yazık bu günlerinii...
çook üzülürsün sonraaa
fazla naz aşık usandırırr ,,usandırma kocanı..
bıkmasın triplerindennnn....
beklenti çıtanı biraz aşağı indir
emin ol zaman geçtikçe değerinde,sevginde,sana duyulan saygıda artacakkk
biraz zaman sadece...
şimdi düşünün evlisiniz ama ev kurmadınız henüz 24 günlük evli olup 1 haftadır ayrısınız..
telefonda konuşuyorsunuz başında iyi gibi annesi giriyor odaya adam yabancı oluveriyor..
yani aşkım demesin bari canım desin..Bi canım bile demeyipp hee efendimm anladımm yok
annem geldi evett
uykum var hadi yatalım...
Bu konuşma kimin canını sıkmaz aşkımları abartmasa bile canım benim uykum geldi hadi uyuyalım öptm diyebilir.
Belki 10 yıl sonra bende siizn gibi düşünürüm bilemem ama şuan benim için şu konuşmaya aldırış etmemek zor
şimdi düşünün evlisiniz ama ev kurmadınız henüz 24 günlük evli olup 1 haftadır ayrısınız..
telefonda konuşuyorsunuz başında iyi gibi annesi giriyor odaya adam yabancı oluveriyor..
yani aşkım demesin bari canım desin..Bi canım bile demeyipp hee efendimm anladımm yok
annem geldi evett
Bu konuşma kimin canını sıkmaz aşkımları abartmasa bile canım benim uykum geldi hadi uyuyalım öptm diyebilir.
Belki 10 yıl sonra bende siizn gibi düşünürüm bilemem ama şuan benim için şu konuşmaya aldırış etmemek zor
Teşekkür ederimm tavsiyelerinizi dikkate alacağım
annem geldi evett
niye ayrı duruyosunuz onu anlamadımm
eşinle beraber kalsana....
niye kendinize işkence veriyosunuz ki...
hem takılmazsın böle şeylere o zaman...
10 senelık evlı degılım eger onu kasttettıysenız.2 senem daha yenı bıttı hala cıcım ayları gıbı yasıyoruz.ama yerı geldıgınde de olgun bır kadın gıbı dusunebılıyorum.bence sız de deneyın kı mutlu olun.
Yaa 2 ayda belli olcak bizim tayin durumu iki ay boyunca onun ailesiyle duramam..
biliyorum 8 yıl 10 yıl kaynanasıyla oturanlar var hayranım böylelerine ama ben evliliğimin
ilk zamanlarını eşime yanımdayken hasret duyarak geçirmek istemiyorum. İnanın öyle oluyor.
İstediğimde sarılamıyorum sevgimi gösteremiyorum ayrıca babası çok huysuz herşeye karışıyor
hiç susmuyor..2 ayın tamamını orda geçirsem daha kötü olucaz o yüzden şimdilik böyle 10 gün sonra
gitcem mecbur ama.. O süreyi azaltmaya çabalıyorum
ayy canımm böyle daha uzaksın,, en azından yanında olsan beraber uyursunn o bile yeter...
böyle hasretin olmuyomuu
telefonda evlilik olmaz..
bak ben 2 yıl oturdumm 2 ay çokmu?
eşinle beraber olabilmek için değmezmii..
babası huysuz olsada takmıcaksınn,,eşin için katlanamazmısısn?
sarılmak istiyosan,öpmek istiyosan odanıza çeklirsiniz olur biter..
şimdide eşine hasret duyuyosunnn beraber uyumak varken başkaları için neden ayrı kalıyosunn kii,,
çok mantıksız...
20 günde 5 kavga = Her 4 günde 1 yani
İlk zamanlar zordur bir alışma dönemidir ama sizin ki biraz fazla geldi bana da yine..
Sürekli eşinizi suçluyorsunuz ama yorumlarda gördüğüm bir sebep ' ailesinin yanında bana aşk sözcükleri söylemiyor ' komik geldi.. Bunun için kavga mı edilir yahu...
Bizde de durum tam tersi, ben eşime tembihlerim büyüklerimiz varken ' bana aşkım filan deme öpme utanırım ' diyeO arada ağzından kaçırır ama bu kavga sebebi olmaz yine de..
Herkesin tercihleri farklı tabi ama eşinize yazdığınız mesajın üslubu da bana çok sert geldi.. O sizin sevgiliniz değil eşiniz, kime posta koyduğunuza dikkat edin, daha dakika 1 gol 1 saygı elden gitmesin
olmuyor zaten çok zor..
Ama ordayken de 3 gün gittik el öpmeye bana yetti
Mutfaktaydım hep.Benimkide saolsun genelde yattı tv izledi..
sinir oldum.. Bu ne ya dedim o kendi evinde ona zor değil
ama ben orayı evim gibi göremiyorum kızlar herkesin bir düzeni var.
Hem rahatsız oluyorum hem rahatsız etmiş gibi hissediyorum..
İşte 10 gün sonra gidicem..Allah'ım sabır versin bu ramazan geçmez bana
derdindeyim gözüm kulağım haberlerde bir an evvel şu tayin belli olsa diye
bende 2 aylık evliyim canım;
evliliğimiz ilk haftalarında eşimle birbirimiz yedik resmen, evliliğe birden alışamıyor insan
tartışmaların olması normaldir bana göre ama iş hakarete varılırsa kabul edilemez tabi..
eşine tavrın,attığın mesajlar bana biraz sert geldi.
sanırım kadın olarak biraz daha alttan almamız gerekiyor..
çünkü hep üzülen taraf biz oluyoruz hem alttan alınca onlarda hatasını anlıyor zaten
hemen gönül almaya başlıyorlar...
sana önerim; biraz daha eşine karşı alttan al,sözünden çıkma böyle daha mutlu olabilirsin
ben böyle yaptım ve allaha şükür herşey yolunda eşimle çok mutluyum...
bu mantık eşini kırabilir iştee
ne demek evim gibi göremiyorumm,,zaten evin değil görmen de mümkün değil ama eşinin ailesinin evii
fedakarlık yapmaktan kaçınıyorsun bence,
armut piş ağzıma düşş
unutmaki onlara ihtiyacın olacağın anlarda gelicekk hamilelik var hastalık var
o zamna ne yapacaksınn onlar sana böyle davransa
hepimiz kayınannemizin evinde işler yapıyoruzz
bu gereklilik bizim geleneklerimizde
azıcık yumuşak olmalısın bence
kestirip atıyosun işine gelmeyen konuları sonra eşine paslıyosun alttan almıyor diye..
sen o evin kızı sayılırsın rahatsız etmezsin hatta sevinirler
ama sen burada yazdığın tavırda davranıyorsan rahatsız edersin o zamn..
eşin için idare et,,hem saygı kazan,hemde eşinle beraber ol
emin ol eşinin gözünde daha kıymete binersinn(benim için katlanıyor der)
bu yazdıklarım tavsiye değil tecrübeyle sabit..
ayy canımm böyle daha uzaksın,, en azından yanında olsan beraber uyursunn o bile yeter...
böyle hasretin olmuyomuu
telefonda evlilik olmaz..
bak ben 2 yıl oturdumm 2 ay çokmu?
eşinle beraber olabilmek için değmezmii..
babası huysuz olsada takmıcaksınn,,eşin için katlanamazmısısn?
sarılmak istiyosan,öpmek istiyosan odanıza çeklirsiniz olur biter..
şimdide eşine hasret duyuyosunnn beraber uyumak varken başkaları için neden ayrı kalıyosunn kii,,
çok mantıksız...
ayrıca sen 2 ayı bile eşin için ailesiyle beraber geçirmek istemiyorsan
o adamdan da hiç bişey bekleme
onların yanında sana tek kelime etmezz
sen onu yalnız başına annesinin evinde bırakırsan,,
o annesine sizin yanınızda kalmak istemediği için yalnızım diyemeyeceğine göre
haliyle bu tavrı takınması normal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?