- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Evet öyle üstüne gittim teli yüzüme kapattı.. durum bu
Ama kızdığım şu ben birilerinin yanında öyle konuşsam o benim canıma okur
Yasinizi cok merak ettim.
Annesinin yaninda ask sozcukleri duymak istediginize ve evliliginize 'elde edilmek' mantigiyla baktiginiza gore az cok tahmin edebiliyorum gerci.
Bence cocuksu davranislarinizi birakin. Gercek sorununuz her ne ise esinizi karsiniza alip konusun. Kaprissiz, beklentisiz. Bastan nasil baslarsiniz oyle devam eder.
Tam düşündüğüm gibi günaydın aşkım yazdı...
Ben senin hiç bişeyin değilim saçmalıklarınla yaşamak zorunda değilim..yüzüme tel kapayan adamla işim olmaz güle güle yazdım
Cevap yok krizlerdedir oh olsun ben krizdeyken iyi..
Tüm tartışmalarınız buna benzer konulardan mı çıkıyor
mutlu bir evlilik istiyorsan, yangına su ile gitmenizi tavsiye ederim.
birde üslup önemli.
mesela yukarıda yazdığınız mesaj yerine...
kalbimi kırdın, beni seven erkekten böyle birşey beklemezdim.
sadece yanlızken değil herkesin yanında aşkın olduğumu duymak isterim.
yazsa idin, eşin pişmanlıklar içinde olurdu ve kendini affettirmeyi düşünürdü.
şimdi ise yazdıklarınız yüzünden size karşı bileniyor. yada demlenmeye başlıyor. işte bu küçük şeyler birikiyor. tıpkı üst üste biriken kuru cılız çıralar gibi.küçücük bir kıvılcım bu çıraları çarçabuk tutuşturur.
eşinizin yaptığı hareketlerden yada sözlerden rahatsız olduklarınızı söyleyeceksiniz, ilk olayda verdiğiniz tepki çok önemlidir.
bu tepkiyi verirken üslup önemli...
birde asla ve asla boşanırım, bırakır giderim gibi evlilikte uğursuzluk getiren kelimeleri kullanmayın.
Hayır bu en basiti..
genelde benden aşırı ilgi bekler ben karşılayamam bu yüzden tartışırız..
Ve babası yüzünden hala benimseyemedim sevemedim sevilcek gibi değil anlatsam hakverirsiniz..
Bende göstermelik seviyo gibi olamam neysem o aramıyorum hiç içimde gelmiyo diye kızar
görevini yap sevmiyosan da saygını göster haklısın ama babam falan der..
bu en basit kavgamız aslında büyüme nedeni onun tepkisi..
küçük değilim 26yım:) eşim de28.. Aşk sözcüklerinden öte ailesinin yanında da verdiği değeri görmek istiyorum..
Ne o aile yanında resmi olup soğuk konuşmalar ben yapsam o kavga çıkarır
Ben ne zaman dediğiniz gibi kalbimi kırdın hadi gönlümü al gibi naz yapsam benimki daha bi inatlaşır..
Ben bişey yapmadım sen gönlümü al bile derNe zman sert olup uzatsam en son artık anlar başka yolu yok
hatasını kabul eder.. Ne yapayım tatlısına göre şerbet derler ya benimkinin dili öyle.. ama çok yıpratıcı
nedenini söylüyorum.
evlenmeden önceki gücünüzü abarttınız.
adam peşinizden koştukça süründürdünüz.
bütün gücü elinize aldınız. istediğiniz bir şey olmadımı onu sizi kaybetmesiyle tehdit ettiniz ve yaptırdınız.
fakat şimdi sizi kaybetmesi gibi tehdit edebileceğiniz bir şey yok.
o gücünüzü kaybettiniz ve size koyan da bu.
Yasinizi cok merak ettim.
Annesinin yaninda ask sozcukleri duymak istediginize ve evliliginize 'elde edilmek' mantigiyla baktiginiza gore az cok tahmin edebiliyorum gerci.
Bence cocuksu davranislarinizi birakin. Gercek sorununuz her ne ise esinizi karsiniza alip konusun. Kaprissiz, beklentisiz. Bastan nasil baslarsiniz oyle devam eder.
nedenini söylüyorum.
evlenmeden önceki gücünüzü abarttınız.
adam peşinizden koştukça süründürdünüz.
bütün gücü elinize aldınız. istediğiniz bir şey olmadımı onu sizi kaybetmesiyle tehdit ettiniz ve yaptırdınız.
fakat şimdi sizi kaybetmesi gibi tehdit edebileceğiniz bir şey yok.
o gücünüzü kaybettiniz ve size koyan da bu.
evet mantıklı
Ama beni hala kaybedebilir.. Ben sadece mutlu olmak varken hele de daha bir ayımız olmamışken niçin böyle
kavgalara izin veriyor bunun derdindeyim.. Ben bazen hassas olabilirim bazen de o.. Birbirimizi duruma göre
alttan alamazsak nasıl mutlu bir evlilik olur ki? Ben kötüyken o sakinleştirsin o kötüyken ben..
Ama olmuyor genelde biz birbirimizle inatlaşıyoruz..
Boşanmak;sevgiliyken ayrılmak kadar kolay mı
tabiki o kadar kolay değil.. Şuan bu kavgaların daha çok üzmesi bu yüzden zaten..
Ama mutsuz bir hayatı sürdürmek zorunda değiliz değil mi bu yüzden kaybedebilir diyorum..
Yani çabuk ayrılabilecek olsanız bu kadar üzülmeyeceksiniz... Doğru mu anlamışım?
Sanırım derdiniz yok kendinize dert arıyorsunuz...
Daha neler yahu:) Çabul ayrılcak olsam nişanlıyken ayrılmıştım daha beterdik diyorum her gün kavgalıydık küstük..
Bu bizim iyi halimiz o zman ayrılmamışım şimdi öyle kolay vazgeçermiyim. Ben eşimi çok seviyorum üzüntüm
böyle basit kavgaların büyümesine izin veriyor olması..Sen izin verme diyeceksiniz biliyorum ama insan bazen
Eşinden bekliyor hele de evliliğin ilk ayında..Haklı ya da haksız basit ya da büyük çıkan kavgayı orda engelleyebilir
biliyorki iki tatlı söz eririm.. Acı sözü seçip teli kapatması ağır geliyor biz daha yeni evliyiz. Anlatabiliyor muyum?:44:
Gerginlik konusu ona önemli gelmediği için telefonu kapatıyordur belkiEvinizi kuramamış olmanızdan da kaynaklıdır bu durum belki... Umarım kısa sürede aşarsınız bunları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?