estağfirullah.bizde uzak şehirlerdeyiz ve aynı şeyleri bende yaşasam hissettiklerinizden farklı bir şey hissetmezdim.çünkü mesafeleri kaldırmak kavuşmak o umutla beklediğiniz hayata adım atıyorsunuz ve hayal ettiğiniz adamın hayal ettiğiniz gibi davranmasını bekliyorsunuz ama sonuç hayal kırıklıığı.aslında her şeyin mükemmelini düşünmeemek adamları umut tepesine çıkarmamak lazım düşünce tepeden can acısı çok acı oluyor.Amin! dert demeye utanıyorum artık bu derdime ama bizim hasretimiz bitmedi gitti üzülüyor insan...
Teşekkürler moral verdiniz
estağfirullah.bizde uzak şehirlerdeyiz ve aynı şeyleri bende yaşasam hissettiklerinizden farklı bir şey hissetmezdim.çünkü mesafeleri kaldırmak kavuşmak o umutla beklediğiniz hayata adım atıyorsunuz ve hayal ettiğiniz adamın hayal ettiğiniz gibi davranmasını bekliyorsunuz ama sonuç hayal kırıklıığı.aslında her şeyin mükemmelini düşünmeemek adamları umut tepesine çıkarmamak lazım düşünce tepeden can acısı çok acı oluyor.
biz gerdek gecesi bile kavga ettik ya
o kadar ters insanlarız ki o kadar da çok kavga ediyoruz.
ve artk nelerden kavga ettiğimizi bile hatırlamıyorum..
bnm eşim çok sinirli,bnde öyle.
fakat hep alttan alan o.
bağıran çağıran,hakaret eden,küfürler sayan,birşeyler fırlatan-kıran ya da ona vuran ben oluyorum.
bu kadar sakin olduğu için de ben çirkinleşiyorum işte..bnmde yaptıklarım yanlış elbette.çabuk yıprattı bizi.
sevgiliyken,sözlüyken ve de nişanlıyken de böyleydi.
ama o kadar çok seviyor ki katlanıyor bana iştebir gün o sevgisi de yok olup gidicek..o zaman hep bunları karşıma çıkarıcak işte :26:
Biz birbirimizi hep yedik durduk iki yıl canım ama hasretten uzaklıktan kaynaklandı çoğu zaman..
Evlendik tayin yüzünden hasretimiz devam ediyor ama ben artık bişeyler değişsin istiyorum
sonuçta artık kısa süreli ayrılığımız bunun arkasına sığınamaz. Gen ya da kafa uyuşmazlığı diyemiycem
benimki huysuz adamın teki yaa ben ona bağlıyorum seviyorum işte dua etsin de sevgim bitmesin
yok biz kayınpeder sebepli kavga ederiz benim kaynana melek eşi saolsun onun rolünü almış..
Kıskançlık yapar, beni sorumsuzlukla suçlar mesela haber vermeyi bi anlık unuttum diye bi kavga çıkardı..
Bir de biz bir haftadır ayrıyız canım evimizi kuramadık henüz tayin bekliyoruz.. bu iki ay bi benim taraf bi onların tarafında
misafirlikle geçecek malesefİşte yine ayrıyız telde konuşuyorken annesi yanında diye bi resmi konuştu farkettim..
Aşkım bitanem demiyordu kızdım aynısını yapcam sana diye üstüne gittim yorgundu işten dolayı uykusu vardı zaten
üstüne gidince iyi tamam yap deyip yüzüme kapadı ya inanabiliyormusunuz
ya ben evlendik kavuştuk diye üstüme daha çok titremesini bekliyorum ama
saçmalıyor muyum? O hala nişanlılıktaki kavgalara devam ediyor. Evlilik insana artı
bişeyler katmalı cicim ayımız bile olmadı ya balayında bile üzdü insan ilk günlerin
mutluluğuyla daha tatlı dilli olur diye düşünüyordum. Küslüğü uzatınca da bak uzatıyosun
diye kızar ne yapayım da anlasın düzeltsin kendini bilmiyorumki
Tam düşündüğüm gibi günaydın aşkım yazdı...
Ben senin hiç bişeyin değilim saçmalıklarınla yaşamak zorunda değilim..yüzüme tel kapayan adamla işim olmaz güle güle yazdım
Cevap yok krizlerdedir oh olsun ben krizdeyken iyi..
Daha neler yahu:) Çabul ayrılcak olsam nişanlıyken ayrılmıştım daha beterdik diyorum her gün kavgalıydık küstük..
Bu bizim iyi halimiz o zman ayrılmamışım şimdi öyle kolay vazgeçermiyim. Ben eşimi çok seviyorum üzüntüm
böyle basit kavgaların büyümesine izin veriyor olması..Sen izin verme diyeceksiniz biliyorum ama insan bazen
Eşinden bekliyor hele de evliliğin ilk ayında..Haklı ya da haksız basit ya da büyük çıkan kavgayı orda engelleyebilir
biliyorki iki tatlı söz eririm.. Acı sözü seçip teli kapatması ağır geliyor biz daha yeni evliyiz. Anlatabiliyor muyum?:44:
tabiki o kadar kolay değil.. Şuan bu kavgaların daha çok üzmesi bu yüzden zaten..
Ama mutsuz bir hayatı sürdürmek zorunda değiliz değil mi bu yüzden kaybedebilir diyorum..
nedenini söylüyorum.
evlenmeden önceki gücünüzü abarttınız.
adam peşinizden koştukça süründürdünüz.
bütün gücü elinize aldınız. istediğiniz bir şey olmadımı onu sizi kaybetmesiyle tehdit ettiniz ve yaptırdınız.
fakat şimdi sizi kaybetmesi gibi tehdit edebileceğiniz bir şey yok.
o gücünüzü kaybettiniz ve size koyan da bu.
20 günde 5 kavga = Her 4 günde 1 yani
İlk zamanlar zordur bir alışma dönemidir ama sizin ki biraz fazla geldi bana da yine..
Sürekli eşinizi suçluyorsunuz ama yorumlarda gördüğüm bir sebep ' ailesinin yanında bana aşk sözcükleri söylemiyor ' komik geldi.. Bunun için kavga mı edilir yahu...
Bizde de durum tam tersi, ben eşime tembihlerim büyüklerimiz varken ' bana aşkım filan deme öpme utanırım ' diyeO arada ağzından kaçırır ama bu kavga sebebi olmaz yine de..
Herkesin tercihleri farklı tabi ama eşinize yazdığınız mesajın üslubu da bana çok sert geldi.. O sizin sevgiliniz değil eşiniz, kime posta koyduğunuza dikkat edin, daha dakika 1 gol 1 saygı elden gitmesin
Bu söyledikleriniz arasından tartışma konusu olabilecek tek mevzu babası... Eşinizde bu konuda gerekeni söylemiş... Babalıktan red edemeyeceğine göre nefret etseniz dahi saygı göstermek zorundasınız... İlgi konusunda filan daha önce nasıl olduda tartışma yaşamadınız evlendikten sonra patlak verdi anlayamadım... Evlendikten sonra bana daha çok ilgi göstereceğini düşündüm diyorsunuz ilgi göstermeden nasıl ilgi bekliyorsunuz :44::44::44:
küçük değilim 26yım:) eşim de28.. Aşk sözcüklerinden öte ailesinin yanında da verdiği değeri görmek istiyorum..
Ne o aile yanında resmi olup soğuk konuşmalar ben yapsam o kavga çıkarır
evet mantıklı
Ama beni hala kaybedebilir.. Ben sadece mutlu olmak varken hele de daha bir ayımız olmamışken niçin böyle
kavgalara izin veriyor bunun derdindeyim.. Ben bazen hassas olabilirim bazen de o.. Birbirimizi duruma göre
alttan alamazsak nasıl mutlu bir evlilik olur ki? Ben kötüyken o sakinleştirsin o kötüyken ben..
Ama olmuyor genelde biz birbirimizle inatlaşıyoruz..
mutlu bir evlilik istiyorsan, yangına su ile gitmenizi tavsiye ederim.
birde üslup önemli.
mesela yukarıda yazdığınız mesaj yerine...
kalbimi kırdın, beni seven erkekten böyle birşey beklemezdim.
sadece yanlızken değil herkesin yanında aşkın olduğumu duymak isterim.
yazsa idin, eşin pişmanlıklar içinde olurdu ve kendini affettirmeyi düşünürdü.
şimdi ise yazdıklarınız yüzünden size karşı bileniyor. yada demlenmeye başlıyor. işte bu küçük şeyler birikiyor. tıpkı üst üste biriken kuru cılız çıralar gibi.küçücük bir kıvılcım bu çıraları çarçabuk tutuşturur.
eşinizin yaptığı hareketlerden yada sözlerden rahatsız olduklarınızı söyleyeceksiniz, ilk olayda verdiğiniz tepki çok önemlidir.
bu tepkiyi verirken üslup önemli...
birde asla ve asla boşanırım, bırakır giderim gibi evlilikte uğursuzluk getiren kelimeleri kullanmayın.
Yine herkese cevap yazılmış , bana nanay
kayın validem iyi diyosun o var onunla vakit geçirirsin abartma topu topu 1,5 ay
ve gece kocan evde olacak...
zaten gündüz oruçlu olucaksın,yemekti evdi akşam 9 da iftar ye topla yat...
sen çok bencilsin
evlilik sağlıkta hastalıkta iyi ve kötü günde
sen daha ilk sorunda tavrı koydun
ben orada kalamam...
hani kötü gün eşliğii...
ee ne bekliyon eşinden sana nasıl bi çözüm üretsin??
sen ilk sorunda adamı yarı yolda bıraktın.,yüzün varmı ondan ailesinin yanında aşkım cicim demesini istemene
haketmelisin bence...
ve bu tavrın eşinin eline koz olur uyarayımm(en ufak sorunda önüne gelecek ilk konu olur)
şimdi silkelen bi kendine gell
dayanacağım de ,git kocanın dizinin dibine 1 ay sık dişini...
sonra bir ömür eşinle senin...
doya doya yaşayacaksınızz
emek olmadan yemek olmaz unutma..
ayy canımm böyle daha uzaksın,, en azından yanında olsan beraber uyursunn o bile yeter...
böyle hasretin olmuyomuu
telefonda evlilik olmaz..
bak ben 2 yıl oturdumm 2 ay çokmu?
eşinle beraber olabilmek için değmezmii..
babası huysuz olsada takmıcaksınn,,eşin için katlanamazmısısn?
sarılmak istiyosan,öpmek istiyosan odanıza çeklirsiniz olur biter..
şimdide eşine hasret duyuyosunnn beraber uyumak varken başkaları için neden ayrı kalıyosunn kii,,
çok mantıksız...
ayrıca sen 2 ayı bile eşin için ailesiyle beraber geçirmek istemiyorsan
o adamdan da hiç bişey bekleme
onların yanında sana tek kelime etmezz
sen onu yalnız başına annesinin evinde bırakırsan,,
o annesine sizin yanınızda kalmak istemediği için yalnızım diyemeyeceğine göre
haliyle bu tavrı takınması normal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?