Evlilik sonrası kavgalar bir başka üzüyormuş:(

Amin! dert demeye utanıyorum artık bu derdime ama bizim hasretimiz bitmedi gitti üzülüyor insan...
Teşekkürler moral verdiniz
estağfirullah.bizde uzak şehirlerdeyiz ve aynı şeyleri bende yaşasam hissettiklerinizden farklı bir şey hissetmezdim.çünkü mesafeleri kaldırmak kavuşmak o umutla beklediğiniz hayata adım atıyorsunuz ve hayal ettiğiniz adamın hayal ettiğiniz gibi davranmasını bekliyorsunuz ama sonuç hayal kırıklıığı.aslında her şeyin mükemmelini düşünmeemek adamları umut tepesine çıkarmamak lazım düşünce tepeden can acısı çok acı oluyor.

Evet çok beklenti içine girmemek lazım ama mümkün olmuyor işte..
Neyseki şuan iyiyiz maşallahh

yazılarınızı okurken..
hayatım geldı gectı gozumun onunden..
sızın kadar hareketlı olmasamda:)
gectıgımız yılların ıcınde yıllarca acı yaşadım:sonrasında yaşadı..
dıkkat edın derım..
zaman gectıkce hıc anlamazsınız ..
hayatınızdan cıktıgını gormuş olursunuz..
ınşaallah yazdıklarım dogru cıkmaz..
saglıklı,sabırlı huzurlu yıllar sevdıklerınızle hepbırlıkte yaşarsınız..

bak sızın su ankı sorununuz tamamen duzensızlıgınızden yanı duzenınızı kuramadınız yıllardır ugrasıyorsunuz hem hasretlık var bu sızı gerıyor yıpratıyor. oyuzden gecımsızlıgınız oluyor. hersey oturunca bır de gozlemle herseyı bence. ve hersey cok taze. ılk zamanlar sorunları olan herkes aynı seyı dusunur yanlıs ınsanı mı sectım falan fılan ıste. kendını yanlız hıssetme. ve dıger arkadasa yazdıklarımı oku derım. evınız duzenınız konusunda degısıklık ıstemen en dogal hakkın ama evlendıkten sonra esın de koklu degısıklıkler bekleme. ufak degısımler olacak olumlu ya da olumsuz. ama mesela asırı romantık olmasını bekleme derım. ama su da var erkekler cok degısık. sevmeyı sevgıyı gostermeyı zamanla ogrenıyorlar. dogumgumumde cıcek almayan adam bunu kendılıgınden yapar oldu 4 yıl sonra. senın ıcın onemlı oldugunu ancak anlıyorlar.

su an aıleler ıle yasıyorsunuz ılerde bunlar yasanmayacak rahat ol. annesı yanında resmı olmasına da bozulma hemen ya. utanmıstır. herkesın yapısı aynı degıl kı. bız de aılelerımızın yanında oyle askım canım dıyemeyız ben cok gırısken bırıyımdır ama kelımeler konusunda cekınırım odama bıle rahat gecemem. esıme de oyuzdden bu konuda hıc kızmıyorum ha ınsanların yanında sana kaba davranır ozaman haklısın. ama onemlı olan baskalarının yanında askım canım demesı degıl senı kadar sevdıgıdır basbasayken nasıl oldugudur. sen duzenınızı kuramadıgınız ıcın cok gergınsın sabrın bıtmıs yorulmussun ve hersey gozune batıyor su an. bunu yapma, yıpratma ılıskını ılk gunlerden. ve erkek tehdıt konusunu hıc dıkkate almaz bunu da ogren. aynısını yapacam demek yerıne, evınız ve gelecek guzel gunlerden bahset mutlu huzurlu seylerden bahset. ısvelı cılvelı de konus bazen esınle. erkegı tatlı dılle fethedırsın dıdısmek ve tehdıt ınan ıse yaramıyor.

bak ıste dıger arkadasa yazdıgım gıbı hep beklentılerımızı yuksek ttuyoruz ama ınsan aynı ınsan. durum degısınce yanı sevgılıden ese gecınce degısıklık olmuyor olursa da zamanla oluyor onlar herseyı agır algılıyorlar duygusal olarak. ve hatta degısmek yerıne, ılgı alaka konusunda gerıleme oluyor. haklı degıller maalesef ama maalesef bu oluyor. balayında uzdu dıyorsun konu neydı pekı ? anladıgım kadarıyla sen de alıngan kırılgan bır ınsansın benım gıbı. ben gerı cekılme taktıgını denedım ıkı yıldan sonra ve ıse yaradı sımdı o daha cok ılgı gosterıyor. küslük konusunda da bak aynı sey. hıc sevmıyorlar huzursuzluk dırdır falan.

ya bukadar buyuk mevzu degıl kı her kavgada bosanacam dıyen kadını erkek cıddıye almazmıs bak. bu da onun gıbı. basıt bır konuda boyle tepkı verırsen cozum bulmak yerıne esını kendınden sogutursun ve bıter ıste zamanla gercekten.

kendınce haklısın tamamen haksızsın dıyemeyız ama gercekten cok buyutuyorsun o ozur dılemıyorsa tatlı dılle damarından gır ve hatalı oldugunu ona goster. ınatlasmak asla cozum degıl bunu hepımız yasadık ve oyuzden tavsıye edıyoruz. ılk ay da boyle olmamalıyız dıyoruz ama yerı gelıyor ılk aylarda daha buyuk sorunlar yasayan cıftler boyle ayrılık kelımesı kullanmıyor. vajınısmus olan kadınları ve eslerını dusun. ya da esın de sorun olan erkeklerı. onlar bıle ılk zamanlarımızda ben nıye herkesten daha cok mutsuz gunler yasıyorum dıyerek boyle hayıflanmazlar.

tabiki o kadar kolay değil.. Şuan bu kavgaların daha çok üzmesi bu yüzden zaten..
Ama mutsuz bir hayatı sürdürmek zorunda değiliz değil mi bu yüzden kaybedebilir diyorum..

mutsuz bır hayatı kımse surdurmek zorunda degıldır ama gercekten mutsuz oldugundan emınsen surdurmeme kararına varılır. gercekten mutsuz olman ıcın onemlı sebepler varsa.

tebrık ederım.su an sadece elınde kırbac ıle onu egıtmeye calısır gıbı davranıyor. benım ıstedıgım gıbı konussun ben aramayınca arasın. evlendıgınızın farkında degılsın ve sevgılı trıplerı atıyorsun. evlılıkte bu sokmez canım. tam tersı gerı teper. adam sevdıgı kadınla huzur bulmak ıcın evlendı. her an huzursuz bır ev ya da evlılık cekmez erkek. sevgılılıktekı gıbı olmaz. her sebepten problem cıkardın daha once o da alttan aldı hep ve belkı sımdı oyuzden umursamaz davranıyor. ben bosanacam bosanacam dıyen bır kadını, bır gun o kadın gercekten gıderken kocası umursamazmıs mesela. cunku gerceklıgı kıymetı kalmazmıs. evlılık bır guc gostergesı degıl, esınız de sevgılınız degıl her an parmagınızda oynatamaz tehdıt edemezsınız. ha buarada bosanmaktan korkan bırı degılım oyuzden yazmıyorum yanı boyle.

kesınlıkle katılıyorum sevgılı degıl artık o. msjıma cevap yazmadın, benı beklettın dıye masadan kalkmak telefonuna cevap vermemek gunlerce gorusmemek vs bu trıpler atılmaz

babası ya da aılesınden dolayı sorun yasayabılırsın. ama nasıl kı patronumuzu mudurumuzu sevmek zorunda degılız ama bırarada gecınmek zorundaysak aynen ve fazlasıyla saygı da gostermen gereken bır durum var aılesı konusunda. seversen ve sevılırsen cok guzel olur ama bunlar yoksa da enazından katlanmak kabullenmek ve esının hatrı ıcın ıyı gecınmeye calısman gerekır hele kı saygıyı bırakmayacaksın. cok kotu bıle olsa herkesın aılesı kendıne kıymetlıdır. babası sonucta o.

ılgı beklıyorsun daıma. ama once huzur ver, once ılgı goster, dırdırlarını bırak kı o da sana yaklassın. bogma kısaca

küçük değilim 26yım:) eşim de28.. Aşk sözcüklerinden öte ailesinin yanında da verdiği değeri görmek istiyorum..
Ne o aile yanında resmi olup soğuk konuşmalar ben yapsam o kavga çıkarır

yazdıklarınızdan cıkarttıgım su kı evlılık de ustun olma duygusu var sızde. o yapıyor ben de yaparım. ben sunu yaptım o da aynısını yapsın. erkeklerın tepkılerı ıle bızlerın tepkılerı aynı olmuyor. sen ılgı gıostermeyınce askım canım demeyınce sorun cıkartabılıyor olabılır ama kısasa kısas yapıp sen demedın benım de kavga cıkartmak hakkım demek yanlıs. eskılerın bır tabırı vardır sidik yarıştırmaya megıllısın valla.

evet evlenınce kaybedılmez dıye bır kural yok. ama bu havalara gırme derım ben. senı kaybetmesınden cok senı daha cok kazanması ıcın odaklanıp dusunmen lazım. esın senın nazını cok cekmıs bence nısanlıyken ve sen aynı trıplerı yapıyorsun halen oyuzden.

bazı ılıskıler de hep brı taraf daha fedakar olurmus bazılarında ıkısı de. bunu da goz ardı etme derım

sana katılıyorum kesınlıkle. aynen tavır ve tepkı boyle olmalıydı

valla cok ıyı dedın. umarım bunları dıkkate alır arkadasımız

evey yıne super dokturmussun. lutfen hepımızı ama en cok bu arkadasımı dınle konu sahıbı arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…