Evlilik sonrası kavgalar bir başka üzüyormuş:(

deme canım ya yok ben o kadar kendimi kaybetmem..
Aslında ben kavgayı hiç sevmiyorum %90 eşim başlatıyor..
Ve hatalıysam gönül almayı çok iyi bilirim ve asla ertelemem siniri geçsin unutur falan diye..
Sıcağı sıcağına alırım gönlünü özrümün hakkını veririm yani..
Ama o bu gönül alma konusunda çok eksik malesef
Bak bebeğin olacak kendini değiştirmeye çalış sende..
Büyük sevgiler nasıl bitiyor farkında değiliz ama bu kavgaların sonu hiç iyi değil

evliliğin ilk yılları zordur mutlaka tartışmalar olur az yada çok her çift bunları yaşar.birbirinizi tanıdıkça evliliğe alıştıkça bu kavgalar azalır yada çok şiddetli olmaz.sana tavsiyem şu öncelikle her sorunu kavgaya dönüştürmeyin ve tartışma sırasında aradaki saygıyı yitirmeyin.küfür hakaret kırmak dökmek sevgiyi de saygıyı da bitirir.sakin olmak her zaman kazandırır.eşinle yüz göz olmamaya çalış zamanla evliliğiniz oturacaktır

Umarım zaman bize de yarar teşekkür ederim

eğer evlilikte bir taraftan biri alttan almazsa çıkmaza da girer. Devamlıda bir taraf alttan alamaz. Yeri gelince sen yeri gelince eşin alacak. Verici olmak lazım. Sevgiden önce saygı biterse o evlilikten kimse birşey beklemesin.

Yanlış hatırlamıyorsam eşine böyle erkeklikmi olur demişsin mesajla. Bu tür sözler söyleyerek eşine olan saygını gösteriyorsun.Eşin sana ne biçim kadınsın dese hoşuna gider mi?

her insanın yapısı farklıdır. Bazı insanlar başkalarının yanında özellikle ailesinin yanında güzel sözler söyleyemez. benim eşim hayatım aşkım bilmem ne der çok rahat. Ama ben bırak ailemin yanında arkadaşlarımın yanında bile demem eşime bu tür sözler. Çünkü alışkın değilim. Galiba aileden de gelen birşey. Aile büyüklerinin yanında dersen ayıp olur gibi geliyor. Aslında kötü birşey değil. Sevgi sözcükleri söylüyorsun. Ama dediğim gibi yapı meselesi. Hem sana zorla bu tür sözleri senin demenle diyeceğine bırak arada sırada içinden geldiği için söylesin. Daha çok anlamı olur.

Ama bu tür sudan sebeplerden evliliğini çıkmaza sokma. Kp meselesine gelince herkeste ya kv yada kp sorunu oluyor. Ne yapsanda içindeki ateşi söndüremezsin. Yapacaklarını yapmışlardır zamanında. ama sen kendini yer bitirirsin. Yapan yapacağını yapar köşesine çekilir. Bu tür insanlar yüzündende kendi kurduğun aileni üzmeye değmez.

yok ben böyle erkeklik mi olur demedim onu desem beni paralar haklı olarak
Ben saçmalıklarınla yaşamaya mecbur değilm yüzüme teli kapatan adamla işim olmaz yazdım

Bizdede agrasif olan taraf benimdir ama o daha sakin ve o sakin olunca ben daha çok sinirleniyorum deli oluyorum nasıl böyle rahat oluyo diye bu kez onu sinirlendirmek için ağzıma ne geliyosa söylüyorum atıp fırlatıyorum elime ne gelirse sonra tabiki bi kaç gün konuşmak istemiyorum ama daha sinirim geçmeden hemen geliyo hiç bişe olmamış gibi sırnaşıyo yaa daha uyuz oluyorum hiç küs kalamıyoruzz bu yüzden galiba o daha çok seviyooo :))

sende kendımı gördüm iki dakıka bile surat asamıyorum çünkü kesin bir komiklik yapıp sinirimi geçiriyor çok yufka yürekliyiz çokkkk

bence evlisiniz ve ayrı evlerdesiniz diye böyle oldu..
yani kendini tam evli hissedemedi sanırım.
hani ergenlik gibi,ne çocuk ne büyüksündür ya sizin de o hesap olmuş...
Aynı evde olsaydınız günaydın mesajı atmazdı da yanağına bi buse kondururdu barışmak istediğinde,ya da siz süper bi kahvaltı hazırlar gönlünü ederdiniz haksız olduğunuzda....ya da ben biraz fazla romantik hayallerle gerçek dışı düşünüyorum:-/
ama inşallah kendi evinizde güle oynaya-senelerce sürer cicim aylarınız....

:) evet çok güzel yorumladınız gerçekten ben bu kavgaları çıkardığında ona hep ergen çocuklar gibi davranma derim
Özlem eşimi hep hırçınlaştırır..
İnşallah teşekkürler

annenlerden ayrı bir evde kendi evinizde yeni bir paylaşımla kurulan hayata alışma sürecindesiniz..kırılganlıklar evliliğinizin oturma sürecinin içinde varolan duygulardır..kavgalarınızı dozunda bırakıp,saygı çerçevesini parçalamadıktan sonra sıkıntı olmaz,zamanla alışırsınız...mutluluklar...

Teşekkürler ama biz o sürece giremedik malesef yani evimizi kuramadık şuan ayrıyız yani
çoğu sorun da bundan kaynaklanıyor zaten

bizimde ilk günler öyleydi.kaç kez eşya topladım bir ben bilirim.pişmanlık çabası zaten.zamanla kavgalar azalıyor ama daha ağır geliyor.yani bana öyle geliyor.eskiden hemen unutrdum şimdi unutamıyorum iyice sarıyorum.

Her insanın yapısı tabi ki farklıdır bize basit gibi görünen sorunlar sizin için gerçekten yıpratıcıdır, kimbilir belki bende öyleyimdir insanların yaşadıkları kendi sınırlarıyla alakaldır. Kimi kaldırır kimi dert tasa yapıp büyük sorunlar hale getirir...Dolayısıyla ne yaşadığınızı sadece kendiniz bilirisniz bizler de naçizane fikirlerimizi söyleriz...İyi yada kötü yorum yapmayacağım çünkü az önce okuduğum bir konudan o kadar etkilendim ki bu tavsiyeyi size de yapacağım 'Dertmi sizin ki?.........' diye başlayan konu bence okuyun okuyunca yaşadıklarınızın ne kadar boş olduğunu daha iyi anlayıp belkide daha iyi hissedeceksiniz

Okumuştum evet bende çok etkilendim ve bir daha da bu bölüme konu açmaya elim gitmez diye düşündüm

canım hiç takma kafana aynı durumları 1 seneye yakın yasadık sevgiliyken etmediğin kavgayı edersın ilk başlarda önemli olan bu süreci kazasız atlatmak sonra hersey oturuyor evlendiğinizin farkına varıyorsunuz yani biraz sabır ve sakinlik le kendiliğinden düzeldiğini göreceksin

Umarım dediğiniz gibi olur.. Teşekkürler

evlenmişsiniz ama yine uzaksınız .insanın kendi evinde uyanıp uyanması bambaşka br şey bence.kavga etseniz bile uzamaz en azından ama böyle siz bir yerde o bir yerde ee nişanlılıktn ne farkı var yakınlaşamaşışsınız ki.tez zamanda eviniizin olması dileğiyle ..mutluluklar

Son düzenleme:

Evet ya insanın evini kuramaması çok kötüymüş kızlar
Mesela dün ilk kez çorba yaptım kendim netten tarif buldum da..
Soruyor bana nasıl oldu çok merak ettim diye garibim tadamıyor
Çok güzel oldu ama sen yemedikten sonra ne anlamı var
ben ne zaman kendi evimizin mutfağında yalnız senin için yemekler yapcam ya off dedim çok üzülüyorum

rabbim başka dert vermesin en azından çaresi var.biraz daha sabır gerekiyor .bir zaman snra düşünün ki sadece sizin yemeklerinizle doyuck :)

rabbim başka dert vermesin en azından çaresi var.biraz daha sabır gerekiyor .bir zaman snra düşünün ki sadece sizin yemeklerinizle doyuck :)

Amin! dert demeye utanıyorum artık bu derdime ama bizim hasretimiz bitmedi gitti üzülüyor insan...
Teşekkürler moral verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…