- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Öyle ha deyince aşık olunmuyor ki canım benim. Ben eşimle görücü usulü tanıştım, düşünsene ilk anda ne aşkı olabilirdi. Olamazdı böyle birşey çokta mümkün değil bence yani ben ilk görüşte aşk konusuna hiç inanmıyorum.Aşksız olmaz evlilik. Mantıklı biri herkesin sevdiği saydığı biri. Allah korkusu var maddi durumu desen çok iyi. İşi iyi . Sigara dışında başka bir alışkanlığı yok. Kimseyi beğenmeyen dayımın bile çok beğendiği biri. Fiziği yüzü çok iyi... Merhametli. Ama aşk. Ama tutku... Bilmiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Aşk bir b.ka yaramıyor onu çok güzel anladım. Off
Dışarıdan bakılınca herşey tamam ama aşk nolacak.
.Aşksız olmaz evlilik. Mantıklı biri herkesin sevdiği saydığı biri. Allah korkusu var maddi durumu desen çok iyi. İşi iyi . Sigara dışında başka bir alışkanlığı yok. Kimseyi beğenmeyen dayımın bile çok beğendiği biri. Fiziği yüzü çok iyi... Merhametli. Ama aşk. Ama tutku... Bilmiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Aşk bir b.ka yaramıyor onu çok güzel anladım. Off
Canim oncelikle aile cok onemli..ben esimle 1 ay icinde evlendim,olgunlugu,vicdani beni etkilemisti ..evlilik gercekten kumar gibi,kimisi 5 sene cikar ama evlendiginde tanimamisim der.Ben pisman oldum mu ara ara evet Ama yine oyle bir hakkim olsa yine onunla evlenirim..tek pismanligim şu..annesini keske tanisaymisim.Aile cok onemli..Annesi kac yasindaki oglunu paylasamiyor.O da sagolsun cok fazla anneci oldu sonradan..en onemli kriter ailesi ve ailesiyle iliskileri canim..bunu es gecme:) gercekten etkiliyorlarHanımlar fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Evlenenler hanımlar evlilikle ilgili keskeleri olanlar yazabilir mi acaba ?
Evlilikte, eş adayını seçerken ki en büyük kriterleriniz nedir ? En çok neye dikkat ettiniz ? Aldığınız en büyük ders nedir ?
Yeni evlenecek olanlara vereceğiniz fikirler, dikkat etmem gereken unsurlar nedir ?
Sizce bir evliliği sağlıklı yapan en büyük unsur nedir ? Aklınıza ne geliyorsa lütfen yazın...
Oyle büyük bir karmasadayim ki.
Akli olan evlenmez !
Hanımlar fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Evlilikte, eş adayını seçerken ki en büyük kriterleriniz nedir ? En çok neye dikkat ettiniz ? Aldığınız en büyük ders nedir ?
Yeni evlenecek olanlara vereceğiniz fikirler, dikkat etmem gereken unsurlar nedir ?
Sizce bir evliliği sağlıklı yapan en büyük unsur nedir ? Aklınıza ne geliyorsa lütfen yazın...
Niye ki ?
Ask evliligibyapip bi guzel k.cimin ustune oturan biri olarak soyluyorum ask falan bos laf evlenmeden onceki haline tavrinada cok guvenilmiyor eger asiksan. Cunku hatalari gormuyosun gorsende gormezden geliyosun. Benim evlenmeden onceki zamanlarim romantik komedi gibiydi evlendim bi baktim sıkıci bi sanat filminin icindeyim. Sevgi saygi sadakat genellemesi vardir ya cok dogru. Sev ama daha cok sevil. Say ama daha cok sayil ve sadik ol ama daha cok sadik olsun. Sen ne hissediyosan daha fazlasi karsida olsun yoksa giden hep sende oluyoAşksız olmaz evlilik. Mantıklı biri herkesin sevdiği saydığı biri. Allah korkusu var maddi durumu desen çok iyi. İşi iyi . Sigara dışında başka bir alışkanlığı yok. Kimseyi beğenmeyen dayımın bile çok beğendiği biri. Fiziği yüzü çok iyi... Merhametli. Ama aşk. Ama tutku... Bilmiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Aşk bir b.ka yaramıyor onu çok güzel anladım. Off
Hanımlar fikirlerinize çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?