Ben varim ..29 yasimda evlendim..nerdeyse bulasik bile yikamadim annem calisiyorum yoruluyorum diye hic bi iş yaptirmazdi..bende senin gibi napcam diye dusunurdum ama inan bana 40.yillik evli gibi herseyimi yaptim hem calistim hem kosturdum evimin işine hatta zamanla şunu farkettim herseyi annem gibi yapiyorum...yani evde yapmazdim.ama annem bana alttan alttan işlemiş herseyi ayni annem gibi yemek yapiyom temizlik yapiyom....yanliz tek eksigim hamur işleri bak 38 yasima geldim halaaa börek cörek yapamam hamur acamam ...amaaann yemek yaptigima dua etsin diyorum artik eşime napim....kisacasi yaparsin korkma iş basa dussun yeterkiMerhaba kızlar 30 yaşındayım. 20 gün sonra düğünüm var. Her şey iyi güzel hoş. Çok şükür bir sıkıntım yok ama; kafama taktığım bir konu var. Ben bu yaşa kadar çok rahat büyüdüm. Annem el bebek gül bebek büyüttü diyebilirim. Ev işini bana yaptirmaz, işten eve gelirim yemek hazır olur. Ben gelince hep birlikte yemek yeriz. Sonra ben odama cekilirim takilirim. Camasirimi yikar koyar dolaba. Haftasonları gezer tozarim. Yani hayatim öyle geçti. Tek sorumlulugum calismakti ve babama maddi destek saglamakti. Beni korkutan iste evlendikten sonra bu tür sorumluluklari kaldirabilirmiyim nisanlim cok abartiyorsun diyor. Benim gibi olan varmiydi. Nasıl alistiniz. Zorlandiniz mi. Düğün yaklastikca korkularimda artmaya başladı.
Esir kampına gelin gitmiyorsaniz sorun olmaz. Ben de ayni şekil el bebek gül bebektim. Ustelik babama maddi destek falan da olmuyordum. Hatta 23 yaşındaydım. Evlendim. Ev işleri vs beni hiç yormadi.Merhaba kızlar 30 yaşındayım. 20 gün sonra düğünüm var. Her şey iyi güzel hoş. Çok şükür bir sıkıntım yok ama; kafama taktığım bir konu var. Ben bu yaşa kadar çok rahat büyüdüm. Annem el bebek gül bebek büyüttü diyebilirim. Ev işini bana yaptirmaz, işten eve gelirim yemek hazır olur. Ben gelince hep birlikte yemek yeriz. Sonra ben odama cekilirim takilirim. Camasirimi yikar koyar dolaba. Haftasonları gezer tozarim. Yani hayatim öyle geçti. Tek sorumlulugum calismakti ve babama maddi destek saglamakti. Beni korkutan iste evlendikten sonra bu tür sorumluluklari kaldirabilirmiyim nisanlim cok abartiyorsun diyor. Benim gibi olan varmiydi. Nasıl alistiniz. Zorlandiniz mi. Düğün yaklastikca korkularimda artmaya başladı.
Merhaba kızlar 30 yaşındayım. 20 gün sonra düğünüm var. Her şey iyi güzel hoş. Çok şükür bir sıkıntım yok ama; kafama taktığım bir konu var. Ben bu yaşa kadar çok rahat büyüdüm. Annem el bebek gül bebek büyüttü diyebilirim. Ev işini bana yaptirmaz, işten eve gelirim yemek hazır olur. Ben gelince hep birlikte yemek yeriz. Sonra ben odama cekilirim takilirim. Camasirimi yikar koyar dolaba. Haftasonları gezer tozarim. Yani hayatim öyle geçti. Tek sorumlulugum calismakti ve babama maddi destek saglamakti. Beni korkutan iste evlendikten sonra bu tür sorumluluklari kaldirabilirmiyim nisanlim cok abartiyorsun diyor. Benim gibi olan varmiydi. Nasıl alistiniz. Zorlandiniz mi. Düğün yaklastikca korkularimda artmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?