- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
o daha rahat eder emin olun iş bilenlerin sansı olmuyorAynı kardeşimi gördüm sende. Yarın evlense açlıktan ölebilirler karı koca
Bulaşık makinesinin nasıl çalıştığını dahi bilmez. Sabahın köründen gecenin bir vaktine kadar çalışır gık demez, bi evi süpür desen dünya başına yıkılır
Evlenip iş başa düşünce öğrenir diyorum hep. Umarım öyle olur yani.
Merhaba kızlar 30 yaşındayım. 20 gün sonra düğünüm var. Her şey iyi güzel hoş. Çok şükür bir sıkıntım yok ama; kafama taktığım bir konu var. Ben bu yaşa kadar çok rahat büyüdüm. Annem el bebek gül bebek büyüttü diyebilirim. Ev işini bana yaptirmaz, işten eve gelirim yemek hazır olur. Ben gelince hep birlikte yemek yeriz. Sonra ben odama cekilirim takilirim. Camasirimi yikar koyar dolaba. Haftasonları gezer tozarim. Yani hayatim öyle geçti. Tek sorumlulugum calismakti ve babama maddi destek saglamakti. Beni korkutan iste evlendikten sonra bu tür sorumluluklari kaldirabilirmiyim nisanlim cok abartiyorsun diyor. Benim gibi olan varmiydi. Nasıl alistiniz. Zorlandiniz mi. Düğün yaklastikca korkularimda artmaya başladı.
cok cok cok guldum...Elektrik süpürgesinin sadece halı için oldugunu sanıp laminatları süpürmüyordum o derece vahimdi durumum
Merhaba kızlar 30 yaşındayım. 20 gün sonra düğünüm var. Her şey iyi güzel hoş. Çok şükür bir sıkıntım yok ama; kafama taktığım bir konu var. Ben bu yaşa kadar çok rahat büyüdüm. Annem el bebek gül bebek büyüttü diyebilirim. Ev işini bana yaptirmaz, işten eve gelirim yemek hazır olur. Ben gelince hep birlikte yemek yeriz. Sonra ben odama cekilirim takilirim. Camasirimi yikar koyar dolaba. Haftasonları gezer tozarim. Yani hayatim öyle geçti. Tek sorumlulugum calismakti ve babama maddi destek saglamakti. Beni korkutan iste evlendikten sonra bu tür sorumluluklari kaldirabilirmiyim nisanlim cok abartiyorsun diyor. Benim gibi olan varmiydi. Nasıl alistiniz. Zorlandiniz mi. Düğün yaklastikca korkularimda artmaya başladı.
Çamaşırlarını yıkamani öneririm deseydiniz keşkeSiz yine çalışmaya devam edersiniz anneniz gibi arkanızı toplayacak ev işlerine bakacak bir yardımcı tutarsınız mesele çözülür
Evlendigimde samimi söylüyorum makarna yumurta ve salatadan baska bir sey bilmiyordum
Elektrik süpürgesinin sadece halı için oldugunu sanıp laminatları süpürmüyordum o derece vahimdi durumum
Çalışıordum bir sabah erkenden işe gittim ve eşim telefon açtı, giyecek tek bir atletim bile yok ne yapmamı önerirsin dedi
O gün işi bırakmaya karar verdim ve büyük bir hata olduğunu düşünüyorum
Neden bir yardımcı tutmamışım ki kendime kızıyorum
Siz bu hatayı yapmayın
Çamaşırlarını yıkamani öneririm deseydiniz keşke
Çalışırken ben de aynı durumdaydım. Anneme aitti bütün işler. Sonra evlendim. Başlangıçta afalladım biraz. Ama sonra düzen oturuyor. Hatta ev yeni, eşyalar yeni, işten gelip yemek yapmak, evcilik oynamak keyifli de oluyor :) yuvanız hayırlı olsun inşaallah. . Bu arada şuan çalışmıyorum. Böylesi daha rahatMerhaba kızlar 30 yaşındayım. 20 gün sonra düğünüm var. Her şey iyi güzel hoş. Çok şükür bir sıkıntım yok ama; kafama taktığım bir konu var. Ben bu yaşa kadar çok rahat büyüdüm. Annem el bebek gül bebek büyüttü diyebilirim. Ev işini bana yaptirmaz, işten eve gelirim yemek hazır olur. Ben gelince hep birlikte yemek yeriz. Sonra ben odama cekilirim takilirim. Camasirimi yikar koyar dolaba. Haftasonları gezer tozarim. Yani hayatim öyle geçti. Tek sorumlulugum calismakti ve babama maddi destek saglamakti. Beni korkutan iste evlendikten sonra bu tür sorumluluklari kaldirabilirmiyim nisanlim cok abartiyorsun diyor. Benim gibi olan varmiydi. Nasıl alistiniz. Zorlandiniz mi. Düğün yaklastikca korkularimda artmaya başladı.
nişanlın yardımcı olursa sorun olmaz. ama bütün iş senin üstüne kalırsa ve sen aynı zamanda çalışacaksan olmaz.Merhaba kızlar 30 yaşındayım. 20 gün sonra düğünüm var. Her şey iyi güzel hoş. Çok şükür bir sıkıntım yok ama; kafama taktığım bir konu var. Ben bu yaşa kadar çok rahat büyüdüm. Annem el bebek gül bebek büyüttü diyebilirim. Ev işini bana yaptirmaz, işten eve gelirim yemek hazır olur. Ben gelince hep birlikte yemek yeriz. Sonra ben odama cekilirim takilirim. Camasirimi yikar koyar dolaba. Haftasonları gezer tozarim. Yani hayatim öyle geçti. Tek sorumlulugum calismakti ve babama maddi destek saglamakti. Beni korkutan iste evlendikten sonra bu tür sorumluluklari kaldirabilirmiyim nisanlim cok abartiyorsun diyor. Benim gibi olan varmiydi. Nasıl alistiniz. Zorlandiniz mi. Düğün yaklastikca korkularimda artmaya başladı.
konuyla alakasız ama sizin yorumları görünce profil resminden kendim yorum yaptım sanıyorum ahahaİkiniz de çalışıyorsanız ev işlerini eşit bölüşürsünüz olur biter. Çoğu kadın gibi çorabını kaldırsın yeter modunda olmazsan rahat edersin
konuyla alakasız ama sizin yorumları görünce profil resminden kendim yorum yaptım sanıyorum ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?