- 5 Mayıs 2023
- 50
- 18
- 3
- Konu Sahibi whiteemochaaa
-
Kızgınım ama kimseye değil haddim olmayarak sana ee benim kızçem kendini niye ezdiriyorsun sınırını çizmiyorsun ne demek ben el ele tutuşuyorken onlarda tutar abisinin elini filan bahsettiğimiz görümce 5 yaşındaysa tamam ama değilse büyük sorun yok .. benim ailem hakkında yorum yapma ne demek onun ailesi sen olacaksın bence sorumluluktan önce düşünmen gerekenler var canımİyi geceler hanımlar ben 7 yıldır çok sevdiğim biriyle beraberim geçen yıl nişanlandık bu sene evleneceğiz inşallah ilişkimizin 2 yılı ayrı geçti uzak şehirlerde çalıştık ikimiz de memur olduğumuz için. Ailenin tek kızı olduğum için biraz nazlı büyütüldüm yemek yapmayı biliyorum ama onun dışında çok bilgim yok ev işleri konusunda. Annem gelip gittiği için çalıştığım şehire, bana çok iş kalmıyordu. Evimizi tuttuk geçen hafta ama eski olduğu için çok iş çıktı nişanlım tek başına halletmeye çalışıyor ben de burdan destek olmaya çalışıyorum. İş ciddiye binince tartışmalar gerilmeler de artıyor haliyle düğüne de çok az kaldi. Bazen bu kadar sorumluluğu yüklenmek zor olacakmış gibi geliyor ya da korkuyorum sanırım . Ailesi genel olarak iyi insanlar görümceler biraz tuhaf ve emrivaki yapıyorlar bazen ya da abilerini paylaşmak istemiyorlar benim elimi tutuyorsa onlar da tutuyor mesela . Ailesi hakkında hiçbir şey söyletmez bana kötü bir şey söyleme ya da hiç yorum yapma der genelde. Bazen sırf bu yüzden aramıza soğukluk girer de öyle kalır diye korkuyorum. Hem kendi evimin sorumluluğu hem de eş ailesiyle anlaşabilme sorumluluğu hem işin getirdiği ayrı sorumluluk. Korkmakta haklı mıyım ?
Ailesi hakkında birşey söyleme diye tembihliyorsa ya onların ne olduğunu bildiğinden yapıyor bunu, ya da tamamen ana kuzusu olduğu için. Görümceler ne o öyle elini tutmak falan.İyi geceler hanımlar ben 7 yıldır çok sevdiğim biriyle beraberim geçen yıl nişanlandık bu sene evleneceğiz inşallah ilişkimizin 2 yılı ayrı geçti uzak şehirlerde çalıştık ikimiz de memur olduğumuz için. Ailenin tek kızı olduğum için biraz nazlı büyütüldüm yemek yapmayı biliyorum ama onun dışında çok bilgim yok ev işleri konusunda. Annem gelip gittiği için çalıştığım şehire, bana çok iş kalmıyordu. Evimizi tuttuk geçen hafta ama eski olduğu için çok iş çıktı nişanlım tek başına halletmeye çalışıyor ben de burdan destek olmaya çalışıyorum. İş ciddiye binince tartışmalar gerilmeler de artıyor haliyle düğüne de çok az kaldi. Bazen bu kadar sorumluluğu yüklenmek zor olacakmış gibi geliyor ya da korkuyorum sanırım . Ailesi genel olarak iyi insanlar görümceler biraz tuhaf ve emrivaki yapıyorlar bazen ya da abilerini paylaşmak istemiyorlar benim elimi tutuyorsa onlar da tutuyor mesela . Ailesi hakkında hiçbir şey söyletmez bana kötü bir şey söyleme ya da hiç yorum yapma der genelde. Bazen sırf bu yüzden aramıza soğukluk girer de öyle kalır diye korkuyorum. Hem kendi evimin sorumluluğu hem de eş ailesiyle anlaşabilme sorumluluğu hem işin getirdiği ayrı sorumluluk. Korkmakta haklı mıyım ?
İyi geceler hanımlar ben 7 yıldır çok sevdiğim biriyle beraberim geçen yıl nişanlandık bu sene evleneceğiz inşallah ilişkimizin 2 yılı ayrı geçti uzak şehirlerde çalıştık ikimiz de memur olduğumuz için. Ailenin tek kızı olduğum için biraz nazlı büyütüldüm yemek yapmayı biliyorum ama onun dışında çok bilgim yok ev işleri konusunda. Annem gelip gittiği için çalıştığım şehire, bana çok iş kalmıyordu. Evimizi tuttuk geçen hafta ama eski olduğu için çok iş çıktı nişanlım tek başına halletmeye çalışıyor ben de burdan destek olmaya çalışıyorum. İş ciddiye binince tartışmalar gerilmeler de artıyor haliyle düğüne de çok az kaldi. Bazen bu kadar sorumluluğu yüklenmek zor olacakmış gibi geliyor ya da korkuyorum sanırım . Ailesi genel olarak iyi insanlar görümceler biraz tuhaf ve emrivaki yapıyorlar bazen ya da abilerini paylaşmak istemiyorlar benim elimi tutuyorsa onlar da tutuyor mesela . Ailesi hakkında hiçbir şey söyletmez bana kötü bir şey söyleme ya da hiç yorum yapma der genelde. Bazen sırf bu yüzden aramıza soğukluk girer de öyle kalır diye korkuyorum. Hem kendi evimin sorumluluğu hem de eş ailesiyle anlaşabilme sorumluluğu hem işin getirdiği ayrı sorumluluk. Korkmakta haklı mıyım ?
Evet korkmakta haklisiniz, muhtemelen sorun da yaşayacaksiniz.Ailesi hakkında hiçbir şey söyletmez bana kötü bir şey söyleme ya da hiç yorum yapma der genelde
“Benim elimi tutuyorsa onlar da tutuyor mesela” neyin kafasını yaşıyorlar ya flash tv’de halay mı çekiyoruz?İyi geceler hanımlar ben 7 yıldır çok sevdiğim biriyle beraberim geçen yıl nişanlandık bu sene evleneceğiz inşallah ilişkimizin 2 yılı ayrı geçti uzak şehirlerde çalıştık ikimiz de memur olduğumuz için. Ailenin tek kızı olduğum için biraz nazlı büyütüldüm yemek yapmayı biliyorum ama onun dışında çok bilgim yok ev işleri konusunda. Annem gelip gittiği için çalıştığım şehire, bana çok iş kalmıyordu. Evimizi tuttuk geçen hafta ama eski olduğu için çok iş çıktı nişanlım tek başına halletmeye çalışıyor ben de burdan destek olmaya çalışıyorum. İş ciddiye binince tartışmalar gerilmeler de artıyor haliyle düğüne de çok az kaldi. Bazen bu kadar sorumluluğu yüklenmek zor olacakmış gibi geliyor ya da korkuyorum sanırım . Ailesi genel olarak iyi insanlar görümceler biraz tuhaf ve emrivaki yapıyorlar bazen ya da abilerini paylaşmak istemiyorlar benim elimi tutuyorsa onlar da tutuyor mesela . Ailesi hakkında hiçbir şey söyletmez bana kötü bir şey söyleme ya da hiç yorum yapma der genelde. Bazen sırf bu yüzden aramıza soğukluk girer de öyle kalır diye korkuyorum. Hem kendi evimin sorumluluğu hem de eş ailesiyle anlaşabilme sorumluluğu hem işin getirdiği ayrı sorumluluk. Korkmakta haklı mıyım ?
Buradan bakınca hiç iç açıcı değil malesef. Daha simdiden yorum yapma ya da konuşma diyen adamdan kork. Zaten gorumcelerin aşırı kıskanç başın ağriyacak. Ayrica eşin şuanda yardim ediyor evlendikten sonra tüm ev işi yemek sende cünkü esin şuanki tavirlarindan belli ediyor kisiligini keskin taraflari var. Bu sorumluluk ağır gelir. Amma velakin biz ne dersek diyelim sen evleniceksin daha buraya yazıpta evlenmekten vazgeçeni görmedimİyi geceler hanımlar ben 7 yıldır çok sevdiğim biriyle beraberim geçen yıl nişanlandık bu sene evleneceğiz inşallah ilişkimizin 2 yılı ayrı geçti uzak şehirlerde çalıştık ikimiz de memur olduğumuz için. Ailenin tek kızı olduğum için biraz nazlı büyütüldüm yemek yapmayı biliyorum ama onun dışında çok bilgim yok ev işleri konusunda. Annem gelip gittiği için çalıştığım şehire, bana çok iş kalmıyordu. Evimizi tuttuk geçen hafta ama eski olduğu için çok iş çıktı nişanlım tek başına halletmeye çalışıyor ben de burdan destek olmaya çalışıyorum. İş ciddiye binince tartışmalar gerilmeler de artıyor haliyle düğüne de çok az kaldi. Bazen bu kadar sorumluluğu yüklenmek zor olacakmış gibi geliyor ya da korkuyorum sanırım . Ailesi genel olarak iyi insanlar görümceler biraz tuhaf ve emrivaki yapıyorlar bazen ya da abilerini paylaşmak istemiyorlar benim elimi tutuyorsa onlar da tutuyor mesela . Ailesi hakkında hiçbir şey söyletmez bana kötü bir şey söyleme ya da hiç yorum yapma der genelde. Bazen sırf bu yüzden aramıza soğukluk girer de öyle kalır diye korkuyorum. Hem kendi evimin sorumluluğu hem de eş ailesiyle anlaşabilme sorumluluğu hem işin getirdiği ayrı sorumluluk. Korkmakta haklı mıyım ?
Sorun olduğunda kimseyi konuşturmamak mı çözüm? Resmen sıyrılmak bu. Kapasitesiz, sorun çözemeyen, hayt huyt konuyu kapatan erkek hareketleri. Olayı dinlersin, meseleyi anlarsın, kim haklı ise onu savunursun, durumu düzeltmeye çalışırsın; bu aileyi atmak eşi tutmak veya tam tersi demek değildir.Yorumlarınız için teşekkürler hanımlar, görümceler biri lise çağında diğeri geçen sene evlendi de kurtulduk biraz bir çocuğu oldu. Kaynanam bile der görümcelerin seni kıskanıyor diye. Nişanlımla su el tutma mevzusunu falan hallettik de, dediğim gibi ne sen benim aileme yorum yap ne ben kimse mükemmel değil diyip kestirip atıyor yani aynı şeyi onlar yapsa senin hakkında da konuşturmam diyor. Ailesi gerçekten çok vıcık vıcık evin tek oğlu diye herhalde bir de uzakta çalışıyor yani 10 yaşında oğlu sanki öyle sevip ölmeleri var. Ve her durumda oğulları koşsun kendilerine istiyorlar görümceler daha el bebek gül bebek büyütülmüş.
Hakkaten hepsi de gidip evleniyor, bosuna paraliyoruz biz kendimiziBuradan bakınca hiç iç açıcı değil malesef. Daha simdiden yorum yapma ya da konuşma diyen adamdan kork. Zaten gorumcelerin aşırı kıskanç başın ağriyacak. Ayrica eşin şuanda yardim ediyor evlendikten sonra tüm ev işi yemek sende cünkü esin şuanki tavirlarindan belli ediyor kisiligini keskin taraflari var. Bu sorumluluk ağır gelir. Amma velakin biz ne dersek diyelim sen evleniceksin daha buraya yazıpta evlenmekten vazgeçeni görmedimEvlenirim anlasamam bosanirım meslegim var deme hayatindan bir cok seyi goturuyor evlilik.
Aynen o yoldan geri dönmeleri imkansız çok aşıklar ama düğün gününe kadarHakkaten hepsi de gidip evleniyor, bosuna paraliyoruz biz kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?