evlilik sorunu ?

BaharUtku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
505
260
103
merhaba arkadaşlar ciddi bir ilişkim var ve tek derdi benimle evlenmek olan bir erkek arkadaşım aşırı derece de evlenmeye istekli kızlar üniversitedeyiz ikimizde 2 yıl sonra mezun olacaz ve mezun olduktan sonra artık ailelere bahsedecez ama ben aşırı derece de gerginim evlilik konusunda bende istiyordum ama nedense bay bi soğudum burda evlilikle ilgili konu açanlara bakıyorum baya bi sorunu olan var ya biz de öyle olursak sevgilim beni çok seviyor ama evlenince bozulur diye korkuyorum. Açıkcası ciddiye gittikçe de üzerimde baskısı arttı bunu giy şunu giy oraya gitme sokağa çıksan bile haber ver bunlar beni çok bunaltıyor. Yok aileme böyle davran yok böyle yaparsan annem böyle der bu arada evin en küçüğü ve tek oğlu bende sinirleniyorum napacağımı söyleme diye karşılık veriyorum o zaman da bişey demiyor susuyor. Napacam ben kızlar evlensem ne gibi sorunlar yaşarım.Ben 22 sevgilim 25 yaşındayken evlenmeyi planlıyoruz çok mu erken kızlar ya sene kaybı olmadan üniversiye başladım o yüzden yaşım küçük off bi akıl verin kızlar ne yapmalıyım
not:sadece fikir vermek isteyenler yazsın eleştiri istemiyorum kızlar lütfen zaten sıkıntılı durumdayım.

Eleştirisiz fikir Nasıl verelim

Bu Ada'm şimdiden böyle ise evlenince beter olur fikrim ama o eleştiri içerir

Daha yaşın 20 iki yıl bir bitsin

Okul bitince işini bul biraz paranı ye sonra evlenecekseniz yine evlenin

20 yaşındaki sevgilimle 26 yaşımda evlendim hiç bir aşamada sana söylediklerini duymadım

. Yok aileme böyle davran yok böyle yaparsan annem böyle der
Kilit nokta... Evlenirseniz göreceğiniz muameleyi anlatmama gerek yok herhalde ? Sizinle şimdiden pazarlığa girmiş... Bbv bölümünde kimsenin mutlu hikayesini okuyamazsınız zaten o yüzden buradaki insanların mutsuzluğundan çok eşlerinin en başından beri takındığı tavırlarına odaklanın... Mesela sizin sevgilinizin, evlenince nasıl bir anneci adam olacağı bariz yukarıdaki mesajında belli...

Yok evlenme, gez toz işe gir paranı kazan. gözü açılmamış birini istiyor belliki. ayaklarının üzeirnde dur, hayatını yaşa. koca her zaman var, kaçmıyor. bu anlarını iyi değerlendir. En güzel yıllarını egoist birine harcama.

Eleştiri olmaksızın fikir istemişsin o halde tek tavsiye : yaşınız henüz küçük evlenmeyin, sizi bu kadar istiyorsa saygı duyacaktır. Çalışıp para kazanın kendi ayaklarınız üzerinde bir müddet durun ve öyle evlenin.

erkenden ne evliliği. şimdi ben ondan başkası ile yapmam. gözümü onunla açtım filan dersin.ileride pişman olma. ilerleyen yaşlarında daha sağlıklı kararlar verirsin evlenince. bi kere işini eline almadan hiç evlenme derim. evlilik çocuk oyuncağı değil. unutma abla tavsiyesi sana bunlar.

ikimizin ailesi de sevgili olma işlerine karşı biz de aynı şekilde ama ayrlmak ta istemiyoruz islamı esas alarak yaşamak istiyoruz bu yüzden erkenden evlenmek istiyor yani uzun zaman flört etme şansımız yok

Daha iki yıl varmış ohoo neler değişir neler şimdiden sıkma canını
annesine aşırı düşkün zaten ya bana rahat ol kimse sana hiç bişey diyemez hep arkandayım diyor ama ben inanmıyorum her fırsatta ailem de ailem

ya onsuz yapamam değil aslında o bensiz yapamıyor ben kaç kez bitirmeye çalıştım ama ne fayda hep bi şekilde ikna ediyor. Tavsiyenizi dikkate alacam teşekkür ederim

Ailesiyle görüşüyor musun ki "aileme şöyle davran"diyor?
2 yılda neler oluur neler..
Belki o senden vazgeçer [şaka tabii:) ]

Evlilik düşünüyorsan hepsini göze alacaksın.Eğer gözün almıyorsa evlenme canımm..Sonradan pişman olmaktansa iyidir.Abla tavsiyesi

kesinlikle eğer bir erkek annesine düşkünse TEHLİKE arz ediyor..Evlilikte sabırla ilerliyor yada bitiyor.
Kesinlikle! İki tarafı idare eden erkek çok zor... Eşim babaanneye çok düşkündür, ilk başta çok korkuttu bu durum beni ama asla benimle böyle bir pazarlığa girmedi. Allah acıdı bana herhalde ki iyi bir aileye düştüm

bilmiyorum ailesine çok kolay rest çeken bir insan çok düşkün ama dediğim de dedik biri galiba zaman gösterecek herşeyi

bilmiyorum ailesine çok kolay rest çeken bir insan çok düşkün ama dediğim de dedik biri galiba zaman gösterecek herşeyi
Valla evlenince öyle adamlar bir anda ana kuzusu olup çıkıyor. Burada birisi vardı, ailesi ile zamanında küs kalmış eşi, sonrasında yağ bal olmuşlar... İyi düşünün derim canınızn kıymetini bilin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…