Kilit nokta... Evlenirseniz göreceğiniz muameleyi anlatmama gerek yok herhalde ? Sizinle şimdiden pazarlığa girmiş... Bbv bölümünde kimsenin mutlu hikayesini okuyamazsınız zaten o yüzden buradaki insanların mutsuzluğundan çok eşlerinin en başından beri takındığı tavırlarına odaklanın... Mesela sizin sevgilinizin, evlenince nasıl bir anneci adam olacağı bariz yukarıdaki mesajında belli.... Yok aileme böyle davran yok böyle yaparsan annem böyle der
ikimizin ailesi de sevgili olma işlerine karşı biz de aynı şekilde ama ayrlmak ta istemiyoruz islamı esas alarak yaşamak istiyoruz bu yüzden erkenden evlenmek istiyor yani uzun zaman flört etme şansımız yokEleştirisiz fikir Nasıl verelim
Bu Ada'm şimdiden böyle ise evlenince beter olur fikrim ama o eleştiri içerir
Daha yaşın 20 iki yıl bir bitsin
Okul bitince işini bul biraz paranı ye sonra evlenecekseniz yine evlenin
20 yaşındaki sevgilimle 26 yaşımda evlendim hiç bir aşamada sana söylediklerini duymadım
Daha iki yıl varmış ohoo neler değişir neler şimdiden sıkma canını
annesine aşırı düşkün zaten ya bana rahat ol kimse sana hiç bişey diyemez hep arkandayım diyor ama ben inanmıyorum her fırsatta ailem de ailemKilit nokta... Evlenirseniz göreceğiniz muameleyi anlatmama gerek yok herhalde ? Sizinle şimdiden pazarlığa girmiş... Bbv bölümünde kimsenin mutlu hikayesini okuyamazsınız zaten o yüzden buradaki insanların mutsuzluğundan çok eşlerinin en başından beri takındığı tavırlarına odaklanın... Mesela sizin sevgilinizin, evlenince nasıl bir anneci adam olacağı bariz yukarıdaki mesajında belli...
ya onsuz yapamam değil aslında o bensiz yapamıyor ben kaç kez bitirmeye çalıştım ama ne fayda hep bi şekilde ikna ediyor. Tavsiyenizi dikkate alacam teşekkür ederimerkenden ne evliliği. şimdi ben ondan başkası ile yapmam. gözümü onunla açtım filan dersin.ileride pişman olma. ilerleyen yaşlarında daha sağlıklı kararlar verirsin evlenince. bi kere işini eline almadan hiç evlenme derim. evlilik çocuk oyuncağı değil. unutma abla tavsiyesi sana bunlar.
Hahaha çakaaaallll ! Hiç inanmayın, öyle bişey yok. Balık baştan kokar.annesine aşırı düşkün zaten ya bana rahat ol kimse sana hiç bişey diyemez hep arkandayım diyor ama ben inanmıyorum her fırsatta ailem de ailem
hayır görüşmüyorum ama devamlı bi anne konusu tek erkek olduğu için anne de devamlı oğlum oğlumAilesiyle görüşüyor musun ki "aileme şöyle davran"diyor?
2 yılda neler oluur neler..
Belki o senden vazgeçer[şaka tabii:) ]
Hahaha çakaaaallll ! Hiç inanmayın, öyle bişey yok. Balık baştan kokar.
Kesinlikle! İki tarafı idare eden erkek çok zor... Eşim babaanneye çok düşkündür, ilk başta çok korkuttu bu durum beni ama asla benimle böyle bir pazarlığa girmedi. Allah acıdı bana herhalde ki iyi bir aileye düştümkesinlikle eğer bir erkek annesine düşkünse TEHLİKE arz ediyor..Evlilikte sabırla ilerliyor yada bitiyor.
hayır görüşmüyorum ama devamlı bi anne konusu tek erkek olduğu için anne de devamlı oğlum oğlum
bilmiyorum ailesine çok kolay rest çeken bir insan çok düşkün ama dediğim de dedik biri galiba zaman gösterecek herşeyiKesinlikle! İki tarafı idare eden erkek çok zor... Eşim babaanneye çok düşkündür, ilk başta çok korkuttu bu durum beni ama asla benimle böyle bir pazarlığa girmedi. Allah acıdı bana herhalde ki iyi bir aileye düştüm
Valla evlenince öyle adamlar bir anda ana kuzusu olup çıkıyor. Burada birisi vardı, ailesi ile zamanında küs kalmış eşi, sonrasında yağ bal olmuşlar... İyi düşünün derim canınızn kıymetini bilin :)bilmiyorum ailesine çok kolay rest çeken bir insan çok düşkün ama dediğim de dedik biri galiba zaman gösterecek herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?