- Konu Sahibi 34Sibell34
-
Daha evleneli 2 hafta oldu eşim beni babamın evine bıraktı ufak bi tartışma yüzünden. Kayınbabam evliliğime çok karışıyor özelimize kadar indi ya bıktım bnde ne yapacamı şaşırdım eşim ailesini çok dinliyor onlar dedi babasına bırak diye oda bıraktı 3 gün oldu gelmedi aramadı ne yapmalıyım ben sizce
Bir sene dolmadan cekismeli bosanma davasi acilmiyor. Sadece anlasmali bosaniliyor.
Ikincisi konu sahibi nerdesin? Bu ufak mesele nedir once onu bir anlatir misin? Kp ile neler yasadiniz? Biraz daha aciklar misiniz?
Iki haftada ne oldu da bu hale geldi?
Bunu yapan erkekleri çözemiyorum nasıl 2 haftalık evliyken buna cesaret edebiliyorlar . 2gün sonra pişman olunca hangi yüzle eşinin ve ailesinin yüzüne bakacaksın üstelik kayınpeder nasıl karışır senin özeline ayıptır ya Allah akıl fikir versin .Daha evleneli 2 hafta oldu eşim beni babamın evine bıraktı ufak bi tartışma yüzünden. Kayınbabam evliliğime çok karışıyor özelimize kadar indi ya bıktım bnde ne yapacamı şaşırdım eşim ailesini çok dinliyor onlar dedi babasına bırak diye oda bıraktı 3 gün oldu gelmedi aramadı ne yapmalıyım ben sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?