- 25 Ağustos 2015
- 1
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi 34Sibell34
-
Bu yoruma katiliyorum.Ufak bir tartismaya babanizin evine birakiliyorsaniz o evlilik yurumez
Yok devenin bale pabucu
Esinize iyi bir ders verin bence..
Daha 2.Haftada kocanız size ufak bir şey yüzünden sırt çeviriyorsa ve ailesinin ağzına bakıyorsa o evlilik yürümez...Daha evleneli 2 hafta oldu eşim beni babamın evine bıraktı ufak bi tartışma yüzünden. Kayınbabam evliliğime çok karışıyor özelimize kadar indi ya bıktım bnde ne yapacamı şaşırdım eşim ailesini çok dinliyor onlar dedi babasına bırak diye oda bıraktı 3 gün oldu gelmedi aramadı ne yapmalıyım ben sizce
Yok artık 2 haftalık ewlisinizDaha evleneli 2 hafta oldu eşim beni babamın evine bıraktı ufak bi tartışma yüzünden. Kayınbabam evliliğime çok karışıyor özelimize kadar indi ya bıktım bnde ne yapacamı şaşırdım eşim ailesini çok dinliyor onlar dedi babasına bırak diye oda bıraktı 3 gün oldu gelmedi aramadı ne yapmalıyım ben sizce
Daha evleneli 2 hafta oldu eşim beni babamın evine bıraktı ufak bi tartışma yüzünden. Kayınbabam evliliğime çok karışıyor özelimize kadar indi ya bıktım bnde ne yapacamı şaşırdım eşim ailesini çok dinliyor onlar dedi babasına bırak diye oda bıraktı 3 gün oldu gelmedi aramadı ne yapmalıyım ben sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?