Evlilik sözleşmesi ve masraflar

Yani herkesin ayri ayri banka hesabi olmasi masraflarin yarin uariya bölüşülmesi zatem normal olan ama bu öküzlük yapmis. Kendini nulunmaz hint kumaşı sanmış. Demek ki kendine güvenmiyor aldatacagini falan düşünüyor ki nafaka ve tazminat almayacaksin diyor :sinirli:

Bence başından niyetini belli etmesi iyi olmuş..Zamanınızı,yıllarınızı çaldıktan snra evlilik öncesi evlilik sözleşmesi vs. diretse çok daha kötü olurmuş.Evliliğe bir nevi şirket kurma gibi bakıyor,kar zarar hesabı vs. Siz de bunun size uymadığını söyleyip yol vermişsiniz.Peki şimdi neden üzülüyorsunuz?? Üzülmesi gereken o şahsın şimdiki eşi maalesef.Kızcağız yaşlansa ya da biraz kilo alsa adam kimbilir neler diyecek neler yapacak..Üzüldüm onun adına.
Siz de kendinize daha fazla acımayı bırakın.Hayatınızın baharındasınız.Doya doya yaşayın bu hayatı.Gezin,tozun,kurslara katılın, hobiler edinin.Kendiniz için bişiler yapın.Özgüveninizi kazandıkça çevreniz de genişleyecek çok daha kaliteli adaylar karşınıza çıkacaktır.Bir kişinin laflarına saplanıp kalmak çok sağlıksız.Hele kısacık şu dünyada hiçbir anlamı yok.

Aklıma yine eski sevgilim geldi. Benimle aynı anda başka kızla tanışmıştı bana da anlattı ama o kızla bidaha görüşmediklerini söylemişti, meğer aylardır görüşüyorlarmış. Bana da o kızı ilk anlattığında yaşı senden küçük demişti, ben 32yim. Bende e o zaman evlen onunla bulmuşken çıtırı dedim, saçmalama sen ondan cok daha genç duruyorsun, karakterin, dış görünüşün ondan çok daha iyi demişti. Hem o benimle param olduğundan görüşüyor biliyorum diyordu, şimdi de nişan hazırlığı yapıyorlar :KK14:

Daha genciyle evlenbilseydi evlenirdi zaten böyle kaba bir insan olduğu için kimse tarafından kabul görmemiş belli ki.Türkiyede milyonlarca erkek var,milyonlarca değişik düşünceye sahip insan demektir bu.Çevremde çok gördüm kendinden büyük hemde çocuklu bir kadınla evlenen erkek.Aşık olunca sözlerini yutup evleniyorlar.Bir hödüğe gerçekten 2 yıl üzülmenize inanamıyorum

Bulmuş, 24 yaşında bir kızla evlenmiş 2019 sonunda.
Kafama takmamam gerekir ama beni çok üzdü özgüvenimi kırdı :KK43:
Ayni cumleleri.ona.kurmadi tabi ki evlenir kiz.ne.bilsin icini ,seninde kuzum ozguveninin kiralacagi varmis da denk gelmis gibi niye kiriliyor ki biri bir cumle.kurdu diye bunu at ustunden 2 sene gecmis sen kendine bunu yakistirirsan insanlar dogruymus gibi yuklenirler toparlan artik

Ben erkegim bana bişey olmaz erkek dura dura koç olur kız dura dura hiç olur diyen bir ruh hastası varoş geldi aklıma(cok eskiden sevgilimdi ayrılmak isteyince söylemişti) okadar cok güldüm ki ona sonra haa. si..tr ya demiştim 😂😂 konu sahibi hiç takma ya bu zihniyette olan birine gülüp geçmek lazım ezik işte.

Sen kimsin kanka yoksa 2.ci kisiligim misin, aklimdan gecenleri yazmissin :KK73:

Öncelikle bu duruma iki yıl kafa takıp üzülmeniz yanlış. Bazı insanlar mantık evliliği yapar ve görüşmelerinde bu şartları dile getirir. Kabul edip etmemek kadına kalmış. Otuz yaş üstü erkeklerin yirmili yaşlarda kadınlarla evlenmesi de günümüzde çok yaygın. Genç biriyle evlendi diye o kadına da paraya boğmuyordur merak etmeyin. Karakter meselesi çünkü bu durum. Sizin de karşınıza içinize sinen biri çıkar inşallah

35 yasindaki erkek cok genc degil ki. 10 15 sene sonra moruk bir adam olacak. Saclari ağaracak. Kadin oyle mi? Bi boyatir saçını, gerekli görürse dolgu botoks yaptirir. Güzelliğine güzellik katar. Ayrica bunu da soylemeden edemeyecegim. Kendinden yaşça büyük kadin seven erkek oranı azımsanmayacak kadar fazla. Kırılan kalbinden öperim 💙

Böyle bir hödükle evlenmediğiniz için şükredin tam tersi.
Ne var 35 yaş da, 25 de evlenince madalya takılmıyor. Her nasibin bir vakti vardır.

2 yıl önce ben 35 yaşındayken kendi yaşıtım biriyle evlilik maksatıyla tanıştırılmıştık.Parası işi gücü var, yakışıklı da, efendi diye önerdiler tanıştık.
2. buluşmada bütçemi sordu, Ondan sonra şartlarını sundu ;

masrafları yarı yarıya bölüştüreceğiz,
İkimizinde ayrı ayrı banka hesabı olacak,
Evlilik sözleşmesi imzalayacağız.
Ayrılırsak nafaka ve tazminat istemeyeceksin, ben de istemeyeceğim.

Bunları neden kabul edeyim? Çok kırıcısın dedim. O da bana şöyle dedi ;
Neden kendi yaşıtım olan 35 yaşındaki kadınla evleneyim, gider daha genciyle evlenirim .

2 yıldır psikolojim yerinde değil, gerçekten özgüvenimi kırdı.

Bu olay beni çok üzdü, aracılara söyledim onlar da onun adına özür diledi. Belli bir yaşın üstündeki erkekler neden bu kadar acımasız?
Hep diyorum 30yaş üstü ,bekar erkeklerin çoğu arızalı diye kala kala bunlar kalıyor,
Evlilik sözleşmesi güven sarsıcı mesaj hiç bir kadına güvenim yok, bırak anası donlarını yıkamaya devam etsin

35 yasindaki erkek cok genc degil ki. 10 15 sene sonra moruk bir adam olacak. Saclari ağaracak. Kadin oyle mi? Bi boyatir saçını, gerekli görürse dolgu botoks yaptirir. Güzelliğine güzellik katar. Ayrica bunu da soylemeden edemeyecegim. Kendinden yaşça büyük kadin seven erkek oranı azımsanmayacak kadar fazla. Kırılan kalbinden öperim 💙
On numara yorum

Insanlarim yasadigi acilara, hayal kirikliklarina, kalp kirikliklarina Buna mi üzüldün yaa gibi bir yorumu nasil yapiyorsunuz ki? Evet buna üzülmüş. Sizin kucumsediginiz sey, yasamadiginiz bir olay. Empatiyle bile anlayamayacaginiz kadar özgüven kırıyor. Siz buna mi üzüldün dediginizde konu sahibi hanim "evet ya uzulecek bir sey yokmus artik üzülmüyorum" demiyor. ozguven verecek seyler soyleyin bir işe yaramak istiyorsaniz.

Evlilik sozlesmesini destekliyorum herkes tasarruflarına sahip çıksın kimseye ömür boyu nafaka ödemek istemem kadinlardaal sahibi artık niye ona buna yedirdin hakkını

Bu arada 35 im 25likler var yani her erkek öyle değil bende istemem 35likler kel gobekli fodul oluyor

Back
X