- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıza acıdım CiddenBulmuş, 24 yaşında bir kızla evlenmiş 2019 sonunda.
Kafama takmamam gerekir ama beni çok üzdü özgüvenimi kırdı![]()
Ayni cumleleri.ona.kurmadi tabi ki evlenir kiz.ne.bilsin icini ,seninde kuzum ozguveninin kiralacagi varmis da denk gelmis gibi niye kiriliyor ki biri bir cumle.kurdu diye bunu at ustunden 2 sene gecmis sen kendine bunu yakistirirsan insanlar dogruymus gibi yuklenirler toparlan artikBulmuş, 24 yaşında bir kızla evlenmiş 2019 sonunda.
Ben erkegim bana bişey olmaz erkek dura dura koç olur kız dura dura hiç olur diyen bir ruh hastası varoş geldi aklıma(cok eskiden sevgilimdi ayrılmak isteyince söylemişti) okadar cok güldüm ki ona sonra haa. si..tr ya demiştimkonu sahibi hiç takma ya bu zihniyette olan birine gülüp geçmek lazım ezik işte.
Hep diyorum 30yaş üstü ,bekar erkeklerin çoğu arızalı diye kala kala bunlar kalıyor,2 yıl önce ben 35 yaşındayken kendi yaşıtım biriyle evlilik maksatıyla tanıştırılmıştık.Parası işi gücü var, yakışıklı da, efendi diye önerdiler tanıştık.
2. buluşmada bütçemi sordu, Ondan sonra şartlarını sundu ;
masrafları yarı yarıya bölüştüreceğiz,
İkimizinde ayrı ayrı banka hesabı olacak,
Evlilik sözleşmesi imzalayacağız.
Ayrılırsak nafaka ve tazminat istemeyeceksin, ben de istemeyeceğim.
Bunları neden kabul edeyim? Çok kırıcısın dedim. O da bana şöyle dedi ;
Neden kendi yaşıtım olan 35 yaşındaki kadınla evleneyim, gider daha genciyle evlenirim .
2 yıldır psikolojim yerinde değil, gerçekten özgüvenimi kırdı.
Bu olay beni çok üzdü, aracılara söyledim onlar da onun adına özür diledi. Belli bir yaşın üstündeki erkekler neden bu kadar acımasız?
On numara yorum35 yasindaki erkek cok genc degil ki. 10 15 sene sonra moruk bir adam olacak. Saclari ağaracak. Kadin oyle mi? Bi boyatir saçını, gerekli görürse dolgu botoks yaptirir. Güzelliğine güzellik katar. Ayrica bunu da soylemeden edemeyecegim. Kendinden yaşça büyük kadin seven erkek oranı azımsanmayacak kadar fazla. Kırılan kalbinden öperim![]()
hahaa oladabilirim tatlımSen kimsin kanka yoksa 2.ci kisiligim misin, aklimdan gecenleri yazmissin![]()
Bulmuş, 24 yaşında bir kızla evlenmiş 2019 sonunda.
Yazık olmuş evlendiği küçüğeBulmuş, 24 yaşında bir kızla evlenmiş 2019 sonunda.