Evlilik sözleşmesi ve masraflar

Hep diyorum 30yaş üstü ,bekar erkeklerin çoğu arızalı diye kala kala bunlar kalıyor,
Bu yazınız buradaki çoğu kadının umutsuzluğuna umutsuzluk katabilir, hiç hoş olmamış. Bana kalırsa da 30 yaş altı erkekler sıkıntılı, kendimden küçüklerle sevgili oldum ve çocuk gibiler ama 30ve üstü daha aklı başında oluyor. Sadece dün Konu sahibinin ve başka birinin 30 üstü olup evlenemedikşeriyle ilgili konuları vardı ve o konulara birçok kişi ben de öyleyim yazdı. İnsanlara umut vermeyeceksek iç karartmanın da anlamı yok, o zaman 30 u geçtiği halde evlenmemiş kadınlar ölene kadar yalnız yaşasın çünkü yaşıtları kötü sizin mantığa göre

Bu arada 35 im 25likler var yani her erkek öyle değil bende istemem 35likler kel gobekli fodul oluyor
Konu sahibi 35 yaşındayım aynı yaştaki adam senin yaşındaki biriyle neden evleneyim dedi ve gitti 24 yaşındaki biriyle evlendi diyor siz de bende istemem 35 lik, 25 likler var mi diyorsunuz ?
Empati yeteneğinize hayran kaldım bir gün köprüden atlamaya çalışan biri olursa lütfen siz uzak durun yoksa gerçekten atlayabilir

Konu sahibi 35 yaşındayım aynı yaştaki adam senin yaşındaki biriyle neden evleneyim dedi ve gitti 24 yaşındaki biriyle evlendi diyor siz de bende istemem 35 lik, 25 likler var mi diyorsunuz ?
Empati yeteneğinize hayran kaldım bir gün köprüden atlamaya çalışan biri olursa lütfen siz uzak durun yoksa gerçekten atlayabilir
Ben kendi fikrimi soyledim 35 üstü erkekler genelde bakımsız oluyor ben kadınlardan bahsetmedim yani kendine baksın demek istedim o adam

2 yıl boyunca bu konuyu kafanıza taktıysanız ciddi sorunlarınız var demektir. Acil destek alın.

Herkes bişeyler söyler ama hayat devam eder. Sizin ki orada takılı kalmış bu normal birşeye benzemiyor

Adamın neden hala bekar olduğu belli. Ağır öküz sendromu yaşıyor. Allah acil şifalar versin

Eşim 32 yaşındaydı ve ben 31 evlendigimizde. Sonuc olarak insan sağlıklı bir evlilik için az cok aynı hayat tecrübesi olan ve hayata bakış açısı olan birini ister. Bir adam kendinden çokça küçük bir kadın ile evlenmek istiyorsa onu sırf onu daha iyi yönetebilmek içindir. Bn göre öyle. Sizin öz güveniniz neden kırıldı onu anlamadim

Bu yazınız buradaki çoğu kadının umutsuzluğuna umutsuzluk katabilir, hiç hoş olmamış. Bana kalırsa da 30 yaş altı erkekler sıkıntılı, kendimden küçüklerle sevgili oldum ve çocuk gibiler ama 30ve üstü daha aklı başında oluyor. Sadece dün Konu sahibinin ve başka birinin 30 üstü olup evlenemedikşeriyle ilgili konuları vardı ve o konulara birçok kişi ben de öyleyim yazdı. İnsanlara umut vermeyeceksek iç karartmanın da anlamı yok, o zaman 30 u geçtiği halde evlenmemiş kadınlar ölene kadar yalnız yaşasın çünkü yaşıtları kötü sizin mantığa göre
35 yaşına kadar sevgili yok nişan yok seveydi bir kadını çoktan evlenirdi zaten hiç bir kadına güven vermediğinden o yaşa kadar bekar kalmış ,evlensede bunun evliliği sağlıklı olacağını sanmıyorum

eğer evliliğe mantık açısından bakarsa haklı zenginse 20 lik kızlarımız peşlerinden koşmuyor mu birde yakışıklı diyorsunuz.
ama böyle bir insanla da evlenmediğiniz için sevinmelisiniz.

Bir kuzenim var, erkek, sizin yaşlarınızda. O da bütün kadınların parasının, evinin arabasının peşinde olduğunu düşünüyor. Tanıştırıldığı her adayı bir bahane bulup, genelleyip eliyor. Sonra evlenemiyorum diye üzülüyor. Sizi ona çok benzetiyorum yazdıklarınızı okudukça. Keşke evlenseniz dicem ama boşanmış bir insan olduğu için siz onu istemezsiniz. 30 yaş civarı istediği için o sizi istemez. Kısmet 😌

2 yıl önce ben 35 yaşındayken kendi yaşıtım biriyle evlilik maksatıyla tanıştırılmıştık.Parası işi gücü var, yakışıklı da, efendi diye önerdiler tanıştık.
2. buluşmada bütçemi sordu, Ondan sonra şartlarını sundu ;

masrafları yarı yarıya bölüştüreceğiz,
İkimizinde ayrı ayrı banka hesabı olacak,
Evlilik sözleşmesi imzalayacağız.
Ayrılırsak nafaka ve tazminat istemeyeceksin, ben de istemeyeceğim.

Bunları neden kabul edeyim? Çok kırıcısın dedim. O da bana şöyle dedi ;
Neden kendi yaşıtım olan 35 yaşındaki kadınla evleneyim, gider daha genciyle evlenirim .

2 yıldır psikolojim yerinde değil, gerçekten özgüvenimi kırdı.

Bu olay beni çok üzdü, aracılara söyledim onlar da onun adına özür diledi. Belli bir yaşın üstündeki erkekler neden bu kadar acımasız?
Belli bi yaşın üzerindeki erkekler ya da kadınlar acımasız değil sadece aracıların önerdiği kişi insanı yönlerden yoksun. Sizin kusurunuz değil bu. Allah iyilerle karşılaştırsın

Allahın hödüğü. Param pulum var diye bi yerleri kalkiyor böyle heriflerin. Eminim evlenseydiniz size asla mutlu edemezdi. Bastan gercek yüzünü görmeniz hayirli olmus sizin acinizdan. Lütfen bu pencereden bakmaya calisin. Ayrica kendiniz de belirtmissiniz psikolojim iyi degil diye, lütfen bunun da caresini arayin. Eminim cok güzel, cok hoş bir hanim efendisinizdir. Lütfen üzmeyin kendinizi, nasibiniz vakti zamani geldiginde cikagelecektir.

Haklısın çoğu böyle erkeklerin. arkadaşlar, sen yanlış adama çatmışsın çoğu böyle değil diyecekler ama bunu en iyi biz anlarız çoğu odun ve çoğu çıtır peşinde. Benim bi dayımın oğlu vardı 34 yaşında kendinden 1 yaş küçük bir kızla tanıştırmak istediler ben küçük istiyorum dedi ve 9 yaş küçüğüyle evlendi. geçen bir baba, oğlu için kız baktıklarını anlatıyor babamlara. oğlu 35 yaşındaymış. 20 li yaşlarda, eğitimli, zengin bir kız istiyor bizim oğlan demez mi? kendisi zaten fazlasıyla zengin oğlanın. Benim karşıma benden 8 yaş büyük, boşanmış bi erkek cıktı. tanışmak için atmadığı takla kalmadı ilk konuşmamızda şüpheli bir şekilde niye evlenmedin bu zamana kadar dedi. yaşım da 28 idi. bin tane örnek verebilirim bu konuda. Yaşayan bilir. Cok çıktı benim karşıma odunlar, kendini bilmezler. Ha düzgün aklı başında olanlar yok mu var. onların da çoğu evlenmiştir zaten. Ama illa ki senin yaşına, karakterine uygun, düzgün bir insan vardır; bir yerde gizlidir.
Senin kıymetini bilecek adam çıkar inşallah karşına.

2 yıl önce ben 35 yaşındayken kendi yaşıtım biriyle evlilik maksatıyla tanıştırılmıştık.Parası işi gücü var, yakışıklı da, efendi diye önerdiler tanıştık.
2. buluşmada bütçemi sordu, Ondan sonra şartlarını sundu ;

Bunda ne senin
Ne yaşının
Ne de şartlarının suçu var
Erkeği nimet gören iğrenç zihniyetin suçu bu

35 yaşında bir kadının böyle basit, karaktersiz bir erkegin lafina bakıp kendini 2 yıl kahretmesi hiç saglikli değil.
Adam evlenmiş sen hala etkisindesin ama adam coktan unutmuş gitmiş, üzüldüğüne deger mi, senden kiymetli mi söyledikleri?
Beni de birkac sene önce bir arkadasim tanıştırmıştı abim dediği biriyle. Hatta karakterleriniz uyar, cok güzel bir çift olursunuz demisti. Adam bana şartlarını sundu, bunlar sana uyarsa olur uymazsa olmaz dedi hic bana sen ne istersin diye sormadi bile. Üstelik bosanmis bir adamdi ama yasina ve evlilik tecrübesine bakarak bir kadinla nasıl konuşulur bilemeyecek kadar da cahil. Neyse sonuc olarak ben umarim.aradiginiz gibi birini bulursunuz dedim, arayışta degilim dedi ama iki ay sonra evlendiğini duydum :) araci olan arkadaşi bile kırmış üzmüş, iyi ki olmamış dedi kiz da. Açıkçası hiç kafama takmadim, nasiptir olur olmaz, olmazsa baskasi olur deyip önüme bakıyorum.
Evlilik bir nihai hedef değil lütfen kendini uzme , sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez buna bir tecrube olarak bak ama erkeklere de bu öküzün yaptiklari yüzünden önyargılı olma derim. Kalbini ısıtan, mantigina uyan biri cikarsa elbette hayatini paylasirsin.
Burada bir sürü konu var benzer içerikli. Emin ol 30 yas sonrasi evlenen cok kadin var, umudunu yitirme.

Bir kuzenim var, erkek, sizin yaşlarınızda. O da bütün kadınların parasının, evinin arabasının peşinde olduğunu düşünüyor. Tanıştırıldığı her adayı bir bahane bulup, genelleyip eliyor. Sonra evlenemiyorum diye üzülüyor. Sizi ona çok benzetiyorum yazdıklarınızı okudukça. Keşke evlenseniz dicem ama boşanmış bir insan olduğu için siz onu istemezsiniz. 30 yaş civarı istediği için o sizi istemez. Kısmet 😌

İyi de ev, araba iyi geliri olan çoğu kişide var zaten Sabancı torunu değil ya bu kuzen . Tanıştıkları arasında meslek sahibi, iyi gelirli kadınlar da vardır eminim onlara ne kulp buldu mesela??? Sizin kuzen olmasaydı zeka seviyesi konusunda fikirlerimi belirtirdim 😂😂😂 Az biraz okumuş, aklı başında hiçbir kadın şu kafadaki bir erkeği istemez zaten.

İyi de ev, araba iyi geliri olan çoğu kişide var zaten Sabancı torunu değil ya bu kuzen . Tanıştıkları arasında meslek sahibi, iyi gelirli kadınlar da vardır eminim onlara ne kulp buldu mesela??? Sizin kuzen olmasaydı zeka seviyesi konusunda fikirlerimi belirtirdim 😂😂😂 Az biraz okumuş, aklı başında hiçbir kadın şu kafadaki bir erkeği istemez zaten.

İşte onların herkeste olduğunu anlatamıyoruz adama. Evlilik amaçlı tanışıyorsun, mantık evliliği yapacaksın sonuçta, evin araban var mı diye sormaları normal diyoruz anlamıyor. Valla ne kısmetleri çıktı adamın, yok olmuyor. İyi geliri olanların da yaşı 35 üstü oluyor genelde onları da istemiyor. Ya da çirkin diyo, kısa diyo bilmem ne. Dedim ya o da konu sahibi ama tam tersi şekilde kadınları genelliyor. Mükemmel çift olurlar aslında 😂
Ben kendisine belirtiyorum zeka seviyesi konusundaki fikirlerimi zaten, yardır cherry 😂

Back
X