- Emoji Skoru
- 3.888
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Reyna Mina
Yani, ne aşklarla evlenilmiş ilişkiler çok iğrenç davranışlarla bitiyor, boşanmaya gelince iş insanlar nasıl çirkinleşiyor bdv de tonla konu arasından seç beğen al yapıp örnekleyebiliriz. Sürekli para akışı olan ve mal alım satımı yapan birisi, boşanma ihtimaline karşılık bu alım satımları mal kaçırma diye öne sürmeyeceğini kestiremeyip evleneceği kişiden bu konuda onu özgür bırakmasını tabiki isteyebilir. Hatta adam bence bu açıdan bakınca kendini korumak için gayet doğru bişey yapıyor. Belki bu mallar değişmeyecek olsa sürekli sabit kalsa adam böyle bişey talep etmeyecek zaten. Adam mallarını değil kendi işini garantiye alıyor.
Eşim evlenirken benden böyle bişey istese sanırım ben alınmazdım. He ama zaten değişmeyecek malları korumak için istiyorsa o zaman alınırdım. Boşanma durumunda zaten hakkım olmayacak niye derdim.
Eşim evlenirken benden böyle bişey istese sanırım ben alınmazdım. He ama zaten değişmeyecek malları korumak için istiyorsa o zaman alınırdım. Boşanma durumunda zaten hakkım olmayacak niye derdim.