merhaba kızlar,
ekim sonunda düğünüm var nasipse. çok şükür ailelere ya da nişanlıkla ilgili hiç bir sorunum yok. ama evlilik tarihi yaklaştıkça huysuzlaşmaya asabileşmeye başladım. sürekli sinirli ve gergin bir hal içine girdim ve bu durumu nişanlıma da yansıtmaya başladım. yanlış yapıyormuşum gibi geliyor bazen. evlilik yaklaştıkça bu durum normal mi? bu ruh halinden nasıl kurtulabilirim ?
merhaba kızlar,
ekim sonunda düğünüm var nasipse. çok şükür ailelere ya da nişanlıkla ilgili hiç bir sorunum yok. ama evlilik tarihi yaklaştıkça huysuzlaşmaya asabileşmeye başladım. sürekli sinirli ve gergin bir hal içine girdim ve bu durumu nişanlıma da yansıtmaya başladım. yanlış yapıyormuşum gibi geliyor bazen. evlilik yaklaştıkça bu durum normal mi? bu ruh halinden nasıl kurtulabilirim ?
Amin. İnşallah canımSÖZLÜYKEN : erkek konuşur kız dinler (nişan düğün için ikna çabaları )
NİŞANLIYKEN :kız konuşur erkek dinler (düğün şurda olsun şunlarda alınsın 1 kere evleniyoruz...vs)
EVLİYKEN :herikisi konuşur mahalle dinler :) (umarım tarışmanızı değil şen kahkahalarınızı dinlerler ,)
En sonunda adam vazgeçecek . olacak oAynı dertteyiz vazmıgeçsemmmm
merhaba kızlar,
sanırım benimde annemden ayrılmak zoruma gidiyor .Benimde ekimde sanki düzülen ev benim değil gibi... Bi garibim... Kabullenemedim...
Herhalde stresdendir diyorum annemden ayrılacak olmak üzüyor beni...
çok şükür dün bütün her şeyi bitirdim. sadece eve dizmek kaldı.benim de ekim başında...ama içimden kolumu kaldırmak gelmiyor hiçbir hazırlık için...
Evet birde benim babamda yok.. Birde sanki o istek gitti yaa heyecanlanamıyorum nedensesanırım benimde annemden ayrılmak zoruma gidiyor .Ay bi de arkamı hep annem topluyordu şimdi koca evle nasıl uğraşacağım ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?