evlilik stresi

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.306
330.139
698
merhaba kızlar,
ekim sonunda düğünüm var nasipse. çok şükür ailelere ya da nişanlıkla ilgili hiç bir sorunum yok. ama evlilik tarihi yaklaştıkça huysuzlaşmaya asabileşmeye başladım. sürekli sinirli ve gergin bir hal içine girdim ve bu durumu nişanlıma da yansıtmaya başladım. yanlış yapıyormuşum gibi geliyor bazen. evlilik yaklaştıkça bu durum normal mi? bu ruh halinden nasıl kurtulabilirim ?

Son düzenleme:
gayet normal bir durum çoğumuz yaşadı... ben o stresle şöyle başa çıktım kendi kendime bir sinir harbinden sonra şöyle dedim : BEN HAYATIM BOYUNCA BİR DEFA EVLENİCEM NASİPSE BUGÜNLERİ NE KENDİME NE DE EŞİME ZÜLÜM GİBİ YAŞATMAMALIYIM GERİYE BAKINCA GÜZELLİKLER GÖRMELİYİM RABBİM YOLUMU HAYR EYLE SABRIMI ARTIR...

Ben de yaşamıştım bir arkadaşıma anlattığımda normaldır yeni gelin sendromu deöişti

merhaba kızlar,
ekim sonunda düğünüm var nasipse. çok şükür ailelere ya da nişanlıkla ilgili hiç bir sorunum yok. ama evlilik tarihi yaklaştıkça huysuzlaşmaya asabileşmeye başladım. sürekli sinirli ve gergin bir hal içine girdim ve bu durumu nişanlıma da yansıtmaya başladım. yanlış yapıyormuşum gibi geliyor bazen. evlilik yaklaştıkça bu durum normal mi? bu ruh halinden nasıl kurtulabilirim ?

çok normal bu durum ama abartmamaya çalış çünkü abartınca düğün falan kötü oluyor, sakin olmalısın, istediğin kadar stres yap yinede olacağı gibi oluyor, tadını çıkarmaya çalış bu anların

merhaba kızlar,

SÖZLÜYKEN : erkek konuşur kız dinler (nişan düğün için ikna çabaları )
NİŞANLIYKEN :kız konuşur erkek dinler (düğün şurda olsun şunlarda alınsın 1 kere evleniyoruz...vs)
EVLİYKEN :herikisi konuşur mahalle dinler :) (umarım tarışmanızı değil şen kahkahalarınızı dinlerler ,)

SÖZLÜYKEN : erkek konuşur kız dinler (nişan düğün için ikna çabaları )
NİŞANLIYKEN :kız konuşur erkek dinler (düğün şurda olsun şunlarda alınsın 1 kere evleniyoruz...vs)
EVLİYKEN :herikisi konuşur mahalle dinler :) (umarım tarışmanızı değil şen kahkahalarınızı dinlerler ,)
Amin. İnşallah canım

merhaba kızlar,

Çok normal, hemen hemen herkes yaşıyor bunu.
İyi düşün iyi olsun.

Benimde ekimde sanki düzülen ev benim değil gibi... Bi garibim... Kabullenemedim...
Herhalde stresdendir diyorum annemden ayrılacak olmak üzüyor beni...

Benimde ekimde sanki düzülen ev benim değil gibi... Bi garibim... Kabullenemedim...
Herhalde stresdendir diyorum annemden ayrılacak olmak üzüyor beni...
sanırım benimde annemden ayrılmak zoruma gidiyor . :KK61:Ay bi de arkamı hep annem topluyordu şimdi koca evle nasıl uğraşacağım ben yaaa:mad:

Back
X