Evlilik sürecindeki sorunlar :(

Neden diye sorduğunda. 'Ben sizin giriş çıkış saatlerinizi nereden bileceğim ki ' dedi ???

bu cümle herşeyi özetliyor, bence koşarak uzaklaşın ordan
ne güzel demişsin ben dicektim gerek kalmadı

canım sana tavsiyem eğer erkek arkadaşın da onlar gibi düşünüyosa ileride çok mutsuz olursun sen ölç tart. önce kendine şu soruyu sor : Ben bu hayatı yaşayabilir miyim ? inan şimdi ayrılmak evlenip boşanmaktan daha az yakar canını.. Tabi öncelikle otur erkek arkadaşınla enine boyuna konuş.. hayırlısı olsun şimdiden

kimileri kapalı olur kimileri açık kimisi sevgisini göstermez kimisi yılış yılış olur ama seninki farklı bi durum saygı hoşgörü hiç yok resmen kendilerince yerin dibine sokuyolar birde nişanlın çocuk gibi anne biz nerede oturacağız diyemi soruyo çok zavallıca kendi oturacağı yeri kendinin belirlemesi lazım birde uzakta olmalı mutlaka böyle bir seçenek varsa ortada tapulu ev yoksa uzak olmalısınız ne biçim bi zihniyettir ben kaynana olsam valla olabildiğince uzak isterim gitmeye üşenmeli insan :) böylelerini anlamıyorum ya dipdibe yaşayarak ne kadar huzurlu olabilirki

Balık baştan kokar, dua et ki gerçek yüzlerini göstermişler. İyi düşün içinde en ufak bir şüphe varsa yaşın daha çok genç önüne bak derim ben. Nihayetinde o da o ailede büyüdü sen de farklı bir ailede. alışkanlıklarınız farklı,hayatlarınız farklı,ailesine de düşkün diyorsun ama bi adam da kadında ailesiyle eşini ayrı tutabilmeli. o dengeyi kuramazsa sonunuz mutlu olmaz kaldı ki ailesi ömür boyu onun ailesi,seninde yüzyüze bakmak zorunda olduğun insanlar..

sana yardım ediyorum
Arkana bakmadan kaç!

Bütün işaretler acik...

Ben inanıyorum ki Allah yardim ediyor evlenmeden önce bütün iişaretleri veriyor ve seçmek sana kaliyor...

Ama 10 yillik ilişki diye evlenince düzelir diye kendi hayatimiz mahvediyoruz sonra da ah o zaman vazgecseydim tuh o vakit tamam demeseydim diye diye mutsuzluğa abone olunuyor.

Yaşın 22 zaten dünyanın en iyi ailesini,en iyi erkeğini bulsanda evlenmek için küçük,ezilecek bir yaş.Yapma.22 yaşında bir gencin kendi hayatını inşa etmesi,kendi istikbali için uğraşması dururken koca işlerine hiç girmemeli.Ailelerin karışacağı,saygısızlık yapacağı,üzerinizde hakimiyet kuracağı bir yaş.8 senedir birlikteyim diyorsun yani 15 yaşında minik bir kızken başladın bu ilişkiye.İnsan o yaşlarda ne bekler ne hisseder hayatı daha bilmez.Yapma etme bitir bu ilişkiyiy.Aile kaba saba.Samimiyet farklı birşey saygısızlık farklı.Ne demek şiko teyzen,ne demek ütü yap,ne demek kömür taşı.Bitir gitsin.

Canım bence yol yakınken vazgeç çünkü hayatının hayatısını yapmış olucaksın.İnan evlenirken sadece eşinle değil onun ailesiyle de evlenmiş oluyorsun aslında birnevi.Yobaz,kaba,sakil insanlarla yapamazsın sen aile tarzınızı az çok mesajından anladım kafalar uymuyor yani.Umarım en doğru kararı verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…