gercekten ayıp ya hem de çok üzücü bir soru sormuş alay mı edılır ! bilmiyorsan cevaplama ya da ılgılenme degıl mı ! bız neden insan olmayı bılemıyoruz yaSakin ol cnm sinirlenme yoksa bu konuda ben dahik banlananların haddi hesabı olmucak :) degermi benve deymez . Boşverrr :)
Uydurmam için bir neden söyleuydur uydur
doğru cevap tam olarak bu ...Ay yok artık evlenmek için alttan muayene. Devlete ne senin bekaretinden. Prosedürlerde böyle birşey yok. Kan tahlili yaptırırsın zührevi ahstalığın varmı yokmu diye. Akciğer gilmi verirsin bi sıkıntı varmı diye okadar. En sonundada doktora görünürsün eşinle korunma vs ile ilgili bilgiler verir. Hatta çekindiğin bi hastalığın yada sorun varsa sana soruyor eşinin yanındamı sonuçlra bakalım ayrımı bakalım diye.
Ben mi mudahale ediyorum farkindaysan ben konuya carpitacak birsey yazmadim o tahlil olmamali diyorum karistiriyor olabilir misin
Korunma için falan bilgimi veriyo doktorAy yok artık evlenmek için alttan muayene. Devlete ne senin bekaretinden. Prosedürlerde böyle birşey yok. Kan tahlili yaptırırsın zührevi ahstalığın varmı yokmu diye. Akciğer gilmi verirsin bi sıkıntı varmı diye okadar. En sonundada doktora görünürsün eşinle korunma vs ile ilgili bilgiler verir. Hatta çekindiğin bi hastalığın yada sorun varsa sana soruyor eşinin yanındamı sonuçlra bakalım ayrımı bakalım diye.
Birde beni sikayet etmis oysaki en ciddi yazan benimSakin ol cnm sinirlenme yoksa bu konuda ben dahik banlananların haddi hesabı olmucak :) degermi benve deymez . Boşverrr :)
Ama cnm konu sahibinin kaçıncı sorusu oldu bu inan gına geldi artık insanlar konu sahibinin ciddiyetine bile inanmıyorgercekten ayıp ya hem de çok üzücü bir soru sormuş alay mı edılır ! bilmiyorsan cevaplama ya da ılgılenme degıl mı ! bız neden insan olmayı bılemıyoruz ya
evlemeden önce yüz kişiyle bırlıkte olsan devlete ne devlet bunun seceresini mi tutacak ? ! yürü git işine yaBöyle birşeyin olması için herkezi ayarlamasılazım heralde eşimle evlenene kadar bir tane bile sevgilim olmadığını biliyor allaha şükür ki.Sizin söylediğinixi yapması için doktorla anlaşmasılazım allah aşkına hergün benimle birlikteyken nasıl ayarlasın bu sözleriniz şaka gibi
Şikayet ettigini nasıl anladın :)Birde beni sikayet etmis oysaki en ciddi yazan benim
http://www.nikahislemleri.net canim burdan bakabilirsin istenen seylerde alttan muayene filan yok tartisilcak biseyde yokUydurmam için bir neden söyle
ya tam cevap alıp kaygısını gıderemedı ya da eğlenıyor aklınca başka cevap yok heraldeAma cnm konu sahibinin kaçıncı sorusu oldu bu inan gına geldi artık insanlar konu sahibinin ciddiyetine bile inanmıyor
ben yadım yazarken de zaten senı etıketledım gör diyeRunkli bak yazmis
Hahaha biz çıktık zaten :) biz de gavuruz :)Öyle birşey olması için benden önce ayrı ayrı gezmesi lazım bize hangi hastane söylendiyse ona gittik.Bu söylemin biraz kötüye kaçtı gibi elhamdülillah müslimanım babamın evindende başını eğdirecek gibi çıkmadım
Bencede en iyisi burdan gitmek :)ya tam cevap alıp kaygısını gıderemedı ya da eğlenıyor aklınca başka cevap yok heralde
neyse bız en ıyısı işimize dönelım
Baktım gebelik tsstinin adı yok burda anladım sağol bulup atmışsın teşekkür ederimhttp://www.nikahislemleri.net canim burdan bakabilirsin istenen seylerde alttan muayene filan yok tartisilcak biseyde yok
Iyide benim alay ettigim yaziyida eklermisin merak ettimben yadım yazarken de zaten senı etıketledım gör diye
Bncede git senin cevaplarına gerek yokBencede en iyisi burdan gitmek :)
Evet tahlillerden sonra eş adayınla doktorun yanına gidiyorsun. Tahlillere bilgisayardan bakıp hastalığın taşıyıcılığın varmı yok mu diye bilgi veriyor. Bu bilgileri eşinin yanında duymak istemessen tek başınayken anlatabiliyor bunu en baştan soruyor yalnızmı anlatayım diye. Bi sıkıntı çıkarsa gidip tedavi oluyorsun okadar. En sonundada gebelikten korunma yöntemlerini aile planlamasını genel olarak anlatıp onay verip gönderiyorKorunma için falan bilgimi veriyo doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?