Evlilik tahlillerinde gebelik belli olur mu

Sakin ol cnm sinirlenme yoksa bu konuda ben dahik banlananların haddi hesabı olmucak :) degermi benve deymez . Boşverrr :)
gercekten ayıp ya hem de çok üzücü bir soru sormuş alay mı edılır ! bilmiyorsan cevaplama ya da ılgılenme degıl mı ! bız neden insan olmayı bılemıyoruz ya

doğru cevap tam olarak bu ...

@Mune @Kazen bu ustte ki kişiyi şikayet etmek ıstıyorum . insanlarla alay edıyor konuyu carpıtıyor ve eglenmek amaclı yanlış bilgi veriyor . lütfen müdahale eder misiniz adı ----->>@basbelasiyim
Ben mi mudahale ediyorum farkindaysan ben konuya carpitacak birsey yazmadim o tahlil olmamali diyorum karistiriyor olabilir misin

Korunma için falan bilgimi veriyo doktor

gercekten ayıp ya hem de çok üzücü bir soru sormuş alay mı edılır ! bilmiyorsan cevaplama ya da ılgılenme degıl mı ! bız neden insan olmayı bılemıyoruz ya
Ama cnm konu sahibinin kaçıncı sorusu oldu bu inan gına geldi artık insanlar konu sahibinin ciddiyetine bile inanmıyor

evlemeden önce yüz kişiyle bırlıkte olsan devlete ne devlet bunun seceresini mi tutacak ? ! yürü git işine ya

ya tam cevap alıp kaygısını gıderemedı ya da eğlenıyor aklınca başka cevap yok heralde

neyse bız en ıyısı işimize dönelım
Bencede en iyisi burdan gitmek :)

Allah aşkına kızlar hadi desemki dalga geçtim gülerim söylerim heralde.

Olanı söylüyorum cidden abartıyorsunuz doktora gittiğimde içerde stajerle birlikte doktor vardı gölbaşı hastanesinde oldum yaşında genç rapor çıkarıcam alttan muane edicem dedi hemde yanındaki stajere kızlık zarı böyle oluyor diye gösterdi.

Cidden abarttınız yani uydurmam yalan söylemem için hiçbir neden yok mesela ciğer flimi çekmediler bende sadece kan tesleri ve altyan muane oldum ve sizlerle bunu paylaştım cidden o kadar ön yargılı insanlar varmışki şaştım kaldım yazdıklarınıza düzgünce cevap veriyorum daha da aynı şeyleri söylüyosunuz yalan söylemem için hiçbir sebep yok.Abarttıkca abartmışsınız

Korunma için falan bilgimi veriyo doktor
Evet tahlillerden sonra eş adayınla doktorun yanına gidiyorsun. Tahlillere bilgisayardan bakıp hastalığın taşıyıcılığın varmı yok mu diye bilgi veriyor. Bu bilgileri eşinin yanında duymak istemessen tek başınayken anlatabiliyor bunu en baştan soruyor yalnızmı anlatayım diye. Bi sıkıntı çıkarsa gidip tedavi oluyorsun okadar. En sonundada gebelikten korunma yöntemlerini aile planlamasını genel olarak anlatıp onay verip gönderiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…