- 30 Ekim 2013
- 20.587
- 57.197
- 798
Canim rahat ol kan testi oda bulsici hastalik ve kan uyusmazligu varmi o alttan muayne falan yokBaktım gebelik tsstinin adı yok burda anladım sağol bulup atmışsın teşekkür ederim
Hmm konuda yorum olarak paylaşmış yanı ben görmedim o yorumu. Neyse cnm hadi sende gel benle ben gidiyorum burdan :)Runkli bak yazmis
Canım ona birşey demiyoeum ki zaten ortada tartışılacak birşey yok evet öyle ama bende oldu bende olanı söylüyorumhttp://www.nikahislemleri.net canim burdan bakabilirsin istenen seylerde alttan muayene filan yok tartisilcak biseyde yok
Sen yönetici falan mısın?? Cvp begenmiyorsan konu paylaşma . Ayrıca algı problemin var hep aynı soruyu sormussun. Anlaman için kulagına huniylemi bagırmak lazım ??Bncede git senin cevaplarına gerek yok
o zaman doktor maksadını ve ısını aşmıs yapmaması gerekenı yapmıs ve senın bılgın dısında özelıne gırmıs olan bu . sen de bılmedıgınden düşünemedıgınden kabul etmıssın . demıyormusun benım bakrelıgımden sızene dıye ! sana bakıre dıye rapor verdı mı muayene ettı de ne oldu ? ben olsma o doktoru şikayet ederım gercı ben olsam bu oyuna da gelmezdım ama o ayrı mesele yaşın küçükse heralde 14 yaşında degılsın bır zahmet okuyun ya cahıl kalmayın böyle ya bakeratınle övunecegıne aklınla övunAllah aşkına kızlar hadi desemki dalga geçtim gülerim söylerim heralde.
Olanı söylüyorum cidden abartıyorsunuz doktora gittiğimde içerde stajerle birlikte doktor vardı gölbaşı hastanesinde oldum yaşında genç rapor çıkarıcam alttan muane edicem dedi hemde yanındaki stajere kızlık zarı böyle oluyor diye gösterdi.
Cidden abarttınız yani uydurmam yalan söylemem için hiçbir neden yok mesela ciğer flimi çekmediler bende sadece kan tesleri ve altyan muane oldum ve sizlerle bunu paylaştım cidden o kadar ön yargılı insanlar varmışki şaştım kaldım yazdıklarınıza düzgünce cevap veriyorum daha da aynı şeyleri söylüyosunuz yalan söylemem için hiçbir sebep yok.Abarttıkca abartmışsınız
Devletene aynen öyle ama doktorum istedi yanında da stajeri vardı ona göstermek için olduğunu düşündüm bende şaşırdım ama bu ön yargı çok kötü ciddenevlemeden önce yüz kişiyle bırlıkte olsan devlete ne devlet bunun seceresini mi tutacak ? ! yürü git işine ya
size guvenmeyip bakire olup olmadiginiza bakilsin istemislerdir valla doktor bana ac bakicam bakire misin filan deseydi sen anana bak diyip cikardim kimsenin hakki yok boyle bi sacmaligaCanım ona birşey demiyoeum ki zaten ortada tartışılacak birşey yok evet öyle ama bende oldu bende olanı söylüyorum
Sen cevap vermişsinn sanane tekrar konu açıuosam rahatsız olduysan girmcieksin konuma anladın hadi uza madem rahatsız olduysan zotlamı soktum seni buraya kavga etmek istiyosan git başka yere benden büyükmtecrübeli insanlara sordum ama senin gibiler bide benden büyük abla olcaksın düzgün konuşmasını bilmiyosunSen yönetici falan mısın?? Cvp begenmiyorsan konu paylaşma . Ayrıca algı problemin var hep aynı soruyu sormussun. Anşaman için kulagına huniylemi bagırmak lazım ??
tamam ben cıktım tartısmadanHanımlar,
rica ediyorum tartışmayı bırakın yoksatartışma içinde olan herkes uyarı alacak.
Konu sahibesi,
evlilik raporu için gebelik veya bekaret muayenesi yapılmıyor.
Artık polemik sona erebilir mi acaba?
Öyle birşey demem asla haddime değil lütfen yanşış anlama öyle birşey söylemek istemedim k.b yanlış anlaşılacağını düşünmedimHahaha biz çıktık zaten :) biz de gavuruz :)
yaHanımlar,
rica ediyorum tartışmayı bırakın yoksatartışma içinde olan herkes uyarı alacak.
Konu sahibesi,
evlilik raporu için gebelik veya bekaret muayenesi yapılmıyor.
Artık polemik sona erebilir mi acaba?
Elbette yok ben kimseye sorup araştırmadım şahsen onun için yapılıyor diye bildim ve yaptırdım bunuda söyledim boş yere tartışmalara gerek yok demekki bana dek gelmiş doktor bunu büyütüpde beni suçlamaya gerek yoksize guvenmeyip bakire olup olmadiginiza bakilsin istemislerdir valla doktor bana ac bakicam bakire misin filan deseydi sen anana bak diyip cikardim kimsenin hakki yok boyle bi sacmaliga
Canım zaten bekaretimi övdüğüm yok , ben hiçbir araştırma yapmadım şahsen o konularda doktoruma gittiğimde istedi yapılıyor diye düşündüm birşey demedim ama şuan anladımki yanındaki stajere göstermek içinmiş.Bu kadar insanların yargılamasına gerek yok ben olanı söyledimo zaman doktor maksadını ve ısını aşmıs yapmaması gerekenı yapmıs ve senın bılgın dısında özelıne gırmıs olan bu . sen de bılmedıgınden düşünemedıgınden kabul etmıssın . demıyormusun benım bakrelıgımden sızene dıye ! sana bakıre dıye rapor verdı mı muayene ettı de ne oldu ? ben olsma o doktoru şikayet ederım gercı ben olsam bu oyuna da gelmezdım ama o ayrı mesele yaşın küçükse heralde 14 yaşında degılsın bır zahmet okuyun ya cahıl kalmayın böyle ya bakeratınle övunecegıne aklınla övun
Nolmus ki konu nedir?Önceden cevap yazanlar yazmasın
Bekar kiza alttan muayene mi.yapilir siz konuyu yanlis anladiniz herhalde hamilelik suphesyle gidilerse evlyken alttan ultrason yapilablrBilmiyorum bana alttanda baktılar
Ya inanmiyorm gercekten alttan mi baktilsr yani iyide o zaman kizlik bozulmaz mi yani ne kadar sacma ben evlendkten sonra iliskiye giremedm mesela 1 ay kadin doguma gittim asistan ultrason.cihazini ayarliyodu doktor onu kullanmicam bakire oldugu icin dediCidden benimde gülesim geldi kızlae ben burada evlenirken ne olduğunu yazıyorum gelmişsiniz yok şöyle yok böyle , işim gücüm yokta olmayan şeyimi yaratıcam olduki söylyorum sizin yargılamaya değil güzelce sormanızlazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?