Evlilik tahlillerinde gebelik belli olur mu

o zaman doktor maksadını ve ısını aşmıs yapmaması gerekenı yapmıs ve senın bılgın dısında özelıne gırmıs olan bu . sen de bılmedıgınden düşünemedıgınden kabul etmıssın . demıyormusun benım bakrelıgımden sızene dıye ! sana bakıre dıye rapor verdı mı muayene ettı de ne oldu ? ben olsma o doktoru şikayet ederım gercı ben olsam bu oyuna da gelmezdım ama o ayrı mesele yaşın küçükse heralde 14 yaşında degılsın bır zahmet okuyun ya cahıl kalmayın böyle ya bakeratınle övunecegıne aklınla övun

evlemeden önce yüz kişiyle bırlıkte olsan devlete ne devlet bunun seceresini mi tutacak ? ! yürü git işine ya
Devletene aynen öyle ama doktorum istedi yanında da stajeri vardı ona göstermek için olduğunu düşündüm bende şaşırdım ama bu ön yargı çok kötü cidden

Canım ona birşey demiyoeum ki zaten ortada tartışılacak birşey yok evet öyle ama bende oldu bende olanı söylüyorum
size guvenmeyip bakire olup olmadiginiza bakilsin istemislerdir valla doktor bana ac bakicam bakire misin filan deseydi sen anana bak diyip cikardim kimsenin hakki yok boyle bi sacmaliga

Sen yönetici falan mısın?? Cvp begenmiyorsan konu paylaşma . Ayrıca algı problemin var hep aynı soruyu sormussun. Anşaman için kulagına huniylemi bagırmak lazım ??
Sen cevap vermişsinn sanane tekrar konu açıuosam rahatsız olduysan girmcieksin konuma anladın hadi uza madem rahatsız olduysan zotlamı soktum seni buraya kavga etmek istiyosan git başka yere benden büyükmtecrübeli insanlara sordum ama senin gibiler bide benden büyük abla olcaksın düzgün konuşmasını bilmiyosun

tamam ben cıktım tartısmadan

ya Mune abla yazmamak için kendimi zor tutuyorum ama konu sahibinin tavrı hiç ama hiç hoş değil çok sinir oldum

size guvenmeyip bakire olup olmadiginiza bakilsin istemislerdir valla doktor bana ac bakicam bakire misin filan deseydi sen anana bak diyip cikardim kimsenin hakki yok boyle bi sacmaliga
Elbette yok ben kimseye sorup araştırmadım şahsen onun için yapılıyor diye bildim ve yaptırdım bunuda söyledim boş yere tartışmalara gerek yok demekki bana dek gelmiş doktor bunu büyütüpde beni suçlamaya gerek yok

Canım zaten bekaretimi övdüğüm yok , ben hiçbir araştırma yapmadım şahsen o konularda doktoruma gittiğimde istedi yapılıyor diye düşündüm birşey demedim ama şuan anladımki yanındaki stajere göstermek içinmiş.Bu kadar insanların yargılamasına gerek yok ben olanı söyledim

Kızlar şunu söylemek isterim ki hepimiz birbirimizi yanlış anladık :)) şuan anşıyorum ki doktor yanındaki stajere göstermek için yapmış hiç araştırmadım çünkü doktor isteyince oluyordur dedim bilemedim ,sizleride anşıyorum elbette hiçbirinizde böyle bir durum olmamış bende oldu ne yazıkki bunuda sizlerle paylaştım boş yere tartışmayalım bendeki doktorun hatası birnevide bende hata belki sraştırsaydım böyle olmazdı..

Sizlerede durumu anlattım beni anlayıp anlamamak size kalmış , burada bir soru sorulmuş bende cevapladım gidipde uydurup ,yalan söyleyecek bir sebebim yok sizleride kırmak istemem kırılmakda istemem elbette.Uzatmamıza gerek yok direk yanlış anlaşılma :)) inşallah kendimi anlatabilmişimdir

Evlilikta kan tahlili vermiyoduk ki. Veriliyoduysa dahi hatırlamadım. Gebelik için ekstra bi istekte bulunmalı sanırım doktor "şu değere de bakın" gibi. Bileöedim.

Ya inanmiyorm gercekten alttan mi baktilsr yani iyide o zaman kizlik bozulmaz mi yani ne kadar sacma ben evlendkten sonra iliskiye giremedm mesela 1 ay kadin doguma gittim asistan ultrason.cihazini ayarliyodu doktor onu kullanmicam bakire oldugu icin dedi

Beta hcg yaptırmadığın sürece çıkma ihtimali yok ayrıca nikah işlemleri içinde sadece kan alıyorlar alttan muayene yapılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…