Evlilik tam ne zaman olur

cerkes84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
188
1
13
41
kızlar yeni evliyim 3 aylık ve biliyorum daha çok zaman var kısmetse hayırlısıyla
Ben 34 eşim 41 yaşında
Genel olarak kimse karışmazsa iyi anlaşırız yani istediğimde ev işlerinde yardım eder bazen istemeden eder birlikte yapalım gidelim fln çok şükür bu konuda iyiyiz. Ben biraz takıntılı bi insanım ince düşünen yani. Eşim umursamayan bi tip yani dışarıdan eve ne gelirse ne söylenirse söylensin umursamıyor. Görümce kv arkadaş bir şey demiş salla umursamıyor bende bu huyuna çok takılıyorum ya ben önemsiyorum takıyorum nasıl olurda benm rahatsız olduğum şeyden rahatsız olmazsın diyorum. genel olarak böyle biri birşey dese bana diyorum sen susarsın o kadar değil diyor bariz bir şey dense kötü bir şey herkes ağzının payını alır diyor ama göz göre göre yapılmayan bir şey için çok düşünme takılma öneöli olan senn benm ne düşündüğümüz diyo.. genelde sorunum görümcemle alakalı kadın resmen psikolojik şiddet uyguluyor ya göz devirmeleriyle ya yanımdayken oflamalarıyla yine geldi bu hissiyatı alıyorum hep . Bşr şey de yapmışlığım yok zaten mesafeliyiz. Bazen eşime söyluyorym bnu ben ne yapabilirim diyo sende görüşmezsin diyo madem böyle sende ona göre davran diyo. Mesela misafirliğe gidiyorz ben hazırlanıyorum daha o hemen ailesi aşağıya indi diye beni bırakıp gidiyor yahu eşin burada beni beklemeden mi ineceksin diyorum ay pardon diyip geri dönüyor bunun gibi bir çok şey bazen unutuyor beni .. bu hep mi böyle olacak

Evliliginizde başka insanların sözlerini önemserseniz vay halinize :)) Herkes birşey söyler benim Kayinvalidem telefon acar şunu sole yapın bunu böle yapın der.Isterse arkamdan konuşsun ben evimin içindeki huzurla ilgileniyorum :)Bende yeni evli sayılırım böle şeyler için üzmüyorum kendimi .Ayrıca eşiniz ailesi ile ilgili ne yapabilir ki biz çoğu zaman dalga geçiyoruz aramızda ailelerimizle Demem o ki hayat çok kısa ve mutlu olmak için evlendik küçük şeyler için evin huzurunu kaçırmayın.

Ya bilmiyorum brn biraz takıntılıyım sanırım.

Evlilik, başka insanların ne dediğini önemsemediğinizde tam olur. Herkesin karakteri farklı siz her şeyi çok takıyorsunuz diye eşiniz de takmak zorunda değil. Evli bile olsanız bambaşka iki bireysiniz. Eşiniz bi noktada haklı siz evinizde mutlu olduktan sonra insanlar ne demiş mutsuz olacak kadar düşünmeye değer mi?

Ya haklısınız Elbette de bu da biraz fazla vurdum duymazlık değil mi ? Evin ortasına bomba atılsa umursamayacak cidden gbii

Ya haklısınız Elbette de bu da biraz fazla vurdum duymazlık değil mi ? Evin ortasına bomba atılsa umursamayacak cidden gbii
Fazla ya da az. Size şimdi çıkıp ya sen de çok takıntlısın biraz vurdumduymaz ol. Dense karakterinizi değiştiremezsiniz. Eşinizinki de o hesap o onun karakteri.

Daha çok yeni evlisiniz
Zamanla oturacak hersey huylarınız bile benzeyecek İnan’ın.
İnsanlara bu kadar takılmayın bakışına şuna buna her olayda da eşe gidip şikayet etmeyin.
O zaman sizi suçlu gibi görür doğrudan.

Fazla ya da az. Size şimdi çıkıp ya sen de çok takıntlısın biraz vurdumduymaz ol. Dense karakterinizi değiştiremezsiniz. Eşinizinki de o hesap o onun karakteri.
Diyor zaten çok takıntılısın rahat ol takma diyor istersej yap istemezsen yapma diyo

Diyor zaten çok takıntılısın rahat ol takma diyor istersej yap istemezsen yapma diyo
Ne güzel işte çok takıntılı sizi sürekli darlayan bir eşi eminiz istemezdiniz. Genel olarak bütün erkekler vurdumduymazdır zaten. Bir de evliliğiniz çok yeni zamanla her şey rayına oturacak. O bazı şeyleri düşünmeyi siz de düşünmemeyi öğreneceksiniz. Allah daha büyük sıkıntı vermesin

Sanırım belkide çok takıyorum o da söylüyor yapıyorsa laf söylüyorsa ona göre davran diyo nasıl annem bir şey dediğinde istemiyorum anne sağol diye rahat rahat söylüyorsun aynı seyi o varken de söyle nasıl geliyorsa öyle karşılık ver diyo

Amin umarım dediğiniz gibi olur

Aslinda adam hakli geldi bana.Ben ne yapabilirim istiyorsan gorusme demis size. Bir sey dayatmamis zorlamamis.
Onun ailesiyle arasi iyi olsun daha iyi sizi suclamaz. Siz isterseniz mesafeli durun

Ay ülkemiz kadınlarının hayalindeki erkek modeli Bence eşiniz çok doğru düşünüp davranıyor, inanın her şeyi duysa konuşsa olay çıkarsa bu hiç mi hiç işinize gelmez. Siz de kimin ne dediğini umursamayın. Hayat görümceden kayınvalideden ibaret değil ki çıkardıkları sorun sizin için önemli olsun. Bırakın, büyük sorun olursa eşinizin de dediği gibi görüşmezsiniz.

Çok şükür birlikte yemek yapar bana kahvaltımı hazırlar işe giderken beni uyandırır bin şükür bazen umursuyorum kv iyiyiz arada yapacağım kahveye de karışsa da cevap vermiyorum boşveriyorm biraz değişik kadın iş yaptırmıyor bana bırak diyo elimden alıyo konuşuruz sıkıntı yok.. sanırım haklısınız gülüp geçmek lazım ki daha uyuz olsun neden böyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…