EVLİLİK TE İLŞKEYE, KADIN MI TEŞVİK ETMELİ YOKSA ERKEK Mİ???

Kızlar bırakın bu topikteki bazı arkadaşlar kardeş kardeş takılıp birbirine aldatılmanın kurallarını falan anlatsınlar.. aldatmayan erkek yoktur döner dolaşır kürkçü dükkanına gelir gibi kelimeler sarfetsinler.. Eşinizi eve döndürmenin yolları, eşinizi eski sevgilisinden ayırmanın sihirli anahtarı gibi paylaşımlarla birbirlerinin yollarına ışık tutsunlar.. Boşuna sinir mıncıklaması geçirip dil dökmeye gerek olan zihniyetler olduğunu düşünmüyorum ;) Bana kalırsa artık dağılalım ;)

aldatmayi kabullenmisim gibi niye algiladiniz benimde babamin aldatmadigindan eminim ama bu devirdeki adsmlarda girmiyorum
Kabullenilmis affedilmis üzerinize gelmek istemiyorum hersey sizin icin daha zor ama aldatilmayan kadin yok seklinde icinizi ferahlatmayin belki bu cunleyibde esinizden duydunuz aman ne var butun arkadaslarim aldatiyor yada esini aldatmayan adam yok belki bilincalti .. bakin kendinize bir iyilik yapın ve bu guven sorununuzu aşın.

Yanı butun suç kadınlarda ? Kadınlar kocana sarkıntılık etmese kocanın o taraklarda hiç bezi yok değil mi?
pekı şu aklına gelmıyormu tekrar yapıyormudur dıye? Sonuçta 1 kere yapan 1 kere daha yapar ve sizin kocanız baya baya profesyonel..
ne biri kız 2 kere aldatmış okumadın mı

İşte o derece profesyonel demek ki
Şimdi bi de affedildi iyice meydanı boş bulabilir
ewt diyorum yapmayacak anlamina gelmiyo iyi bi insanken herkesin heveslenerek baktigi bi adamken yapti ama ilkseverde birakmak istemedim daha ddoğrusu birakip gittim ama birakmadi son bi sans verdim arti hrmen hissedebilen bi insanim kendime guvenimde var cok şükür guzelligimde yerinde ama dedigim gibi olabiliryormus bende emindim bi zamanlar esimden

ewt diyorum yapmayacak anlamina gelmiyo iyi bi insanken herkesin heveslenerek baktigi bi adamken yapti ama ilkseverde birakmak istemedim daha ddoğrusu birakip gittim ama birakmadi son bi sans verdim arti hrmen hissedebilen bi insanim kendime guvenimde var cok şükür guzelligimde yerinde ama dedigim gibi olabiliryormus bende emindim bi zamanlar esimden
Güzellikle veya senle bi ilgisi yok bunun
Kimler kimler aldatıldı mesela şimdi saymayayım
İstersen hiç boşanma bana ne ama 'herkes aldatılıyo en azından benim ki pişman' deme çok tuhaf oluyo

İki taraf da teşvik edebilir illa bir tarafın etmesi gerekmez.
Ama asıl sorun ayrı yatmanız. Amaç ne?

Kabullenilmis affedilmis üzerinize gelmek istemiyorum hersey sizin icin daha zor ama aldatilmayan kadin yok seklinde icinizi ferahlatmayin belki bu cunleyibde esinizden duydunuz aman ne var butun arkadaslarim aldatiyor yada esini aldatmayan adam yok belki bilincalti .. bakin kendinize bir iyilik yapın ve bu guven sorununuzu aşın.
asla esim her erke
kabullenmedim simdilik affettim ama burasida dahil cevremde dahil cookk aldatilan var ondandir belki bu dusuncelerim

Saf da demissiniz ayy kaynanam aklima geldi bana saf dedi:KK53: iyi kalpliymisim inanıyor muşum iyi biseymis bu:KK57:yapmayin ya kendinizi savunmak icin benimde dedikodumu yapmisti duyup soyleyince saf oldum :63:

Kardeş biz eşimizden değil kendimizden eminiz sen olayı yanlış anladın ;)

asla esim her erke
kabullenmedim simdilik affettim ama burasida dahil cevremde dahil cookk aldatilan var ondandir belki bu dusuncelerim
Olabilir kim alatiliyorsa aldatilsin sen kendini düsün ve birak gitsin zaten duzgun gitmiyormus hic bisey tutulur yani yok bi hata da degil onun ki bilerek yapilmis ve duygusal biseyler var durma kac kac yazik degil mi gencligine gizelligine

İş 'hökümet nikahı bende' ye döndü
İster eski sevgiliyi unutamasın ister yazışsın ne olacak
Öteki de evet zaten aldatılmayan yok bende affettim erkeklerde nefis var aldatır ama pişman olmalı en azından diye züğürt tesellisine bağlamış

İster evli kalın ister boşanın
Orası sizin kendinize layık gördüğünüz hayat, beni bağlamaz
Ama saçma sapan genellemeler yapmayın, oldu olacak aldatmayanın erkekliğinden şüphe ederim deyin
Tuhafsınız cidden bende bu aldatmalar niye bu kadar arttı diyordum, meğer sizin gibiler yüzündenmiş kapışmaya bayılıyosunuz adam karaktersiz değil de çok değerli bişeymiş gibi

benim esim face ve diger sosyal siteleri kullanmiyor isten ewe evden ise bensiz asla yatmaz her gun arar sorar telefonunu netten kontrol ettigim bi insan asla tlfnunu benden saklamadi böyle bi adamken aldatti

Baya profesyonelmis seninki o zaman. Kaldı ki eşim yalan söylemeyi beceremez bile. Tamam onu da geçtim. Babam akıllı telefona yeni geçti. O da en basit olanlarindan. Ağır bi işi var kadınlar çalışmıyo. Servis götürüp getiriyo. Annemsiz adım atmaz. Namazında niyazında melek gibi adamdir. Evde tv bile izlemez kitap okur tarih dergileri okur. Yani şimdi bu adama aldatıyo veya aldattı nasıl diyebilirim? Aldatmayan erkek bal gibi de olur. Sen denk gelmemiş olabilirsin.

Back
X