- 20 Ekim 2009
- 8.646
- 14.980
- 823
esimin yaptıkları dogru demedim kesinlikle azsimsamadim o dediginiz iliskilerden kactane sayabilirsiniz
asla yalan değil uydurma da değil
tüm çevrem
akrabalarım, arkadaşlarım, gelinlerim, abilerim, kankalarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esimin yaptıkları dogru demedim kesinlikle azsimsamadim o dediginiz iliskilerden kactane sayabilirsiniz
kişi herkesi kendi gibi bilirasla yalan değil uydurma da değil
tüm çevrem
Bu yazdıklarınız gerçek mi bunu bir kadın mı yazıyor? Eşiniz eski sevgilisini kuma getirse bu gecede benle beraber oldu ya bana yeter mi diyeceksiniz!Eski sevgili
Eski sevgilisiyle çok sık goruşmuyor ama beni onla kıyasladığı çok oldu. Ben umursamıyorum onu sorun etmiyorum evin içinde biraz da olsa huzurum olsun birazda benle ilgilensin bide şu ilişki sorununu çözsek tamam gerisi boş benim için kolay kolay takmam kafaya yoruldum çünkü acaba onla mı bugün bu kadar ne konuştu acaba vs. Gibi düşünmek yordu beni onla konuştuğunda mutlu oluyor ama sonuçda sadece tlde yanında olan benim bide o kadar konuşmasına rağmen hiç seni özledim yada seviyorum dediğini duymadım onu çok istese duramaz bence i...
ewt hamileyim yasadigim olay 4 yil onceydi soylenilenler etkilemiyor beni çünkü coookkk kötü seyler yazmadim burda dayak yiyenlere susanlar var bana tepki verenler kendilerince hakli ben basligi acanin yazdiklarina gore cvp verdim arti dedigimin arkasindayim erkekler aldatiyorBayanın şimdi bi konularına falan baktımda hamıle sanırım .. Neyse daha fazla ustune gitmeyelım . O kendı düşünceleriyle yaşasın gitsin.
kişi herkesi kendi gibi bilir
yapacak bişey yok
iyi ne güzelmis okadarda eminsinizasla yalan değil uydurma da değil
tüm çevrem
ewt hamileyim yasadigim olay 4 yil onceydi soylenilenler etkilemiyor beni çünkü coookkk kötü seyler yazmadim burda dayak yiyenlere susanlar var bana tepki verenler kendilerince hakli ben basligi acanin yazdiklarina gore cvp verdim arti dedigimin arkasindayim erkekler aldatiyor
iyi ne güzelmis okadarda eminsiniz
benim esimde aynen anlattığınız tip erkek ve bilenler hâlâ inanmiyor bana beni aldattigina çünkü okadarmi sevilen bi insan ama öyle insanlarda yapabiliyormus o yuzden genelleme yaptim unutulmuyor sadece acin diniyor.genellikle bu tarz aldatma olaylarında işler ayyuka çıkıp kadın kişisi 2. kadını yolduğundan sağdan soldan duyulur hep.
bir huzursuzluk vs çıkar meydana.
ben bakıyorum kuzenlerimin eşleri, karılarının gözlerinin içine bakıyorlar sırıtıyorlar birbirlerine bir sıkıntı olsa zaten görünür (bizimkiler beterdir kapının önüne koyarlar)
abilerim ha keza
amcalarım dayılarım
bizde aldatan adama "kapı baca adamı" denir. zaten tipinden, aile yaşantısından, tarzından bellidir. onlardan uzak durulur.
bir nevi serseri sülale, bozuk sülale kavramı.
ha kulağımıza gelen aldatma hikayeleri var elbet ama yakınımda yok.
bir kadın için çok ama çok acı bir durum bu.
ancak bunu kanıksayıp normalleştirmek o durumdan da acı.
aldatılmak dayak yemekten daha mı iyi bişey ki?ewt hamileyim yasadigim olay 4 yil onceydi soylenilenler etkilemiyor beni çünkü coookkk kötü seyler yazmadim burda dayak yiyenlere susanlar var bana tepki verenler kendilerince hakli ben basligi acanin yazdiklarina gore cvp verdim arti dedigimin arkasindayim erkekler aldatiyor
benim esimde aynen anlattığınız tip erkek ve bilenler hâlâ inanmiyor bana beni aldattigina çünkü okadarmi sevilen bi insan ama öyle insanlarda yapabiliyormus o yuzden genelleme yaptim unutulmuyor sadece acin diniyor.
inşallah hayatınız boyunca bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsınızbenim esimde aynen anlattığınız tip erkek ve bilenler hâlâ inanmiyor bana beni aldattigina çünkü okadarmi sevilen bi insan ama öyle insanlarda yapabiliyormus o yuzden genelleme yaptim unutulmuyor sadece acin diniyor.