- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi Minicikfzt
-
Beklentiye girmeden bekleyin.Haftaya salı iş çıkışı önce eve gitmemi duşumu almamı sonra gelip beni evden alacağını ve sürpriz bir yere götüreceğini söyledi. İlk kez böyle bir şey yapıyor bu kadar önceden anlamsız bir gün için sürpriz yapacağını söylüyor acaba evlilik teklif edecek olabilir mi?
Duş ne alaka?Haftaya salı iş çıkışı önce eve gitmemi duşumu almamı sonra gelip beni evden alacağını ve sürpriz bir yere götüreceğini söyledi. İlk kez böyle bir şey yapıyor bu kadar önceden anlamsız bir gün için sürpriz yapacağını söylüyor acaba evlilik teklif edecek olabilir mi?
Evet böyle oluyor zaten.Bizim toplumumuzda erkek arkadaş evlenme teklif ediyor kız evet diyor sonra da eve gidince anne baba ben bugün erkek arkadaşıma evet dedim evleniyorum diyor ailesi de aa öyle mi tebrik ederim kızım deyip düğün hazırlıkları başlıyor zaten dimi o yüzden nikah tarihi belliyse neden evlilik teklifi bekliyorsunuz diye eleştiriyoruz.
Olabilir neden olmasinHaftaya salı iş çıkışı önce eve gitmemi duşumu almamı sonra gelip beni evden alacağını ve sürpriz bir yere götüreceğini söyledi. İlk kez böyle bir şey yapıyor bu kadar önceden anlamsız bir gün için sürpriz yapacağını söylüyor acaba evlilik teklif edecek olabilir mi?
Nikah tarihi belliymiş kiEvet böyle oluyor zaten.
Bizde mesela ablam yüzüğüyle geldi, evlenmeye karar verdiğini söyledi,6 ay içinde evlendi bitti.
Sizde nasıl oldu ki?
Konu sahibi ,sıfır beklenti sonsuz mutluluk demişler.
Ben unide yurtta kalırken bir kız geldi, saçını başını yapmamız için. Sevgilisi demiş ki 'guzel giyin,çok güzel bir yere gidecegiz'
Bneim oda arkadaşlarım kızı bir güzel doldurdular, 'kesin evlilik teklif edecek' diye.
Oysa çocuğun eline para geçmiş,güzel bir yere götürmek istemiş. Kız beklentisi yüksek olduğu için bütün gece surat asmis, dönüşte bizim odaya geçip sinirle anlatmisti. Oysa böyle bir beklentiye girmese belki de harika bir romantik akşam geçireceklerdi...
O yüzden benden sana öneri, sakın kendini doldurma, hatta 'sadece bir yemek' diye telkin et kendini. Teklif olursa zaten mutlu olursun,olmazsa bari bozulma
Evlenmeye karar verdiğini söylediği kişiyi aileniz öncesinde tanıyor muyduEvet böyle oluyor zaten.
Bizde mesela ablam yüzüğüyle geldi, evlenmeye karar verdiğini söyledi,6 ay içinde evlendi bitti.
Sizde nasıl oldu ki?
Sevgilisi olduğunu biliyorduk ailecek. Ama bilmesek de elinde yüzükle gelince zaten bir tek tanışması,iki aile tanışması....üçüncüde isteme olurdu. Tek ablam da değil, herkes böyle benim çevremde 'aaa öyle mi kızım,allah mesut etsin' diyor,haziliklara başlıyor.Evlenmeye karar verdiğini söylediği kişiyi aileniz öncesinde tanıyor muydu
İşte teklif için çok beklentiye sokmasin kendisini. Sonra yüzük gelmeyince güzel bir romantik geceyi mutsuz bı suratla kapatabilir.Nikah tarihi belliymiş ki
Evet böyle oluyor zaten.
Sizde nasıl oldu ki?
Konu sahibi ,sıfır beklenti sonsuz mutluluk demişler.
Ben unide yurtta kalırken bir kız geldi, saçını başını yapmamız için. Sevgilisi demiş ki 'guzel giyin,çok güzel bir yere gidecegiz'
Bneim oda arkadaşlarım kızı bir güzel doldurdular, 'kesin evlilik teklif edecek' diye.
Oysa çocuğun eline para geçmiş,güzel bir yere götürmek istemiş. Kız beklentisi yüksek olduğu için bütün gece surat asmis, dönüşte bizim odaya geçip sinirle anlatmisti. Oysa böyle bir beklentiye girmese belki de harika bir romantik akşam geçireceklerdi...
O yüzden benden sana öneri, sakın kendini doldurma, hatta 'sadece bir yemek' diye telkin et kendini. Teklif olursa zaten mutlu olursun,olmazsa bari bozulma
Pardon. Bugün algım mı zayıf ne anlamamışımSevgilisi olduğunu biliyorduk ailecek. Ama bilmesek de elinde yüzükle gelince zaten bir tek tanışması,iki aile tanışması....üçüncüde isteme olurdu. Tek ablam da değil, herkes böyle benim çevremde 'aaa öyle mi kızım,allah mesut etsin' diyor,haziliklara başlıyor.
İşte teklif için çok beklentiye sokmasin kendisini. Sonra yüzük gelmeyince güzel bir romantik geceyi mutsuz bı suratla kapatabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?