- 4 Ekim 2012
- 16.935
- 33.450
- 798
- Konu Sahibi Papatya129
Aileler tanışmadan önce de beraber yaşıyor muydunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstediğini almış. Sizle zaten beraber yaşıyor. Ayrı kalsanız ve özleseniz daha farklı olurdu. Kesinlikle sizi oyalıyor. Yaşlarınızda o kadar küçük değil tabiiki saygı duyarım. Bir kere konusunu açın babam sıkıştırdı diye tavrına göre anlarsınız. Zaten çok uzun seneli ilişkiler evliliğe geçtiğinde sonu iyi bitmiyor burda yüz bin tane konu var bununla alakalıKızlar selam yaşlar 26 ve 29 ise. Her iki taraf çalışıyor yeni yeni düzen oturtmuşlar. İki tarafın da ailesinin durumu normal yani kötü değil (ama sevgilimin ve benim birikimimiz yok maaşlarla geçiniyoruz)
Aileler tanışmış. Aynı evde yaşıyoruz aileler de bunu biliyor.
Babamlar artık beni sıkıştırmaya başladı ne zaman evleneceksiniz diye. Sizce bunu sevgilime söylemeli miyim
Bir taraftan da yaşım erken daha 28-29a kadar yolu var diye düşünüyorum ama ailem de baskı yapıyor artık
Beni yanlış anlamayın herkes özgür istediğini yapar kimseyi de asla ilgilendirmez ancak tamamen kendi gözlemim olarak sizle bir şey paylaşmak istiyorum. Erkekler genelde şöyle düşünüyor .zaten aynı evde yaşıyorsun evli gibi neden şimdi evlensin ki? Bi insanın bişeyi istemesi için önce ona sahip olmaması gerek.Kızlar selam yaşlar 26 ve 29 ise. Her iki taraf çalışıyor yeni yeni düzen oturtmuşlar. İki tarafın da ailesinin durumu normal yani kötü değil (ama sevgilimin ve benim birikimimiz yok maaşlarla geçiniyoruz)
Babamlar artık beni sıkıştırmaya başladı ne zaman evleneceksiniz diye. Sizce bunu sevgilime söylemeli miyim
Bir taraftan da yaşım erken daha 28-29a kadar yolu var diye düşünüyorum ama ailem de baskı yapıyor artık
Zaten beraber yaşıyorsunuz, birikiminiz yoksa güzel bi nikah dairesinde nikahınızı kıyın ailenizin de gönlü olsun?Kızlar selam yaşlar 26 ve 29 ise. Her iki taraf çalışıyor yeni yeni düzen oturtmuşlar. İki tarafın da ailesinin durumu normal yani kötü değil (ama sevgilimin ve benim birikimimiz yok maaşlarla geçiniyoruz)
Evlensem de bisey degismiycek zaten birlikte yasiyoruz diyor olabilir mi
Bu genellemelere ben pek katılmıyorum ya..Evlenmeden aynı evde yaşayıp sonradan haydi evlenelim demek bana saçma geliyor.Zaten erkek ulaşabileceği her şeye ulaşmış oluyor ve evlilik istemiyor.Ben evlenmeden aynı evde kalmayı doğru bulmuyorum diyen kişiyle karşılaşınca öyle de güzel evleniyorlar ki.Çünkü:Baştan resti cekmis, sınırlarını çizmiş bir kadın oluyor.Bu da erkeğe hem çekici geliyor hem de erkeğin gözünde zor kadın oluyor.