• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifi alamamak!

İçimde yaradır benim teklif konusu :KK14:
Biz henüz sevgiliyken çok farklı evlilik teklifi fikirleri olduğunu söylerdi , değişik bişey yapacaktı ama nişan bile oldu teklif yok hala . Baya da umutluydum yani nasıl olacak acaba diye :skandal:
Yarın unutmazsam hatırlatma yapayım bari :KK37:
Konunuza gelirsem maddi olarak değilde manevi olarak bi erkek hazır ise evliliğe diğer unsurları düşünmüyor . Önemli olan sizinle bi ömür geçirmeyi gönülden istemesi .

Oluyo zaten isteyenler ama ona söylemiyorum zaten benim görücü usulüne sıcak bakmadığımı ailemin bu konuda baskı yapamayacağını biliyo rahat oyüzden ben içinden gelsin kendi etsin istiyorum ama olmuyo çok üžülüyorum bu duruma ben onunla yaşamak için sabırsızlanırken onun bi teklifi çok görmesi ağırıma gidiyo

İşte çantada kekliksin onun için artık keyfi ne zaman isterse ozaman olacak

Benim kuzende en son 2 senelik sevgilisiyle sozde ev esyalari, koltuk takimlari bakiyorlardi, cocuklarina isim bile karar veriyorlardi noldu hicbisey. Heruf zirt diye bir dondu ve "ben evlenmeyi dusunmuyorum" dedi bitti iliski.
Erkek arkadasin boyle yapcak demiyorum, beynine girmedim sonucta belki aklinda baska bisey var, belki korkuyor, bunu biz bilemeyiz yani ama kesin tek sey var o da sizin sartlariniz, anlattigin kadariyla evliliğe mani gozukmuyor.
Ben bu zamana kadar hep maddiyat yüzünden beklediğini düşünüp hak verdim ona anlayışlı olmaya calıştım ama birikim yapılmıyo bekledikçe değişen biseý yok zaten kredıyle alıcaz yapıcaz diyo sonra alcağı paraylada borcu kapatırız iste bunu öğrendigmden berı nıye ozaman bekliyoruz erteliyo diye bu soru yiyip bitıřiyo benı tek maasla.zor tamam ama bende çalışıcam diyorm herseýı ondan beklemiyorm bana şu zaman yaparız demıyo bi zaman veemiyo yakında diyo sadece

İçimde yaradır benim teklif konusu :KK14:
Biz henüz sevgiliyken çok farklı evlilik teklifi fikirleri olduğunu söylerdi , değişik bişey yapacaktı ama nişan bile oldu teklif yok hala . Baya da umutluydum yani nasıl olacak acaba diye :skandal:
Yarın unutmazsam hatırlatma yapayım bari :KK37:
Konunuza gelirsem maddi olarak değilde manevi olarak bi erkek hazır ise evliliğe diğer unsurları düşünmüyor . Önemli olan sizinle bi ömür geçirmeyi gönülden istemesi .
Sizce istemiyomu ama seviyo gibi inanıyorm seven insan niye istemezki sabırsızlanmazki evlilik için bunu aklım almıyo

Bende konuşmak istiyorum yarın konuşucam inşallah bu sefer net cevaplar verir belirsizlik içinde kalmak kötü

Ben olsam söylerdim ya adam gibi gel şunun adını koyalım yok istemiyorum dersende hadi oğlum sen yoluna ben yoluma .... ama sen böylede söyleme

Kim daha çok seviyorsa o kaybediyor kaçan kovalanır hesabı biraz sen kaç o kovalasın

Sizce istemiyırmu ama seviyo gibi ınanıyorm seven insan niye istemezki sabırsızlanmazki evlilik için bunu aklım almıyo
Seviyor veya sevmiyor bilemem .
Mesela biz 10 yıldır birlikteydik , bunun 4 yılı arkadaşlık evresiydi 6 yıldır sevgiliydik . Ama henüz bu yaz nişanlandık .
Önemli olan insanın manevi olarak kendisini bu sorumluluğa hazır hissetmesi .
Belki çok seviyor seni ama şüpheleri var ya da kendinde o sorumluluğu alma gücünü bulamıyordur .

Ben olsam söylerdim ya adam gibi gel şunun adını koyalım yok istemiyorum dersende hadi oğlum sen yoluna ben yoluma .... ama sen böylede söyleme
Rest çekmek çok çirkin geliyo ama sonunda beni buna mecbur etcek gibi görünüyo inş gerek kalmaz böyle şeylere hakkımızda hayırlısı olsun

Mesela biz 10 yıldır birlikteydik , bunun 4 yılı arkadaşlık evresiydi 6 yıldır sevgiliydik . Ama henüz bu yaz nişanlandık .
Belki çok seviyor seni ama şüpheleri var ya da kendinde o sorumluluğu alma gücünü bulamıyordur .
Sık görüşebilsek ve yaşlarımız daha genç olsa sorun etmezdim beklerdim ama artk bende çok istiyorm zorumada gidiyo

Ozaman bana baştan ümit vermeseydi yazın olur dedi sonra erteledi ciddi bi sebep oLsa anlarm ama bukadarı bencilce geliyo iki kişi yaşadık bu ilişkiyi baştan konuştuk uzatmıycam demişti

Rest çekmek çok çirkin geliyo ama sonunda beni buna mecbur etcek gibi görünüyo inş gerek kalmaz böyle şeylere hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah canım Rabbim hayırlısı ile sevdiğinle evlenmeyi ve çok mutlu olmanızı nasip etsin inşallah amin canım

Baştan kızmıştım sana bu kadar yüz verdin al bak seni üzüyor diye ,
ama işte biz kadınların hissettiği gibi değil bu karşı cins anlayışları kıt onların anlayacağı dilden konuşmak lazım yumuşak konuştun olmuyor sert konuşsan oda cıks olmaz bilmiyorum artık en iyisini sen bilirsin onu tanıyan sen.

Baştan kızmıştım sana bu kadar yüz verdin al bak seni üzüyor diye ,
ama işte biz kadınların hissettiği gibi değil bu karşı cins anlayışları kıt onların anlayacağı dilden konuşmak lazım yumuşak konuştun olmuyor sert konuşsan oda cıks olmaz bilmiyorum artık en iyisini sen bilirsin onu tanıyan sen.
Aynen canm ınsallah tatlı dille hallolur herşeý bölé dönüm noktası olcak bişeyde zoraki ve baskıyla yapsın istemiyorm konuşucam mantklı bı sebebi varsa hanfendice beklerim gereksiz bahaneler sunarsa bende çekilirim gerisini o düşünsün o kaybeder ben elimden geleni yaptım

Ben bu zamana kadar hep maddiyat yüzünden beklediğini düşünüp hak verdim ona anlayışlı olmaya calıştım ama birikim yapılmıyo bekledikçe değişen biseý yok zaten kredıyle alıcaz yapıcaz diyo sonra alcağı paraylada borcu kapatırız iste bunu öğrendigmden berı nıye ozaman bekliyoruz erteliyo diye bu soru yiyip bitıřiyo benı tek maasla.zor tamam ama bende çalışıcam diyorm herseýı ondan beklemiyorm bana şu zaman yaparız demıyo bi zaman veemiyo yakında diyo sadece

Caliscam demeyle ha diye iş bulunmuyor biliyorsunuz. Bence caliscam demek yerine is arayın, bir ise girin çalısın önce. Belki O da biraz olsun rahatlar. Maaşı cok azmış ben atlamışım onu.

Caliscam demeyle ha diye iş bulunmuyor biliyorsunuz. Bence caliscam demek yerine is arayın, bir ise girin çalısın önce. Belki O da biraz olsun rahatlar. Maaşı cok azmış ben atlamışım onu.
Sınavlarım oldugu ıcn dönem dönem iş baktm çok üstünde durmadm artk daha yoğun bakıcam ve bulamazsam.babamın işyeri var orda çalışabilirm.Evde oturmak isteyen bi ınsan deilim zaten onada bütün yükü vermem çalışıp yardımcı olurum tabiyki

Eşimle sevgili olduğumuz dönemde, her geleceğe dair bir öneride bulunduğunda 'iYi de evlilik teklif ettin, ben de kabul ettim öyle mi, varsayımlar üzerine konuşmak yersiz' der, konuyu kapatırdım.
Siz de öyle yapın.
Şu erkekler de bilsin artık, karşıdaki insana sormadan kendilerince plan programa girilmez, hint kumaşı değiller beklenilsin dursun yıllarca!

Eşimle sevgili olduğumuz dönemde, her geleceğe dair bir öneride bulunduğunda 'iYi de evlilik teklif ettin, ben de kabul ettim öyle mi, varsayımlar üzerine konuşmak yersiz' der, konuyu kapatırdım.
Siz de öyle yapın.
Şu erkekler de bilsin artık, karşıdaki insana sormadan kendilerince plan programa girilmez, hint kumaşı değiller beklenilsin dursun yıllarca!
Çok haklısınız herşey onların iki dudağına bakıyo bizim ne zaman isteđiğimız onemsiz sanki keyflerine göre

Şu an maaşı kıta kıt yetiyorsa evlenince ev geçindirmeyeceğini düşünüyor olabilir gibi geldi bana söylediklerinden.

Back
X