• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifi alamamak!

Evlenmek istemiyorsa neden yaza nişan yaparz vs şunu alırız bunu alırıž diye hevesle bahsetsinki bunlardan bizm ıkı aylık bır ayrılığımız olmuştu evlenmeyi düşünmese dönmezdi dıye düşünüyorum çünkü benım istediğımi böle devam etmiyceğıni biliyo barışırkende uzatmayı düşünmüyorum demişti
Evlenmek istese idi burda bu sekılde konu acmazdınız
Evlenmek isteyen kişi icraate gecer vaatte bulunmaz ki
Benim eşim bnmle evlilik kararıni brkac görüşmede aldı
Biz bir ay içinde hiçbirseyimiz yokken evlendik
Ailesini arkasına alıp bnm yasadıgım sehire geldi
Evlenmek istediği için
Sizinki ileri atıyor gbi geldi bana
Nasılsa yanındasınız niçin sorumluluk alsın ki

Bence o bekledigi paranin gelmesini bekliyor. Bu arada evlenme teklifi etmeyebilir aranizda zaten evlilik konusu gecmis sizinde onunla evlenmek istediginizi biliyor onemsemez teklif olayini belki de.

Benim esim cok ince dusunceli romsntik te bir adamdir. 7 yil sevgiliydik ve onunla konusu gectiginde cok iyi hazirlanmis bir teklif bekliyorum demistim. Sartlarini hazirladiginda yap teklifi yoksa vala kabul etmem demistim. O sartlar 7 yilda bir turlu yoluns giremedi o da emrivaki yapti bana haftadonu seni istemeye geliyoruz diye:)

Hala basina kakiyorum ama isin sakasi tabiki. Niyet evlilikse sonuca odaklanmak lazim.

Ama sey yapabilirsiniz ufaktan ceyiz alisverisi felan:) evlenince kullaniriz diyerek niyetinizin artik oldugunu:)

Ben evlilik teklifi alıyorum ama nazlanmak için Hayır filan dediğimde hemen tamam o zaman diyip gidiyorlaaar.

Ayni benm nisanlim gibi... erkekler korkat evlilikten belliki senin sevgilinde brz tirsmis gibi gecim derdi para pul.. ama oturcak evi var diyosn neyi bukdr dert etmis 2 esya alip ev kuramicak kdr da mi durumu yok?? herseyde para bahanesinin arkasina saklanmasin sen net tavrini herzaman ortaya koy cunku ben oyle yaptim hala da yapiyorum ya beni seviyosan artik evlenirsin yada brbrimizi busaatten sonra oyalamaya hic gerek yok...:KK11:

Aynen canm ınsallah tatlı dille hallolur herşeý bölé dönüm noktası olcak bişeyde zoraki ve baskıyla yapsın istemiyorm konuşucam mantklı bı sebebi varsa hanfendice beklerim gereksiz bahaneler sunarsa bende çekilirim gerisini o düşünsün o kaybeder ben elimden geleni yaptım
Senin tek yapicagin sey canim ya yapiyosan yap yada benm beklicek zamanim yokkk.. bnm nisanlim 34 ben 24 yasindayim oda daha flort meraklisiydi hic evlilij konusu acmazdi ama ben baskilarimla buyaz nisani yaptirdim benm senin yasinda adami beklicek zamanim flort edicek halim yok adini koyalim dedim yoksa ben yokum diye net tvrimi koydum resti cktim rest cekmek istemyrm demissin bunlar baska turlu laftan anlamazlar... sen brz cok her dedigine evet demissin gbi geliyo oyzden seni oynatmis acikcasi ki sen 30 yasinda olgun bir bayansin :KK12:

Sefalet kapidan girince aşk bacadan uçup gidermis. Adam kendine güvenmiyor. Ki haklı 1500 liraya guvenip evlenilmez bu devirde. Erkeklere bazen hakikaten çok acıyorum. Sevgilisi guzel bi teklif ister herkes gibi kıymık kadar da olsa tektas ister şatafatlı gelinlik ister düğün ister adam ay sonunu getiremiyordur daha. Bence sen ise gir calis ayagin bir yere bassin daha iyi anlarsın müstakbel eşini.

biz ortada teklif olmadan oturacağımız evi bile almıştık. evi aldıktan sonra boş evin bir odasında bana sürpriz hazırlayıp evlenme teklifi etmişti. umudunu kaybetme :KK70:
ama eğer seninki biraz odunluk yapıyorsa bir daha evlilik hakkında ev gelir vs.. hakkında konuşursa bana teklif ettin de kabul ettim de mi planlar yapıyorsun de.belki anlar :KK70:

O da iyiymiş teklif olmadan ev almak :) ama adam cok ince düşünmüş bence. Takdir ettim.

Kızlar erkek arkdaşımla 3 bucuk yıldır birlıkteyiz yaslarımız ; onun 30 benim 29 ve ben bi süredir evlenme teklifi bekliyorum ama hala etmedi.Oturabilceğımiz kendine ait bi evi var o konuda rahatız.Konustuğumuzda hep evliliğe yakın hic düşünmüyorum demedi hatta bı ara şu zaman yaparız nişanı dedi ama o zamanda geçti neden ertelediğıni sordugumda net bişey söylemiyo 30 bin kadar bi alacagi var yanı dugun eşya masraflarını o para karşılar zaten daha önce konuşmuştuk eşyalar sorun olmazda demisti 1500 kadarda geliři var (analiz yapabilmeniz için sayısal bilgı verdim) bende çalışırım diyorum çok eşyada istemem diyorm ki bizimkılerde yardımcı olur zaten. Hep olumlu konuşuyo yeri geliyo eşya bakıyoruz plan yapıyorz ama evlenme teklifi gelmiyo adım atmadı hala bu belirsizlik beni çok üzüyo bende artık evlenmek onunla yaşamak istiyorum birikim yapmıyo beklemek anlamsız geliyo oyüzden bana geçerli bi sebep söylese birikim vs gibi ole bı sebepte söylemiyo sevgisindende eminim evlilik konusunuda hep ben açmıyorm kendi açtığı zamanlarda oldu acaba evlılığemı hazır degıl ama hazırım dıyor.İlgisi sevgiside yerinde eksik olsa sevgisi bitti dicem.Bu aralar cok dile getirdim neden erteliyoruz diye hayatı kolay sanıyosun gbi cümleler kurdu sadece sizce neden böyle davranıyo normalmi bunlar

Canim teklife Cok odaklanma bazi erkekler teklif olayini Cok onemsemiyor zaten bu konulari konustugunuz icin gerek duymayacaktir. Benim esim de cocukluk arkadasimdi aramizda flort dahi yoktu ve 3 ay icinde sevgili olduk nisanlandik. Suan da evliyiz hala basina kalkarim teklif etmedi diye :) Erkekler dogasi geregi herhalde strese gelemiyor :)

Kızlar erkek arkdaşımla 3 bucuk yıldır birlıkteyiz yaslarımız ; onun 30 benim 29 ve ben bi süredir evlenme teklifi bekliyorum ama hala etmedi.Oturabilceğımiz kendine ait bi evi var o konuda rahatız.Konustuğumuzda hep evliliğe yakın hic düşünmüyorum demedi hatta bı ara şu zaman yaparız nişanı dedi ama o zamanda geçti neden ertelediğıni sordugumda net bişey söylemiyo 30 bin kadar bi alacagi var yanı dugun eşya masraflarını o para karşılar zaten daha önce konuşmuştuk eşyalar sorun olmazda demisti 1500 kadarda geliři var (analiz yapabilmeniz için sayısal bilgı verdim) bende çalışırım diyorum çok eşyada istemem diyorm ki bizimkılerde yardımcı olur zaten. Hep olumlu konuşuyo yeri geliyo eşya bakıyoruz plan yapıyorz ama evlenme teklifi gelmiyo adım atmadı hala bu belirsizlik beni çok üzüyo bende artık evlenmek onunla yaşamak istiyorum birikim yapmıyo beklemek anlamsız geliyo oyüzden bana geçerli bi sebep söylese birikim vs gibi ole bı sebepte söylemiyo sevgisindende eminim evlilik konusunuda hep ben açmıyorm kendi açtığı zamanlarda oldu acaba evlılığemı hazır degıl ama hazırım dıyor.İlgisi sevgiside yerinde eksik olsa sevgisi bitti dicem.Bu aralar cok dile getirdim neden erteliyoruz diye hayatı kolay sanıyosun gbi cümleler kurdu sadece sizce neden böyle davranıyo normalmi bunlar

Eve görücü gelmek istiyormuş de. Yaşım da geçiyor zaten annemler çok sıcak bakıyordu zor vazgeçirdim de.

Sefalet kapidan girince aşk bacadan uçup gidermis. Adam kendine güvenmiyor. Ki haklı 1500 liraya guvenip evlenilmez bu devirde. Erkeklere bazen hakikaten çok acıyorum. Sevgilisi guzel bi teklif ister herkes gibi kıymık kadar da olsa tektas ister şatafatlı gelinlik ister düğün ister adam ay sonunu getiremiyordur daha. Bence sen ise gir calis ayagin bir yere bassin daha iyi anlarsın müstakbel eşini.
Erkek arkadaşımı anlıyorm sadece adı konsun ıstıyorm yarın evlenelm demıyorum onada, bırlıkte cabalar yparz herseyı yuksek maaş almıyorz dıye evlılık beklemeyelımmı yani sonucta 18 yasında deılız oturup şartların olgunlasmasını bekleyelım bende calısmıycaş demedım bunun için çabalıyorum

teklif şart mı ya, senle evlenmek istediğin biliyorsan sen de istiyorsan o doğrultuda harekete geçin eşya vs alın işte...istemeyi vs konuşun...ben 7 senelik beraberliğin ardından evlendim adam yalandan bir teklifte bulundu güldük geçtik :D

teklif şart mı ya, senle evlenmek istediğin biliyorsan sen de istiyorsan o doğrultuda harekete geçin eşya vs alın işte...istemeyi vs konuşun...ben 7 senelik beraberliğin ardından evlendim adam yalandan bir teklifte bulundu güldük geçtik :KK70:
Teklif deil aslnda sorun ıcrata geçmesı hersey konusuluyo ama hadı artık ısteyelim faslı gelmiyo bır türlü yada şu ay yapalım gıbı kesin tarıh vermiyo

İşe girerim deme,bul bi iş gir ben işe başlıyorum şu günde. Bir müddet evlilikten bahsetme işine odaklan.Bir de senin aileni tanıyıp ortak arkadaşımız yok mu? O söylesin kızı istiyorlar ailesi vermeyi düşünüyor falan diye. Azıcık gözünü korkutun ama sen degil.Sen yaparsan inanmaz huyunu öğrenmiş sorarsa dogru dersin ve acık acık konuşursun niyetin yok sa aileme ona göre bir şey söylemek istiyorum diye.

Back
X