Evlilik teklifi için renkli taş yüzükler

OozgeE

10.05.2009
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
502
42
318
Kızlar sevdiceğiniz evlilik teklifi ederken nasıl yüzük taktılar size? Herkesin yüzüğü tek taş mı merak ediyorum. Ya benim tektaşa hiiiç hevesim yok böyle renkli taşlı yüzükler daha çok dikkatimi çekiyor. Sevdiceğime istediğim yüzükleri gösterdim evlilik teklifi ederken renkli taşlı yüzük taksa çok mu abes olur? :26:
İstediğim yüzüğün resmini bulamadım yani bunlardan biri değil ama fikir olsun, bahsettiğim renkli taş yüzükler bunlar.

neden abes olsunki önmeli olan senn ne istediğin cnm :)) renkli tek taşlar gzl ama bu resmdekiler emitasyon duruyo (( ama genel olarak bnde beğenirim

neden abes olsunki önmeli olan senn ne istediğin cnm :)) renkli tek taşlar gzl ama bu resmdekiler emitasyon duruyo (( ama genel olarak bnde beğenirim

resimleri alelacele buldum biraz atasayda var çok güzel yüzükler ama atasayın sitesinde bulamadım mağazada beğendiğimi :))
ya ne bileyim alışılmış bir şeydir ya evllik teklifi + tektaş ikilisi garipsenir mi diye düşünüyorum işte yoksa ben çook beğeniyorum. :))

neden olmasın ki canım senin zevkin senin hayatın senin teklifin bence de değişik olur hem de senin gönlünü almış olur sonucta o yüzük mutlu etmek için takılmıyor mu ? şimdiden tebrik ederim

yahuuu ikinci evliliğimde yaşamadıklarımı yaşayayım istedim. ilkinde işler birden raydan çıkar gibi olmuştu. birden nikah masasında buldum kendimi. 2 gün önce de nişanlandım. ama evlilik teklifi yapılmadıııııı. hüngüüüüürrrr

neden olmasın ki canım senin zevkin senin hayatın senin teklifin bence de değişik olur hem de senin gönlünü almış olur sonucta o yüzük mutlu etmek için takılmıyor mu ? şimdiden tebrik ederim

Katılıyorum,kimsenin ne dediğine bakma,takacak olan sensin,mutluluklar...

Renkli taşlı yüzüklere sıcak bakan var peki böyle yüzükle evlenme teklifi alan ya da almak isteyen var mı? Yalnız mıyım beeeen

en güzeli gerçek pırlanta yüzük evlilik teklifi için. sonra ektradan zümrüt yüzük yakut yüzük falan da alabilir siz evliyken falan

:)) kısmet değilmiş demek hayırlısı olsun siz edin teklifi belki utanıp oda eder

kesinlikle tektaş istemiyorum hiç hoşlanmıyorum bence artık çok klasikleşti hiç hoşuma gitmiyor ben de her seferinde bana evlenme teklif edeceğin zaman kesinlikle tektaş alma diyorum hiç anormal değil

kesinlikle tektaş istemiyorum hiç hoşlanmıyorum bence artık çok klasikleşti hiç hoşuma gitmiyor ben de her seferinde bana evlenme teklif edeceğin zaman kesinlikle tektaş alma diyorum hiç anormal değil

eveeet kesinlikle aynı fikirdeyim :))) çok klasik tek taşa alternatif ürün sunmaları lazım artık

yweşil olanı beğendim heralde bunu alsaydı bende derdimki neden tek taş almadım bu hatunlara yaranılmazz ahahahahahha

kesinlikle ya hiç istemiyorum herkeste var zaten tektaş bırak seninki özel olsun farklı olsun mavi taşlı olanını al gururla da tak parmağına bana da dua et ama darısı benim başımaa =))

kesinlikle ya hiç istemiyorum herkeste var zaten tektaş bırak seninki özel olsun farklı olsun mavi taşlı olanını al gururla da tak parmağına bana da dua et ama darısı benim başımaa =))

darısı seninde başına amaa böyle konu fln açtığıma bakma henüz yok daha bişey bakalım bekliyorum hala
sen nasıl bişey istiyosun yüzük olarak?

ay benim önümde daha çok var ünv. bitecek adam gbi bir iş bulunacak da ohoo nerden baksan 3 sene hadi 2 sene de fln evlenme teklif etse en az 2 sene var ama ben böyle safir gibi bir taş düşünyorum aynı senin gibi maviş maviş =) bir de yüzüğün şekli önemli tabi aslında seçimi tamamen ona bırakmak istersim de erkekler hiç anlamıyor bu işlerden yahuuu

ayy yok sürpriz olsun o seçsin falan gibi risklere giremem ben beğeneyim o yapsın yine sürprizini
sende öyle yap beğen yüzüğünü için rahat etsin beğenmediğin yüzğü takmak zorunda kalma

aynen tatlım ben de öyle düşünyorum erkek milleti hiiç güven olmaz e sen ne zaman bekliyorsun peki bakmışsınız heralde yüzüklere falan bir an önce olur inş.

aynen tatlım ben de öyle düşünyorum erkek milleti hiiç güven olmaz e sen ne zaman bekliyorsun peki bakmışsınız heralde yüzüklere falan bir an önce olur inş.

ahh ahh keşke bi an önce olsa ama çok belirsiz bizim ya evliliği konuşmadığımız gün yok nerdeyse sevdiceğimle. bana kalsa evlendikten sonra asker yolu beklerim ben (kısa dönem tabii:)) ama ailem buna sıcak bakmıyo o yüzden açıköğretim bitip askere gidip gelince olacak gibi görünüyo ama biraz bastırsam ailemi askere gitmeden evlenmeye ikna ederim gibi de aslında eylül sonuna kadar karar süresi verdik kendimize :)) annem eylülde emekli olacak kuzenimin düğününü atlatmış olucaz bakalım o karara göre ya kasımda söz olacak ya da 2 sene sonra (

ya bende askerden önce istiyorum ama sevgilim kesinlikle kabul etmiyor ben arkamda nişanlımı bırakıp askere gitmem diyor bana bir şey olsa sen napıcksın fln diyo anlatamıyorum bir türlü sana bir şey olsa ben koca aramaya mı çıkıcam sanki diyorum inş. hemencecik yaparsınız tatlım yaa 2 sene beklemene gerek kalmaz umarım bastırıp ikna edebilirsin aileni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…