neden abes olsunki önmeli olan senn ne istediğin cnm :)) renkli tek taşlar gzl ama bu resmdekiler emitasyon duruyo(( ama genel olarak bnde beğenirim
neden olmasın ki canım senin zevkin senin hayatın senin teklifinbence de değişik olur hem de senin gönlünü almış olur sonucta o yüzük mutlu etmek için takılmıyor mu ? şimdiden tebrik ederim
yahuuu ikinci evliliğimde yaşamadıklarımı yaşayayım istedim. ilkinde işler birden raydan çıkar gibi olmuştu. birden nikah masasında buldum kendimi. 2 gün önce de nişanlandım. ama evlilik teklifi yapılmadıııııı. hüngüüüüürrrr
kesinlikle tektaş istemiyorum hiç hoşlanmıyorum bence artık çok klasikleşti hiç hoşuma gitmiyor ben de her seferinde bana evlenme teklif edeceğin zaman kesinlikle tektaş alma diyorum hiç anormal değil
yweşil olanı beğendim heralde bunu alsaydı bende derdimki neden tek taş almadım bu hatunlara yaranılmazz ahahahahahha
kesinlikle ya hiç istemiyorum herkeste var zaten tektaşbırak seninki özel olsun farklı olsun mavi taşlı olanını al gururla da tak parmağına bana da dua et ama darısı benim başımaa =))
ay benim önümde daha çok varünv. bitecek adam gbi bir iş bulunacak da ohoo nerden baksan 3 sene hadi 2 sene de fln evlenme teklif etse en az 2 sene var ama ben böyle safir gibi bir taş düşünyorum aynı senin gibi maviş maviş =) bir de yüzüğün şekli önemli tabi aslında seçimi tamamen ona bırakmak istersim de erkekler hiç anlamıyor bu işlerden yahuuu
aynen tatlım ben de öyle düşünyorumerkek milleti hiiç güven olmaz e sen ne zaman bekliyorsun peki bakmışsınız heralde yüzüklere falan bir an önce olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?