- 8 Nisan 2022
- 1.706
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
Doğru aslında zaten en fazla ne yapabilirim kiSevgilinle her buluşmaya gittiğinde zaten şık giyiniyorsundur…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru aslında zaten en fazla ne yapabilirim kiSevgilinle her buluşmaya gittiğinde zaten şık giyiniyorsundur…
Hiç vakti yok aşırı yoğun bir işi var.yapabileceği tüm zamanları da biliyorum bence çok zor beklentiye girmemek en iyisiOooo büyük bir sürpriz yapacak demek ki!
Ben abartıya kaçılmadıkça sürprizden yanayım. Hayatin en ozel anlarından biri. Keşke yüzüğü size direk sormak yerine bir yakininizdan falan yardim isteseydi modeli,ölcusu vs konusunda yani. Heyecanı kalsın isterdim ben olsamİyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.
Güzel geceleriniz olsun![]()
Seviyorum ben sizi yaaaaÖyle büyük bir sürpriz yapmadı.
İftar yemeğinde bir anda konuyu açtı, hızla süreci ilerlettik.
İnstagramda görüyorum öyle alevli meyvelerin içinden tek taş çıkıyor, biz köfte yiyorduk, içinden de hiç bir şey çıkmadı. Yanında 2şer ayran içtik sadece.
Ölçüsü revize olacağından sonra almaya tek gitti hala onda ama soramıyorum zaten süpriz de olmadı iyice meraklı gibi dk başı sormayayım dedimVakit anlamında sürpriz olsa da konuşmalarımız evlilik üzerine olmaya başladığından hiç beklemiyordum gibi bir durum yoktu açıkçası.
Abartmadan, kendi içimizde güzel anların, muhabbetlerin olduğu çok güzel birgün olmuştu. Hatırlayınca hâlâ mutlu olurum
Sizin teklifinde eli kulağında belli ki ama yüzüğü yanınızda aldıysa ne yapıyor yüzük iyi mi hali vakti diye sorardım ben sanırım![]()
Ah eksik olma arkadaşım.Seviyorum ben sizi yaaaa
Bebiş nasıl annesi
Zaten ben utanırım bide yaBana çok sayko geliyor öyle teklifler, saçma sapan balonlar, yok pankartlar falan![]()
çoğu sahte tiyatro oyunu gibi.öyle olacağına olmasın daha iyi bence.Bir evlilik teklifim bile olmadı![]()
Demek ki bende onları görünce benimki anormal sanmışım :)Ya bazı videolarda falan kadınlar o kadar şaşırıyor ki bana komik geliyor. Sanki yoldan geçen adam mı evlenme teklif etti? Biri sana böyle teklifle geliyorsa az çok ilişkiniz bellidir yani. Bunca şoka gerek yok![]()
Doğrudur.Hiç vakti yok aşırı yoğun bir işi var.yapabileceği tüm zamanları da biliyorum bence çok zor beklentiye girmemek en iyisi
Ama anı olarak iyi ya hem hatır da hem fotoğraflarda kalıyor. Haa olmaması birşey kaybettiriyor mu ? Yok asla olmasa da oluyor yaniçoğu sahte tiyatro oyunu gibi.öyle olacağına olmasın daha iyi bence.
Tamam yüzüğü sectirmis, tarih alacak sizden anasini babasini alip gelecek iste Ne teklifi yavAksine hiç beklentim yok Hatta ben bu kadar biliyorken niye takmıyor düşüncesindeyim