• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Teklifi

Vakit anlamında sürpriz olsa da konuşmalarımız evlilik üzerine olmaya başladığından hiç beklemiyordum gibi bir durum yoktu açıkçası.
Abartmadan, kendi içimizde güzel anların, muhabbetlerin olduğu çok güzel birgün olmuştu. Hatırlayınca hâlâ mutlu olurum😚

Sizin teklifinde eli kulağında belli ki ama yüzüğü yanınızda aldıysa ne yapıyor yüzük iyi mi hali vakti diye sorardım ben sanırım 😀

İyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.

Güzel geceleriniz olsun 🌸
Ben abartıya kaçılmadıkça sürprizden yanayım. Hayatin en ozel anlarından biri. Keşke yüzüğü size direk sormak yerine bir yakininizdan falan yardim isteseydi modeli,ölcusu vs konusunda yani. Heyecanı kalsın isterdim ben olsam

Öyle büyük bir sürpriz yapmadı.

İftar yemeğinde bir anda konuyu açtı, hızla süreci ilerlettik.

İnstagramda görüyorum öyle alevli meyvelerin içinden tek taş çıkıyor, biz köfte yiyorduk, içinden de hiç bir şey çıkmadı. Yanında 2şer ayran içtik sadece.
Seviyorum ben sizi yaaaa
😂😍😂😍😂😍
Bebiş nasıl annesi

Biz birlikte yurtdışına gidecektik. Ve arkadaşlarım kesin sana evlenme teklifi edecek dediler doldurdular beni. Gittik ve teklif etti. Bu yüzden sürprizi kaçmıştı. Hatta sürekli bavuldan cebe bir şey atacak mı, bu gece ne giydi aha kesin bu gece edecek diye doldurdum kendimi ve günü bile tutturdum 😀

Vakit anlamında sürpriz olsa da konuşmalarımız evlilik üzerine olmaya başladığından hiç beklemiyordum gibi bir durum yoktu açıkçası.
Abartmadan, kendi içimizde güzel anların, muhabbetlerin olduğu çok güzel birgün olmuştu. Hatırlayınca hâlâ mutlu olurum😚

Sizin teklifinde eli kulağında belli ki ama yüzüğü yanınızda aldıysa ne yapıyor yüzük iyi mi hali vakti diye sorardım ben sanırım 😀
Ölçüsü revize olacağından sonra almaya tek gitti hala onda ama soramıyorum zaten süpriz de olmadı iyice meraklı gibi dk başı sormayayım dedim

Hiç vakti yok aşırı yoğun bir işi var.yapabileceği tüm zamanları da biliyorum bence çok zor beklentiye girmemek en iyisi
Doğrudur.
Hani yüzüğü cebinde tuttuğu için öyle düşündüm.

Bizde yüzük en son alındı. Aileler tanışmıştı. İsteme gününden bir gün önce alınmıştı.

Yüzüğü kocam değil iki babalar takmıştı yani…

Iliski surdurulurken erkegjn aklina birden "ben bunla evlensem ya, dur bi sorayim" diye gelip soruyor da kadin da "oha iyi fikir lan biz evlenelim" falan mi deniyor???? Ne bu evlilim teklifi mevzusu yani? Iliskinin gidişatı bellidir zaten. Evlilige gittiğini bilinir, iki taraf da bu fikirdeyse iliski sürer zaten. Bunu sormak nee, hele sorulmasini beklemek nee. Ay cok garip isler

Back
X