- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi itsgalatea
Ben evlilik teklifi almadim.
Ya aslinda onumde birinin diz cokmesini de istenezdim.
Ya aslinda onumde birinin diz cokmesini de istenezdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YA cidden haberiniz olmadığı şekilde beklenmedik bi anda yapılan teklifler samimi geliyor bana ama hazırlık saç baş makyaj hazirlan bilerek git şeklinde olanları komik ve saçma buluyorum.Eşim bana sevgiliyken pijamalarımızla evde kahvaltı yaparken bundan sonra her sabah ki kahvaltını benimle yapar mısın diye yüzükle teklif etmişti ,hiç beklemediğim bi andı misal çok samimi … ben Gül masa kalp tekne filan asla istemezdim çünkü samimiyet işte :)İyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.
Güzel geceleriniz olsun![]()
Hayatım boyunca 3 kez evlilik teklifi aldım, bence kesinlikle abartılan birşey. Biri böyle göklere yazdırılmış alevli malevli romantik Instagramda gördüğümüz kıvamdaydı. Ama bana göre abartıya gerek yok. 1 tanesi telefondaydı mesela. O benim için daha özeldi.
Telefonda olanla evlenip boşandım, alevli malevli olanı kabul etmedim, sonuncu olanlada şimdilerde evlenicemHangisiyle evlendin kız
Yaa niye öyle diyorsunuzBir tanıdık aynı kızla 8yıldan beri mi ne beraber, süoriz! teklif yapmış post yazmış 'she said yes' diye. 8 seneden sonra yes mi kalır yahhuuu, kız zaten kurudu gitti beklemekten sdhdsdsfsdffsd
valla o düğün videoları fotoğraflar evlilik teklifi çekimleri vs kimseninkini merak edip izlemedim.kendiminkini de attım bir köşeye yerini bile bilmiyorum şu an.hele şu devamlı fotoğraf çektirip instasına vs koyanlar yok mu?aslında anı yaşamıyorlar ne onlar ne düğünü olanlar vs.eğlenmiyorlar ki.nasıl güzel görüntü veririz onun peşindeler.o arada da dediğim gibi anı kaçırıyorlar.Ama anı olarak iyi ya hem hatır da hem fotoğraflarda kalıyor. Haa olmaması birşey kaybettiriyor mu ? Yok asla olmasa da oluyor yani
Hiç şaşırmadım beğendiğim model yüzüklerin fotoğrafını atmıştım ona beğenmediğim birşey gelmesin diyeSüpriz miydi ama mesela şaşırdınız mı ?
Benim de böyle oldu yüzüğün modelini bilmiyordum ama. En son yüzük gelince kafede otururken istedim verdiİyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.
Bence bu saatten sonra beyefendi ne yaparsa yapsın zaten sürpriz olmayacak. Evlilik belli ki aranızda konuşulmuş, yüzük seçilmiş. Birçok ilişkide böyle oluyor zaten. Sonra erkek kendine göre mükemmel teklifini yapınca da kadınlar hayal kırıklığına uğruyoruz. Çünkü yapılan gerçek bir sürpriz değil. Zaten bunu uzun zamandır beklediğimiz için de beklentilerimiz karşılanmamış oluyor, yeterince heyecanlı, mutlu ve tatminkar hissetmiyoruz.İyi geceler herkese,