• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Teklifi

Sevgililik zamanında evlilikle ilgili konular geçtiği için teklif etse bile bir sürpriz olacağını sanmıyorum ben.
En fazla aa düşünmüş uğraşmış denilir.
Hiç bahsi geçmeden edilirse sürpriz olur o da sizin ilişkide geçmiş artık.

İyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.

Güzel geceleriniz olsun 🌸
YA cidden haberiniz olmadığı şekilde beklenmedik bi anda yapılan teklifler samimi geliyor bana ama hazırlık saç baş makyaj hazirlan bilerek git şeklinde olanları komik ve saçma buluyorum.Eşim bana sevgiliyken pijamalarımızla evde kahvaltı yaparken bundan sonra her sabah ki kahvaltını benimle yapar mısın diye yüzükle teklif etmişti ,hiç beklemediğim bi andı misal çok samimi … ben Gül masa kalp tekne filan asla istemezdim çünkü samimiyet işte :)

Hayatım boyunca 3 kez evlilik teklifi aldım, bence kesinlikle abartılan birşey. Biri böyle göklere yazdırılmış alevli malevli romantik Instagramda gördüğümüz kıvamdaydı. Ama bana göre abartıya gerek yok. 1 tanesi telefondaydı mesela. O benim için daha özeldi.

Hangisiyle evlendin kız

Ben 1 kere evlenme teklifi aldım, o da pandemi sebebiyle oldu berbattı. Öküz aleyhisselam buyurdular ki, işinden olursan nikah yaparım gelir benimle yaşarsın. En anti-romantik berbat evlenme teklifi olabilir.:ruh:

Bir teklif daha aldım ama o evlenme teklifi bile değildi, kapama olma teklifiydi :olamaz: O çok romantikti ama ülkene gitme, orda seni bekleyen bir şey yok burdaysa her gün doğan bir güneş var, senin için çarpan kalp var gitme yazlık evimde yaşa demişti. Yanlış anlamayın öyle evli biriyle falan görüşmedim, iş gezisine gidiyordum gittikçe gözüne kestirmiş beni hıyarto öyle damdan düşer gibi teklif etti:bicak:2 çocuğu olmayaydı iyiydi valla

Bir tanıdık aynı kızla 8yıldan beri mi ne beraber, süoriz! teklif yapmış post yazmış 'she said yes' diye. 8 seneden sonra yes mi kalır yahhuuu, kız zaten kurudu gitti beklemekten sdhdsdsfsdffsd
Yaa niye öyle diyorsunuz 😂
İnsanın yine de hoşuna gidiyor asgsgs 🙈

ilişkinin gidişatından evleneceğimiz belliydi, kendisi atanınca dedi ki gel yüzük bakalım, fıtı fıtı gittim bende, seçtim yüzüğü ☺️ yüzük seçiminden iki hafta sonra teklif geldi, herkesin içinde diz çökerek falan olmasın utanırım demiştim ona göre ayarlamıştı, arkadaşlarımız sonradan gelmişti. çok da bir sürpriz olmamıştı yani. ama çok güzeldi yine de. herkesin böyle mutlu anları olsun :)

Ama anı olarak iyi ya hem hatır da hem fotoğraflarda kalıyor. Haa olmaması birşey kaybettiriyor mu ? Yok asla olmasa da oluyor yani
valla o düğün videoları fotoğraflar evlilik teklifi çekimleri vs kimseninkini merak edip izlemedim.kendiminkini de attım bir köşeye yerini bile bilmiyorum şu an.hele şu devamlı fotoğraf çektirip instasına vs koyanlar yok mu?aslında anı yaşamıyorlar ne onlar ne düğünü olanlar vs.eğlenmiyorlar ki.nasıl güzel görüntü veririz onun peşindeler.o arada da dediğim gibi anı kaçırıyorlar.

Genelde öyle suprizli beklenmedik şeyler dizilerde oluyor artık.
Devir zaten malumunuz,hayat şartları belli.
Yüzük de alınmış..
Eğer dediğiniz gibi başkasına takmazsa zaten edilmiş teklif.
Sadece sozun ağızdan çıkması kalmış.

Sürpriz olsun ama organizasyonlu, topluluk önünde, pankartlı vs olmasın isterdim. Baş başa ama sürpriz. Aksi halde çok komik oluyor.

İmla kurallarına dikkat edilmemiş pankartlar görüyorum. Bir de kız istemeden sonra yapılan meşaleli, havai fişekli teklifler... Çok itici, sırf yapmış olmak için yapılıyor.

Sizin adam büyük ihtimalle organizasyon falan yapacak ve aşırı güzel olduğunu düşünecek.

Çok sevdigim bir teklifin videosunu paylaşıcam. Bahsettiğim tam da böyle bir şey.

İyi geceler herkese,
Sorum şu, Evlilik teklifi sürpriz mi olmalı ? Teklifiniz sürpriz olmadıysa nasıl oldu ?
Bana ilk kez Ağustos ayında bahsetmişti ( bana göre ilk teklif o ) günümüze kadar da zamana yayarak konusunu ara sıra açtı.Yakın zamanda da yüzüğe birlikte baktık ( bana nasıl olsun diye sordu ) ama teklif yok henüz.Yüzüğü de aldı diye biliyorum götürüp başkasına takmazsa aldığı şeyi teklifi bekliyorum.Ama değişik bir süreç Yani ne zaman teklif edeceği belli değil falan.Hatta edeceği de hala belli değil gibi.Diyorum bazen ne süprizi kaldı bu iş böyle mi oluyor ? Belki tecrübelerinizi duyarım diye buraya yazayım dedim.

Benim de böyle oldu yüzüğün modelini bilmiyordum ama. En son yüzük gelince kafede otururken istedim verdi :D taktım evlenince de dolaba kaldırdım. Ben tek taş vs pek sevmiyorum. Çok şükür 5.5 yıllık evliyiz.

İyi geceler herkese,

Bence bu saatten sonra beyefendi ne yaparsa yapsın zaten sürpriz olmayacak. Evlilik belli ki aranızda konuşulmuş, yüzük seçilmiş. Birçok ilişkide böyle oluyor zaten. Sonra erkek kendine göre mükemmel teklifini yapınca da kadınlar hayal kırıklığına uğruyoruz. Çünkü yapılan gerçek bir sürpriz değil. Zaten bunu uzun zamandır beklediğimiz için de beklentilerimiz karşılanmamış oluyor, yeterince heyecanlı, mutlu ve tatminkar hissetmiyoruz.

Erkeklerimizin mükemmel evlilik teklifi fikirleri de tuzu biberi elbette olayın😂

Bence hâl böyleyken teklife gerek yok. Biz birbirimizin aileleriyle bile tanışmıştık. Evlilik çoktan konuşulmuştu aramızda. Birlikte geçirelim, başbaşa bir akşam olsun diye sözleştiğimiz bir gece evde yemek masasında çıkarıp güzel sözler söyleyip takmıştı. Şahsen bin teklife değişmem🥰 organizasyon, güllü masalar, ışıklar vs. bana gerekli gelmiyor. Bir şeyden de eksik kalalım. Önemli olan huzurumuz modundayım.

Bu sadece benim fikrim. Umarım gönlünüze göre olur.🌸

Back
X