- 23 Kasım 2025
- 3
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi burhanindomatestarlasi
-
2027 yazı olacak düğün için bu yaz tanışma erkek bence. Okulumuzu bitirin atanın sonra istemeye gelsinler o sene de evlenirsiniz. Aranmadan evlenmeyecekseniz durduk yere niye aileleri işin içine sokuyorsunuzki hiç gerek yokMerhaba, güzel giden bir ilişkim var ve bu yaz isteme düşünüyoruz ama ben daha okulu bitirmedim fakat aöften okudum bölüm bitmek üzere ve kpss ile de atanmak istiyorum sonrasında örgünden okuduğuma belki devam ederim bilmiyorum ama şuan hedefim bu yönde, erkek arkadaşımın bana yüzük aldığını biliyorum, onun ailesi de bu yaz düşündüğümüzü biliyor annemde biliyor ama daha babama söylemedim, sizce tekliften önce mi sonra mı söylemeliyim? şimdi desem okul konusuna getiricek hemen olayı ama benim zaten bu sene evlenmek gibi bir planım yok bu sene nişan 2027 yazı düğün düşünüyotuz yani işe girmeden zaten evlenmeyeceğim ama çok gerildim, sizce tekliften sonra mı yoksa önce mi söylemiliyim? ve nasıl söylemeliyim? babamla aram pek iyi değildir, öyle şiddet falan gibi düşünmeyin sadece anlaşamayız ve her zaman aramızda bir tartışma başlar, yine öyle olmasından endişe ediyorum.Sizden fikir almak istedim.
Düğün yapacak, ev döşenecek para olmayınca en az 2 sene nişanlı kalanlar var, ne kadar gereksiz bir durum. Ömrünün 2 senesi yok yere maailenin tribini, curcunasını çekmekle geçiyor.Uzun süre evlenmeyecek birinin nişan takip herkese duyurup aileyi filan kariştirmasi bana mantikli gelmiyor. Yuzuk takip senelerce nişanli gezen de gordum bana göre tamamem külfet ve gereksiz herkesin kendi şeysi iste
2027 yazında evlilik düşünüyorsanı şuan babaya söyleme ve ailelerin tanışması için erken daha şimdiden yüz göz olmaya gerek yok bence onun ailesiyle deMerhaba, güzel giden bir ilişkim var ve bu yaz isteme düşünüyoruz ama ben daha okulu bitirmedim fakat aöften okudum bölüm bitmek üzere ve kpss ile de atanmak istiyorum sonrasında örgünden okuduğuma belki devam ederim bilmiyorum ama şuan hedefim bu yönde, erkek arkadaşımın bana yüzük aldığını biliyorum, onun ailesi de bu yaz düşündüğümüzü biliyor annemde biliyor ama daha babama söylemedim, sizce tekliften önce mi sonra mı söylemeliyim? şimdi desem okul konusuna getiricek hemen olayı ama benim zaten bu sene evlenmek gibi bir planım yok bu sene nişan 2027 yazı düğün düşünüyotuz yani işe girmeden zaten evlenmeyeceğim ama çok gerildim, sizce tekliften sonra mı yoksa önce mi söylemiliyim? ve nasıl söylemeliyim? babamla aram pek iyi değildir, öyle şiddet falan gibi düşünmeyin sadece anlaşamayız ve her zaman aramızda bir tartışma başlar, yine öyle olmasından endişe ediyorum.Sizden fikir almak istedim.
Şu an her şey için çok erken. Önce mesleğini eline al sonra yüzük işine girersiniz. Erkenden herkesi yüz göz etmeye hiç gerek yokMerhaba, güzel giden bir ilişkim var ve bu yaz isteme düşünüyoruz ama ben daha okulu bitirmedim fakat aöften okudum bölüm bitmek üzere ve kpss ile de atanmak istiyorum sonrasında örgünden okuduğuma belki devam ederim bilmiyorum ama şuan hedefim bu yönde, erkek arkadaşımın bana yüzük aldığını biliyorum, onun ailesi de bu yaz düşündüğümüzü biliyor annemde biliyor ama daha babama söylemedim, sizce tekliften önce mi sonra mı söylemeliyim? şimdi desem okul konusuna getiricek hemen olayı ama benim zaten bu sene evlenmek gibi bir planım yok bu sene nişan 2027 yazı düğün düşünüyotuz yani işe girmeden zaten evlenmeyeceğim ama çok gerildim, sizce tekliften sonra mı yoksa önce mi söylemiliyim? ve nasıl söylemeliyim? babamla aram pek iyi değildir, öyle şiddet falan gibi düşünmeyin sadece anlaşamayız ve her zaman aramızda bir tartışma başlar, yine öyle olmasından endişe ediyorum.Sizden fikir almak istedim.
Çok afaki planlar gibi. Okulunuz bitmemiş aöf devam ediyor atanmak öyle siz istediğiniz zaman olan bişey değil evlilik planınız yok ama yüzük alınmış aile gelecek vs bilemedim…Merhaba, güzel giden bir ilişkim var ve bu yaz isteme düşünüyoruz ama ben daha okulu bitirmedim fakat aöften okudum bölüm bitmek üzere ve kpss ile de atanmak istiyorum sonrasında örgünden okuduğuma belki devam ederim bilmiyorum ama şuan hedefim bu yönde, erkek arkadaşımın bana yüzük aldığını biliyorum, onun ailesi de bu yaz düşündüğümüzü biliyor annemde biliyor ama daha babama söylemedim, sizce tekliften önce mi sonra mı söylemeliyim? şimdi desem okul konusuna getiricek hemen olayı ama benim zaten bu sene evlenmek gibi bir planım yok bu sene nişan 2027 yazı düğün düşünüyotuz yani işe girmeden zaten evlenmeyeceğim ama çok gerildim, sizce tekliften sonra mı yoksa önce mi söylemiliyim? ve nasıl söylemeliyim? babamla aram pek iyi değildir, öyle şiddet falan gibi düşünmeyin sadece anlaşamayız ve her zaman aramızda bir tartışma başlar, yine öyle olmasından endişe ediyorum.Sizden fikir almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?