- 13 Aralık 2022
- 69
- 38
- 3
Belki saçma ama siz evlenme teklifi sürprizi hazırlayın bende hazırladığım için kabul etmedim dersiniz belki çocukça ama bana mantıklı geldi ya da açık açık konuşun bir anlık korku ile aslında vermek istediğim cevabı veremedim vs diyeEttirmeyeceğim artık da
Nasıl toparlarım
ilişkinizin akışı çok güzel eril dişil denge yerinde. bence doğru bir ilişki stili. Gönlünü alsanız ne güzel olur:)Onu seviyorum.
Ama şöyle söyleyim,daha yoğun seven,aşkını doya doya yaşayan,ilgiye sevgiye boğan taraf karşı taraf.Çok sevilmenin çok değer görmenin keyfini yaşamakla başladı ilişkimiz.Beni sevmesi hoşuma gitti. Zamanla ben de onu sevdiğimi anladım
Konuştuk akşam eve gelecek konuşacağız ona karşı dürüst olacağım,onu sevdiğimi,onunla planlarım olduğunu sadece yalnlış bir zamanda teklifin geldiğini benimde son dakika anlamsız bir şekilde korkup öyle dediğimi ilk evlilikten kaynaklı. Bana 1-2 ay zaman vermesin herşeyi kafamda olgunlaştırıp benim yüzükle ona gelmemi beklemesiniilişkinizin akışı çok güzel eril dişil denge yerinde. bence doğru bir ilişki stili. Gönlünü alsanız ne güzel olur:)
benim aklıma birde şey geldi hani acaba hanımefendi evlenmek istemiyor mu? Bilinçaltı otomatik olarak böyle ani bir tepki vermişte olabilir istemediği için.Valla kızma konu sahibesi ama ben yeterince svmediğini düşünüyorum. yeterince seviyorsan zaten can atardın toruup alsam mı almasam mı bu adamı diye düşünmezdin. Aşk böyle, ortası yok, varsa var yoksa yok.
Bunu kurtarmanın tek yolu kendiniz teklif etmenizKızlar merhaba
Şimdi sırası değil ama ellerim titriyor adrenalinden mi sinirden mi artık.
1.5-2 yıla yakın süren doludizgin saygı/sevgi çerçevesinde devam eden,güzel bir ilişkim var.
Son 3-4 aydır teklif edeceğini ima ediyordu ve bende onunla gelecek kurmak istiyordum.
Son bir hafta biraz gergin/kırgın geçti( kavga etmedik) son olaylardan kaynaklı,regl öncesi vs sebepleri (başka bir şey yok)
Ve dün gece bana evlilik teklifi yaptı, ben de HAYIR dedim. Çok üzgünüm. Korkudan şaşkınlıktan veya şımarıklıktan değil(yaşım 38) bir evlilik geçirdim daha önce yani az çok tecrübe var ikili ilişkilerde.
Tamamen son bir haftanın gerginliği/küslüğü yüzünden. Uyuzluğumdan tamamen.
Elle tutulur bir şey yok ama ben aptal ergen gibi davrandım.
Haşlayın beni yada sevin, ne yaparsanız yapın
Ay haber verin lütfenKonuştuk akşam eve gelecek konuşacağız ona karşı dürüst olacağım,onu sevdiğimi,onunla planlarım olduğunu sadece yalnlış bir zamanda teklifin geldiğini benimde son dakika anlamsız bir şekilde korkup öyle dediğimi ilk evlilikten kaynaklı. Bana 1-2 ay zaman vermesin herşeyi kafamda olgunlaştırıp benim yüzükle ona gelmemi beklemesini
O zamana kadar rutinimize dönelim,evimize gel,kaldığımız yerden devam edelim diyeceğim
O zaman kimseyi oyalamamalısınız..Aşığım demedim,zaten evlilik için sadece aşk yetersiz
Aşk evliliği yaptım daha önce aşk kurtarmadı o evliliği.
Onun beni sevmesini seviyorum,bana davranışını,bana olan kalp atışını heyecanını.
Ben de onu seviyorum ama onun kadar değil belki.
Ablacım naptın ya.İliski öyle maalesef süreyle olmuyor.Adam ciddiyse ailene diyip araştırıp evlenecektin.İyi mi kötü mu. diyeKızlar merhaba
1.5-2 yıla yakın süren doludizgin saygı/sevgi çerçevesinde devam eden,güzel bir ilişkim var.
Son 3-4 aydır teklif edeceğini ima ediyordu ve bende onunla gelecek kurmak istiyordum.
Son bir hafta biraz gergin/kırgın geçti( kavga etmedik) son olaylardan kaynaklı,regl öncesi vs sebepleri (başka bir şey yok)
Ve dün gece bana evlilik teklifi yaptı, ben de HAYIR dedim. Çok üzgünüm. Korkudan şaşkınlıktan veya şımarıklıktan değil(yaşım 38) bir evlilik geçirdim daha önce yani az çok tecrübe var ikili ilişkilerde.
dedi ilişki uzmanıAblacım naptın ya.İliski öyle maalesef süreyle olmuyor.Adam ciddiyse ailene diyip araştırıp evlenecektin.İyi mi kötü mu. diye
Birinci evlilik teklifi zaten reddedilirKızlar merhaba
Kaçıncısı kabul edilir peki?Birinci evlilik teklifi zaten reddedilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?