- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cokopremses
Evet herkes evliliğin oturma sürecinde bahsediyor. Bakalım bizimki ne zaman oturacak? Ya da oturabilecek mi?vallahi bende eşimle kendimi gördüm konunda,
ama bazen insanlar ve evlilikler değişebiliyor,yada rayına oturuyor diyelim
benim eşimde bir evin içinde günlerce küs durabilen bir insandır, kendi aile bireyleriyle bunu yaşadı
bir sana yapamıyorum der hep, ama bal gibi bana da yapıyordu
bir kavga da problem de kesinlikle konuşarak çözüme gidemezdik, konuşmak istemezdi
tamam kapandı geçti der bişey yok gibi devam etmek isterdi
sanırım biz kadınlar kadar erkekler önem vermiyor bu konuşarak çözme yoluna
baktım konuşmuyo bende konuşmadım, o sustukça sustum
şimdi ben susunca "sen neden konuşmuyosun şimdi neden susuyosun" diye başlıyo konuşmaya :)
senin dediğin gibi salonda tartıştıysak kalkıp yatak odasına giderdim
gelir de bi özür diler konuşur filan diye
hep gittiğimle kaldım, gelmedi :)
ama bende onun gibi davranmaya başlayınca değişti,
3 yıllık evliyim 4 yıllıkta sevgili ve nişan dönemimiz var
bakın ancak oturuyor ilişkimiz
tabi ki herkeste durum farklıdır ama "birbirinin huyunu almak der" büyükler işte birbirinizin huyunu alana kadar zor geçebiliyor
eşinizin iyi taraflarını görmeyi deneyin
bende bazı zamanlar beni düşünmüyor önemsemiyor filan derdim
durup düşünüyorum şimdi böyle şeyler aklıma geldiğinde yahu seni düşündüğü önemsediği tonla şey var gidip niye küçük şeylere takılıyorsun diye
sizde böyle şeyleri düşünmeye çalışın ama naçizane fikrim "birbirinizin huyunu alana kadar" bebek düşünmeseniz daha iyi olabilir, sizler içinde bebeğiniz için de..
umarım herşey gönlünüzce olur :)
İyi olduğumuz zaman gerçekten çok iyiyiz. Çocuk kararı da böyle iyi zamanlarda alınmış bir karardı. Yani şu an ki ruh haliyle değil ama gerçekten de biraz ertelemek gerekiyor galiba. Ya da üzerine daha ciddi ciddi düşünmek