Evlilik ve Ayrılık..

Yine barisacaksaniz mahkemeleri meşgul etmeyin lütfen
zaten yeteri kadar gereksiz dosya yoğunluğu var
kaldı ki şiddet varken boşanmamışsiniz şimdi hiç bisanmazsinuz sizin eğlenceniz de bu herhalde

İlk yıllar evet. Sonra biraz daha azaldı şimdi sözlerimiz kırıcı oluyor. Hakaret ediyoruz çok fazla.
Tahmin etmiştim. Diğer arkadaşlar gibi seviyosunuz aman aman tarzı yorum yapamıcam, sizde farkındasınız bence ilişkiniz çok sağlıksız. Saygı bi yerde herşey demek aslında. Çok iyi düşünün, ve en önemlisi sakın bebek düşünmeyin

Yine barisacaksaniz mahkemeleri meşgul etmeyin lütfen
zaten yeteri kadar gereksiz dosya yoğunluğu var
kaldı ki şiddet varken boşanmamışsiniz şimdi hiç bisanmazsinuz sizin eğlenceniz de bu herhalde

İlginç bi bakış açısı. Zaten hiç iğneleyici yorum gelmemişti her konuya bi tane şart çünkü sağolun.

bencede siz bir aile psikoloğuna gidin emin olun çok iyi gelecek sonuçta birbirinizi seviyorsunuz ve kopamıyorsunuz :KK15:

ne demek rica ederim
görevim her konuya yazarım böyle
mahkemeler konusunda ciddiyim
Hakaret var, şiddet var muhtemelen küfür var, ama sevgi var saygı yok, senin yorumun iğneleyici :))) denge süper cidden.

Gidin muhakkak destek alın zaten. Sıkıntılar çok ciddi, bi aldatma girmemiş işin içine.

Hakaret var, şiddet var muhtemelen küfür var, ama sevgi var saygı yok, senin yorumun iğneleyici :))) denge süper cidden.

Gidin muhakkak destek alın zaten. Sıkıntılar çok ciddi, bi aldatma girmemiş işin içine.

diğerleri gibi
aman sevgi pitirciklari siz çok asiksiniz bu kavgalar da ondan sakin ayrılmayın minnos lar yazayım en haklı en doğru ben olurdum zaten
sadece gerçeği yazdım
millet gerçekleri gormek yerine kandiriLip avutulmayi daha çok tercih ediyor

.

Ben zaten süperiz diye bir şey yazmadım. Ama kalkıpta mahkemeleri meşgul etmeyin derseniz bu laf sokmaktır ve ayıptır. Günde binlerce suç işleniyor, hırsızlıklar, cinayetler neler neler var. Bizim kendi aramızdaki mahkeme kimseyi meşgul etmez. Birine bir zararımız yok sonuçta.
Benim konum iğneleyici ve saygısız bi konumuydu. Gayet üslubuma dikkat ettim düzgünce yazdım. Kimseye bi saygısızlık yapmadım. Sadece yardım istedim.

diğerleri gibi
aman sevgi pitirciklari siz çok asiksiniz bu kavgalar da ondan sakin ayrılmayın minnos lar yazayım en haklı en doğru ben olurdum zaten
sadece gerçeği yazdım
millet gerçekleri gormek yerine kandiriLip avutulmayi daha çok tercih ediyor

Gerçeği yazdım dediniz ya. Gerçek olan mahkemeleri meşgul etmemiz mi? Ben zaten pıtırcık yorum bekliyorum demedim. Ama mahkemeyi düşünmekte baya bi farklı bakış açısı.

Gerçeği yazdım dediniz ya. Gerçek olan mahkemeleri meşgul etmemiz mi? Ben zaten pıtırcık yorum bekliyorum demedim. Ama mahkemeyi düşünmekte baya bi farklı bakış açısı.

sizinki gibi bir durumda herhalde onları dusunecegim çünkü zaten dosyayı geri alacaksınız
bırakın da gerçekten ihtiyacı olanlar basvursun
bu işi oyun haline getirenler değil

Şuan garip bir haldeyim. Doğru olanı bilemiyorum sanırım.

Eşimle 4,5 yıldır evliyiz. İlk bir yılımız çok kötüydü. Kavgalar, ayrılıklar.. Bide biz kaçarak evlendik onunda etkisi büyük. Ve ben o zaman 19 eşim 24 yaşındaydı. Ondan sonraki yıllarda kavgalarımız pek şiddetliydi. Sürekli kavga etmezdik ama edince de ortalığı yıkardık. Yani normalde çok iyi anlaşan, ortak zevkleri olan bi çiftiz ama kavgalarımız o kadar şiddetli ki ortalık yıkılıyor resmen.

Bu kavgalar 4,5 yıl sonunda psikolojisi bozuk iki insan yarattı. En küçük tartışma kavgaya dönüp saygıyı götürüyor. Sinirimiz geçtikten sonra pişman oluyoruz evet ama kalpler fena kırılmış oluyor. Ama yinede aşığız ya sarılıp unutuyoruz. Ya da geçiştiriyoruz..
Birbirimize çok aşığız ama bu tartışmalar bize büyük zarar veriyor. Tahammül sınırımız artık minimum düzeyde.

Üç gündür küstük. Arada birbirimizi laflarla tahrik edip yine kırdık. Sorun büyüdü de büyüdü. Dün boşanmayı konuşup bugün netleştirdik. Anlaşmalı boşanıcaz. Ama bu kararı verdikten sonra. Evde oturduk sohbet ettik eğlendik. Sarıldık, öptük. Şimdide birlikte yatıyoruz. Bu doğru mu merak ettim? Anlaşmalı böyle mi boşanılıyor acaba :)

Daha öncede boşanma noktasına geldik hatta ben dava açmıştım. Celp gitmeden barıştık. Böyle garip bi evlilik.
Ben evimi çok seviyorum, eşimle zevkimize göre boyadık döşedik, bakıp bakıp ağlıyorum ama bir yandan birbirimizi çok yıpratıyoruz. Gerçekten psikolojimiz bitik. Kavgaya tahammülümüz yok. Nedir bizim için doğru olan. Yorumlarınızı bekliyorum..
Aşk bu değil.Sevgi hiç değil.Sizin aşk anlayışınız farklı.Küçük yaşta evlilik yüz göz olmanıza sebep olmuş.Aile terapistine gitmelisiniz.Yoksa yap et kır dök,sonra hiç birşey olmamış gibi sarıl gül.Laçkalaşmış.Evlilikten çıkmış olay.

.

Ben zaten süperiz diye bir şey yazmadım. Ama kalkıpta mahkemeleri meşgul etmeyin derseniz bu laf sokmaktır ve ayıptır. Günde binlerce suç işleniyor, hırsızlıklar, cinayetler neler neler var. Bizim kendi aramızdaki mahkeme kimseyi meşgul etmez. Birine bir zararımız yok sonuçta.
Benim konum iğneleyici ve saygısız bi konumuydu. Gayet üslubuma dikkat ettim düzgünce yazdım. Kimseye bi saygısızlık yapmadım. Sadece yardım istedim.
Ben iğneleyici bulmadım, çünkü bi yerde doğru yani boşanmıcaksınız, ilişki sağlıksız ve hastalık gibi olmuş. E gereksiz yere mahkeme muhabbeti. Hiç böyle şeylere girmeyin boş yere diyor.

Ben iğneleyici bulmadım, çünkü bi yerde doğru yani boşanmıcaksınız, ilişki sağlıksız ve hastalık gibi olmuş. E gereksiz yere mahkeme muhabbeti. Hiç böyle şeylere girmeyin boş yere diyor.

Mahkemeleri meşgul etmeyin dedi. Zaten çok dosya varmış falan. Ne alaka yani?

Mahkemeleri meşgul etmeyin dedi. Zaten çok dosya varmış falan. Ne alaka yani?
Boşanmıcağını bile bile bi insan neden mahkemeleri meşgul eder? Şiddet görüp boşanmadıysanız şu aşamada hiç bi şekilde bi boşanma söz konusu olamaz. Yani takılmanız gereken kısım bu mu cidden, bana mahkemeleri meşgul etme çok dosya varmış dedi.....

Siz boyle bosansaniz da kopamazsiniz gerek yok yani. Hala birbirinizi sevdiginize gore bence terapi alin. Ortada oyle bosanmalik bir durum yok bence.

Aşk bu değil.Sevgi hiç değil.Sizin aşk anlayışınız farklı.Küçük yaşta evlilik yüz göz olmanıza sebep olmuş.Aile terapistine gitmelisiniz.Yoksa yap et kır dök,sonra hiç birşey olmamış gibi sarıl gül.Laçkalaşmış.Evlilikten çıkmış olay.

Doğru. Yaşın verdiği acemilik, kaçarak evlenmemiz. Bizim için kötü başlangıç oldu. Keşke o hataları yapmasaydık. Bi yerden sonra psikolojik olarak çok yıpranıyosun. Ben bu kadar sinirli değildim mesela ama artık çok çabuk sinirlenebiliyorum. Bazen dikkat etsem de bazen edemiyorum.

Son sebep aileler. Ben onun ailesiyle görüşmüyorum o da bu sebepten benimkilerle görüşmek istemedi ki benim ailem 600 km uzakta. Bende bu sebepten ona kızdım tartışma büyüdü.
sen niye görünmüyorsun? Belki sen görüşmemekle hata ediyorsun?

Kavga evliligin tuzu biberi tabiki ama kavgalarda heyecan arıyor gibisiniz yani rutin bir evlilik size iyi gelmiyor gibi. Evet birbirinizi cok seviyor asık olabilirsiniz bazen rutinlige gelemeyip kavga ediyor olabilirsiniz. Bende rutinligi sevmiyorum kavgalarimizda oluyor evet ama cocuk olduktan sonra bu kavgalariniz sorun yaratabilir. Ne istediginize saglikli bir sekilde karar vermeniz dogru olabilir...

Back
X