- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
kesinlikle katılıyorum. İşyeei ve arkadaş ortamı. Özellikle arkadaş ortamındaaki mubabbetler ve espriler.mükemmel ipucu verir aslındaAslında her halinden anlaşılırda, biz tanımaya değilde, habire romantiklik peşinde koşuyoruz. yemeğe çıkarsın, cömertliğini anlarsın. ailesine gidersin saygı , sevgi varmı ona bakarsın. Anne ve babasının ilişkisine bakarsın. Telefonla başkalarıyla konuşurken muabbetine bakarsın. Bir olayı konuşurken yorumlamasına bakarsın. Giyiminize eleştiri yapıyormu ona bakarsın. Tartışırken sana kullandığı kelimelere bakarsın. İnatmı ona bakarsın. İşyerinde sevilen,birimi ona bakarsın. sık iş değiştiren birimi, ona bakarsın. ailesi mahallede nasıl biliniyor onu araştırırsın. vb. pekçok olaya bakarsın ve anlarsın.
Evlilkle alakalı değil de yaş geçtikçe zaten değişiyrz. Bide neysen o olmaya dikkat ediyosak değişen bişey olmuyor. Bir de tanıdıkça samimytle gelen daha iyi tanıma çıkıyo ortaya. Yani anneme sorsan babam değşmedi. Bana sorsan eşim değişmedi. Belki bazılarımz nişanlıyken sadece istedklerimizi görüyrz. Yada bazı erkekler köprüyü geçene kadar hesabı yapıyrlrArkadaslar ben bu gordugum konularda hep "evlendikten sonra cok degisti" goruyorum.. Ve korkmaya basladim. Bu evlendikten sonra degisecek tipteki adami nasil taniriz? Sinyal verirler mi bi patlak verirler mi bi yerden? Aramizda uzun yillar evli arkadaslar varsa tavsiye verebilir mi? Yaziyorlar hep bdvde cok iyiydi evlendikten sonra taniyamadim.. Yani sansimiza ne cikarsa mi olacak?
Alışverişe cikip para harcama konularinda nasil oldugunu gormek gerek.
Uzun yolculuga cikman gerek . Uzun hikayelerde nasil davraniyor.
Ailesinu tanimak cok önemli. Onlarla vakit gecirmek
Arkadas ortamina girip onlari tanimak arkadas ortaminda nasil davraniyor .
Ben boyle yaptim gayet guxel sonuc aldim tam istedigim erkegi seçtim.
Ben bir de tam evlilik karari almadan sacma sapan bir nedenden dolayi kavga çıkardım . Araba kapisini çarpıp ciktim bitti dedim. Arkama bakmadan uzaklastim 15 m sonra arkami döndüm ki hala pesimde. Uzgun ve saskin gozlerle bakiyor askim benim ya tamam dedim evlenilecek erkek :) bir de onunla evlenmeye karar verdigim anlardan biri de piknikte sarap içecektik acacak almamistik . O alkol almaz ben netten sarap nasil acilir diye bakarken umutsuz şekilde. Arkami döndüm ki sarabi açmış sırıtıyor :))) hemde kendi agzina surmedigi hâlde. Is bitiriciligi mükemmelidir . Iste ya dedim bu adamla evlenilmez mi. beni cok etkilemisti.
Sorumluluk sahibi olmali, dürüst olmali, sevecen olmalı . ne kadar naif olursa olsun bu davranisindan rahatsizlik duyuyorum tekrarlama lutfen diye de elini masaya koymayi bilmeli. Cunku biz kadinlar bazen simariyoruz.
Erkegin kadini daha cok sevmesi önemli bence.
Bir de evlenmek icin 27 den sonrayi bekle insanlari daha iyi taniyorsun. Kendini daha iyi taniyorsun neleri tolere edebileceğini biliyorsun ona gore es seçersin. 22 yasinda evlenirsen kocan da degisir sen de, büyüyorsunuz sonuçta .[/QUOTE degisikkkk :) guldum okurken Allah mutlulunu bozmasun canim
benımkıde ıltıfat etmez:)))) ama ne sozlu ne fızıksel birkere bile şiddetını gormedım....evden ıse ısten eve...aılesıyle benı hep mesafelı tuttu....buda hıc sorun yasamamamı sagladı:))ne kazandıysak beraberde harcıyoruz...bosver ıltıfatı romantıklıgı...Benim eşim hiç değişmedi. Evlenmeden önce de iltifat falan etmezdi, hala da etmiyor. Bir de diyor ki ben sana hep dürüst davrandım, romantik değilim diye
Arkadaslar ben bu gordugum konularda hep "evlendikten sonra cok degisti" goruyorum.. Ve korkmaya basladim. Bu evlendikten sonra degisecek tipteki adami nasil taniriz? Sinyal verirler mi bi patlak verirler mi bi yerden? Aramizda uzun yillar evli arkadaslar varsa tavsiye verebilir mi? Yaziyorlar hep bdvde cok iyiydi evlendikten sonra taniyamadim.. Yani sansimiza ne cikarsa mi olacak?
Ay masallah Allah nazarlardan saklasın. Darısı hepimizin basinaEvet ben de evlenince eşi değişenlerdenim ama olumlu yönde.
Ne bir kıskançlık krizi, ne birbirinin hayatına karışma var aramızda.
8 sene sevgiliylen her şeyden kavga eden biz, süt liman olduk.
O paşa gibi gezen adam ev süpürüyor, gece bebeklere bakıyor, akşam 8 de evde olacaksın derken şimdi gez arkadaşlarınla akşam kafanı dağıt oldu, ben prenses gibi bardak yıkamayı bilmeden evlenen kadın çeşit çeşit yemek döktürür, evde oturup çocuklarıma bakar oldum
Sanırım herkes karşı taraf için biraz kendinden fedakarlık edebiliyorsa orta yol bulunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?