evlilik ve erkekler

Sevgili Gülsüm sultan;belki de çok haklısın.O hep böyleydi.Sadece dereyi geçene kadar pek hassas,kibar ayağına yattı.Biz kadınız işte.Daha kırılgan daha nariniz.Ne bileyim hazmedemiyorum yaşadığım hayalkırıklığını.Artık hiçbirşeye şaşırmayacağım diyorum yine de şaşıracak üzülecek birşey çıkıyor.

sevgili Slinn,ben yurtdışına gelin gelmedim ama burada yaşıyoruz.Ve yurtdışında yaşamak çok cazip gibi görünse de çok olumsuz tarafları da var.Bir defa yapayalnızsınız.Aileniz,arkadaşlarınız,bilindik çevre yok.Bu durumda zorlaştırıyor insanın hayatını.Kim katılır bilemem ama benim fikrim zaten evlilik zor bir olay.Uyum,sorumluluk vb şeyler gerektiriyor.Bir de dediğin gibi şu erkekleri anlayanlar,çözenler varsa bana da anlatsın mümkünse.Çok sevineceğim :)

Sevgilim hep "bak evlendikten sonra nasıl değerini bilicem ben senin, göreceksin" der. Ben bunu olumlu olarak düşünüyodum da çoğunuzun yazdıklarından sonra korkmaya başladım yahu :))

Sevgili Dove benimkinin evlenmeden önce bana dediklerini yazsam roman olur da neyse inş. seninki senin kıymetini bilir...

1 haftadır falan bu siteye üyeyim ama valla konuları okuyunca erkeklere hiç güvenim inancım kalmıycak galiba :(

Sevgilim hep "bak evlendikten sonra nasıl değerini bilicem ben senin, göreceksin" der. Ben bunu olumlu olarak düşünüyodum da çoğunuzun yazdıklarından sonra korkmaya başladım yahu :))

Benim eşimde sevgiliyken herşey hayallerindeki gibi olcak derdi..

Şimdi bu sözlerini hatırlayınca sinirden gülüyorum delikafadulden

Back
X