Evlilik ve eşim

zynpnur11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2024
68
-10
3
25
Kızlar merhaba napsam etsem die düşündüm aklıma burası geldi size sormak geldi ben bazen çok düşünüyorum acaba eşim benden sıkılıyorumu onunla sohbet etmiyormuyum sürekli sus pusmuyum çünkü bazen kırılınca hiç konuşmuyorum ama onun haricinde tv ye bakarken o hiç konuşmam yatarkende telefondan izler yine fazla konuşmam gün içersinde yani acaba benden sıkılıyormu ben hiç onunla birşey paylaşmıyormuyum ne yapmam lzım bu konuyuu kafaya çok taktım

Bunu mu kafaya taktınız
Allah başka dert vermesin
Eşinizi en iyi siz gözlemleyebilirsiniz?
Siz olsanız sizin gibi biriyle sıkılırmısınız?

E konuşacak ortak etkinlik yaratın. Beraber yemek yapın ne bilim, beraber spora gidin bir şeyler yapın.

Bi ara da çok konuşmayı dene bakalım napacak.

Susan karısı olan erkek böyle dolasiyordur

Şaka bir yana evlilikte kişisel alanlar kadar ortak payda da önemlidir. Yatakta telefonla oynanmamali. TV izlerken ortak bir şeyler izlenip üzerine konuşulabilir. Evde sessiz sedasız oturunca tabiri caizse köşe yastığı gibi olur.

Konuşmayan insanı hiç sevmem eşim konuşmasaydı boşanırdım herhaldeama herkes bir değil tabii bazı erkekler de çok çene yapan kadın sevmez.

Eşinizle çok az konuşuyorsanız bir sorun vardır.
Dırdırla sohbet farklı şeyler. Dırdırı kimse sevmez ama sohbet etmek birşeyler paylaşmak önemli.
Eşimle az konuştuğumuz zamanlarda olur ama genelde yani baya sohbet ederiz hatta en iyi dedikodu arkadaşım

Nasıl dayanıyorsunuz konuşmadan oturmaya?

Çok dır dır etmedigin için eşin memnundur bence uzulme

Ablacım biz nerden bilelim , bir çılgınlık yapıp kocana sorsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…