E konuşacak ortak etkinlik yaratın. Beraber yemek yapın ne bilim, beraber spora gidin bir şeyler yapın.Kızlar merhaba napsam etsem die düşündüm aklıma burası geldi size sormak geldi ben bazen çok düşünüyorum acaba eşim benden sıkılıyorumu onunla sohbet etmiyormuyum sürekli sus pusmuyum çünkü bazen kırılınca hiç konuşmuyorum ama onun haricinde tv ye bakarken o hiç konuşmam yatarkende telefondan izler yine fazla konuşmam gün içersinde yani acaba benden sıkılıyormu ben hiç onunla birşey paylaşmıyormuyum ne yapmam lzım bu konuyuu kafaya çok taktım
Ben sıkılırım yahuSıkılsaydı evlenmezdi herhalde
Eşi nasıl biri acaba, bir de onu dinlemek lazımBen sıkılırım yahunört etkisiz eleman gibi var ama yok etkileşimsiz
O da doğruEşi nasıl biri acaba, bir de onu dinlemek lazım
Bi ara da çok konuşmayı dene bakalım napacak.Kızlar merhaba napsam etsem die düşündüm aklıma burası geldi size sormak geldi ben bazen çok düşünüyorum acaba eşim benden sıkılıyorumu onunla sohbet etmiyormuyum sürekli sus pusmuyum çünkü bazen kırılınca hiç konuşmuyorum ama onun haricinde tv ye bakarken o hiç konuşmam yatarkende telefondan izler yine fazla konuşmam gün içersinde yani acaba benden sıkılıyormu ben hiç onunla birşey paylaşmıyormuyum ne yapmam lzım bu konuyuu kafaya çok taktım
Susan karısı olan erkekKızlar merhaba napsam etsem die düşündüm aklıma burası geldi size sormak geldi ben bazen çok düşünüyorum acaba eşim benden sıkılıyorumu onunla sohbet etmiyormuyum sürekli sus pusmuyum çünkü bazen kırılınca hiç konuşmuyorum ama onun haricinde tv ye bakarken o hiç konuşmam yatarkende telefondan izler yine fazla konuşmam gün içersinde yani acaba benden sıkılıyormu ben hiç onunla birşey paylaşmıyormuyum ne yapmam lzım bu konuyuu kafaya çok taktım
Kızlar merhaba napsam etsem die düşündüm aklıma burası geldi size sormak geldi ben bazen çok düşünüyorum acaba eşim benden sıkılıyorumu onunla sohbet etmiyormuyum sürekli sus pusmuyum çünkü bazen kırılınca hiç konuşmuyorum ama onun haricinde tv ye bakarken o hiç konuşmam yatarkende telefondan izler yine fazla konuşmam gün içersinde yani acaba benden sıkılıyormu ben hiç onunla birşey paylaşmıyormuyum ne yapmam lzım bu konuyuu kafaya çok taktım
Nasıl dayanıyorsunuz konuşmadan oturmaya?Kızlar merhaba napsam etsem die düşündüm aklıma burası geldi size sormak geldi ben bazen çok düşünüyorum acaba eşim benden sıkılıyorumu onunla sohbet etmiyormuyum sürekli sus pusmuyum çünkü bazen kırılınca hiç konuşmuyorum ama onun haricinde tv ye bakarken o hiç konuşmam yatarkende telefondan izler yine fazla konuşmam gün içersinde yani acaba benden sıkılıyormu ben hiç onunla birşey paylaşmıyormuyum ne yapmam lzım bu konuyuu kafaya çok taktım
Çok dır dır etmedigin için eşin memnundur bence uzulmeKızlar merhaba napsam etsem die düşündüm aklıma burası geldi size sormak geldi ben bazen çok düşünüyorum acaba eşim benden sıkılıyorumu onunla sohbet etmiyormuyum sürekli sus pusmuyum çünkü bazen kırılınca hiç konuşmuyorum ama onun haricinde tv ye bakarken o hiç konuşmam yatarkende telefondan izler yine fazla konuşmam gün içersinde yani acaba benden sıkılıyormu ben hiç onunla birşey paylaşmıyormuyum ne yapmam lzım bu konuyuu kafaya çok taktım
Ablacım biz nerden bilelim , bir çılgınlık yapıp kocana sorsanaKızlar merhaba napsam etsem die düşündüm aklıma burası geldi size sormak geldi ben bazen çok düşünüyorum acaba eşim benden sıkılıyorumu onunla sohbet etmiyormuyum sürekli sus pusmuyum çünkü bazen kırılınca hiç konuşmuyorum ama onun haricinde tv ye bakarken o hiç konuşmam yatarkende telefondan izler yine fazla konuşmam gün içersinde yani acaba benden sıkılıyormu ben hiç onunla birşey paylaşmıyormuyum ne yapmam lzım bu konuyuu kafaya çok taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?