- 11 Aralık 2018
- 41.807
- 259.904
- 598
Siz kabul etmek dersiniz biz hayat birleştirmek deriz. Kabul eden, kabul edilen yok. Farkımız burada. İyi ki de farklıyız.Sizi kabul eden erkekler de iş yok da neyse.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kabul etmek dersiniz biz hayat birleştirmek deriz. Kabul eden, kabul edilen yok. Farkımız burada. İyi ki de farklıyız.Sizi kabul eden erkekler de iş yok da neyse.
bunun genişlikle ne alakası var tamam en bakire sensinİste erkekler böyle genis degiller, bakacakları sey hem karakter, hem bekaret hem namus hem ahlak hem güzel huy hem feminenlik oluyor. Akıllıca bence
Valla siz böyle kendimizi tatmin etmeye devam edin ne diyeyim.İste erkekler böyle genis degiller, bakacakları sey hem karakter, hem bekaret hem namus hem ahlak hem güzel huy hem feminenlik oluyor. Akıllıca bence
Hahaha kocan baya geniş bacım haberin olsun. Düzgün ve onurlu bir erkek bunu kabul etmez, yolu gösterirSiz kabul etmek dersiniz biz hayat birleştirmek deriz. Kabul eden, kabul edilen yok. Farkımız burada. İyi ki de farklıyız.
hahhaaaa güleyim de boşa gitmesinHahaha kocan baya geniş bacım haberin olsun. Düzgün ve onurlu bir erkek bunu kabul etmez, yolu gösterir
Ee yani ne alaka? Benim kapalı bir toplumda yetistigimi nereden biliyorsunuz? Gayet seküler ama "namuslu" bir ailede yetiştim cok sükür. Oturup babamla rakı da ictim, mini etegimi de giydim ama sizin gibi bir seyleri normalleştirmedim! Sizinkisi aşk filan degil, bildigin sokaktaki köpeginde yaptıgı gibi hayvansal bir güdü. Tamamen fiziksel tatmin üzerine kurulu. Burada aşk edebiyatı yapmayın. Umarım burayı okuyan genç kızlar asla sizi ciddiye almaz. Çünkü ahlaksızlık normalleştiriliyor şu anda buradaValla siz böyle kendimizi tatmin etmeye devam edin ne diyeyim.
Oğlum şahane bir rol model babayla büyüyor, istismarı da genelde kapalı toplumlarda öz babası abisi tarafından gören tipler yapar.
Evet geniştir. Gönlü geniştir, kültürü geniştir, eğitimi geniştir. Dünyanın en geniş adamlarından biridir, deryadır benim eşim. Rüyanızda göremeyeceğiniz, yanına yaklaşamayacağınız bir adamdır. Çok şükürHahaha kocan baya geniş bacım haberin olsun. Düzgün ve onurlu bir erkek bunu kabul etmez, yolu gösterir
Evet geniştir. Gönlü geniştir, kültürü geniştir, eğitimi geniştir. Dünyanın en geniş adamlarından biridir, deryadır benim eşim. Rüyanızda göremeyeceğiniz, yanına yaklaşamayacağınız bir adamdır. Çok şükür![]()
Zavallı cocugu böyle istismar ediyorsunuz. Devletin elinizden alması gerekiyor bence... kim bilir baska hangi konularda beynini yıkıyorsunuz. Hep feminizmin suçu bunlar. Toplumlarda sevgi aşk kisvesi altında cinsellik normalleştirildi her türlü leş ilişki yaşanıyor. Daha dün aksam twitter da acik iliski yasayan ve sevgilisi yan odada baska kadinla sevisti diye aglayan bir kadinin yazisi gündem oldu tum türkiye'de... bir kisiyi seversin evlenince de yaşarsın, sana zaten hic kimse bir sey demez. Ama siz asik oldum.ayagina elli kisinin koynuna girip cikiyorsunuz ve bizim saygi duymamizi bekliyorsunuz. Kusura bakmayin,aşk gibi ulvi bir duyguyu sizin hayvansal gudulerinize kurban edemem ben. Bir de utanmadan sanki evinde turnike varmista jetunu atan her erkekle birlikte olmus gibi marifet gibi anlatiyor soyle sevistim kocam boyle kabul ettim diye. Senin kocan genisse biz ne yapalim bacim?
Ne kadar terbiyeden yoksun birisiniz.Sizi kabul eden erkekler de iş yok da neyse.
Boş yapma atlama sen. Seni aşar bunlarKadınlara her türlü hakareti etti, baktı oradan olmuyor sıra "Öyle kabul eden(!)" eşlerine geldi. Oradan da olmazsa "Sapık fikirlerle(!)" yetiştirdikleri çocuklarından yürür. :)
O yetmezse, ana babanız, aile yapınıza kadar yürür, bir bakmışsınız hanımlar Yunanlı(!) filan da çıkmışsınız konunun sonunda. :))
Cevap veremeyince gece yolcusuOna gönlü geniş denmez de neyse. Bence sen anladın :))
Aklı başında olmak çok kişisel bir kavram. Size göre Aklı başında olmak sevişmemekse(dini açıdan haklısınız) fakat dindar olmayan ve bunu önemsemeyen biri için bu normaldir ve gayet de Aklı başındadır.Artık kirlenen karşı taraf mı yoksa siz misiniz bilemem ama buradan bakınca anlattıklarınız mide bulandırıcı. Şöyle seviştim, böyle yattım, şöyle birlikte olduk seviyesinde... aklı başında birisi zaten ciddiye almaz sizi.
Cevap veremeyince gece yolcusu![]()
KaybolNe kadar terbiyeden yoksun birisiniz.
insanlara sizin değerleriniz ile yaşamadığı için hakaret etme, aşağılama hakkını size kim verdi?
üstelik elle tutulur bir değeriniz de yok, tekrar söylüyorum, insanların özel hayatlarını malzeme edip bunu konuşmak, kınamak ahlaksızlıktır.
Siz erkek arkadaşlarınızla kadınların bekareti üzerine muhabbet edebilen birisiniz.
Kendiniz yazdınız.
şahıs belli olmadan, varsayımsal olarak konuşsanız dahi, bir erkekle bu muhabbeti yapabilen kadın, burada 2 kişi arasında yaşanan özel bir durumu bu kadar eleştiremez.
dinime küfreden müslüman olsa yahu...
Erkeklerle bekaret muhabbet yapan kadın bana burada ahlak dersi verecek. Oldu cınım, başka?
Yanına yaklaşamayacak insanlara hakaret edebilirsin ancak. Biriyle evlenmeyi kabul edilmek olarak görüyorsunuz bu belli zaten. Bunun içinde kendinizi bir paket olarak sunuyorsunuz. Bazı kadınların buna ihtiyaç duymaması umursamaması sizi rahatsız ediyor belli. Bakire olmam yada olmamam eşimi asla ilgilendirmedi bana aşıktı. Bunu anlayamayacak olmanıza üzülüyorum. Seksi hayvanların yaptığı bir şey olarak görmeniz bile cehalet. Sevgi ve aşkla yapılan seks çok başkadır ve bunun farkını yaşayan gayet net bilir. Hayvanlarla bir tutmanız bile acınasıHahaha kocan baya geniş bacım haberin olsun. Düzgün ve onurlu bir erkek bunu kabul etmez, yolu gösterir
Yuh! Bunları okuyan bir kızımız varsa bu üslupsuzun zaten bağnaz biri olduğunu anlar. Savunma yapmanıza gerek yok hanımlarYoo ona g*vat deniyor :)
Belli elli kisiyle yatıp kalkmissiniz. Baya buyukmus askiniz!Yanına yaklaşamayacak insanlara hakaret edebilirsin ancak. Biriyle evlenmeyi kabul edilmek olarak görüyorsunuz bu belli zaten. Bunun içinde kendinizi bir paket olarak sunuyorsunuz. Bazı kadınların buna ihtiyaç duymaması umursamaması sizi rahatsız ediyor belli. Bakire olmam yada olmamam eşimi asla ilgilendirmedi bana aşıktı. Bunu anlayamayacak olmanıza üzülüyorum. Seksi hayvanların yaptığı bir şey olarak görmeniz bile cehalet. Sevgi ve aşkla yapılan seks çok başkadır ve bunun farkını yaşayan gayet net bilir. Hayvanlarla bir tutmanız bile acınası