Evlilik ve grup sex

84.
Sayı o derece net yani
Telefonun notlarına kaydedip yanına tik mi atmış
Yoklama alır gibi

Sevgili konu sahibi,
Bu konu nereye varır boşanır mısınız sulh mu yaparsınız bilmem ama lütfen hakkınızı yedirmeyin grup yapmaya karar verirseniz dediğim gibi kadın ve erkek sayısı eşit olsun.
Ya koptum ama bende sonunu hic boyle bagliycagini düşünmemiştim

Bu konuyu cimere şikayet edecegim yalnız.
Kucağında çocuğu varken sorduğu soru eğer konu gerçekse bir ciddi sorgulanma içerir benim açımdan.
Kafayı mı yediniz ne şikayeti ben zaten çocuğum icim ayrılacağım diyorum gelmiş kucağında çocuk varken konuşulur mi diuo. Kızım daha 1 yaşına yeni girdi. Zaten sinirlerim tepemde bana destek olmanız gereken yerde şikayet diyorsunuz et kardeşim nereye edersen anlamadan etmeden yorum yapıyor herkes

84.
Sayı o derece net yani
Telefonun notlarına kaydedip yanına tik mi atmış
Yoklama alır gibi
Bilmiyorum artık tiki kendi mi atmış kocası mi twitterda gördüm dün Müge anlı tarzı bi programa çıkmış tesettürlü bir kadın otobüste görsen yer verirsin hiç anlaşılmıyor kimin seks kraliçesi olduğu

Bi titrediniz sanki. Polise ihbar mı etsek acaba

Evet istiyor gibi geldi bana da... En kötüsü de erkek olmayacak demesi. Sadece kendisini düşünüyor sizi kıskanıyor başka erkekten. Grup yapan evli çiftler çok varmış. Erkek arkadaşım söyledi. Sivinger eşli kadınlı erkekli ve tek kadın alma tek erkek alma da vardır. Fantazisini kurmayan yoktur zaten ve eşler araaında mutlaka fantazisini yapan da çok. Ve her erkek iki kadının hayalini kurarmış. Hepsinin hayalinde var yani. Sadece söyleyemeyenler çok çünkü tepki göreceğini biliyor. Yada sadecw fantazide bırakan. Benim erkek arkadaşım da yapar ben kabul etsem istesem. Aldatılmadığından kimse emin olamaz ki. Ben de çok güveniyodum eski kocama ama neler yapmış neler. Bu erkekler böyle nalesef. Neden onlar bu kadar cinselliğe düşkünken biz daha az istekli oluyoruz. Eğer karısında istediği gibi yaşayamazsa cinselliği acımıyorlar erkekler. Aldatma yoluna gidebiliyorlar. Uyanık olun. Cinselliği doya doya eşinize yaşatın çünkü aç kalıyolar doymuyolar fantazi arıyolar cilve arıyolar. Hadi işimizi halledelim de bitsin tavrında olmayın sakın. Benim artık ne erkeklere ne de hemcinslerime güvenim kalmadı paranoyak oldum kuşkucu kontrolcü oldum. Benim gibi olan varsa yazsın dertleşelim.

Farzedelim gerçekten şaka yapmış. Şakası bile kötü, hiç normal değil.

Hanımlar kucağında çocukla bu soruyu eşine sorması durumunda Cimer bu konuda bir girişimde bulunur mu ?
Ya ağlıyorum şuan ben başıma bela almak için yazmadım Allah rızası için kadın kadının halinden anlar diye yardım istedim siz şikayet diyorsunuz

Ahahah ne cimeri ne polisi ya komik misiniz acaba? Sanki çocuğu istismar etmiş adam. Tamam uygun bulmamış olabilirsiniz de abartmasanız mı acaba?
Olay gerçek değilse bu yöntem ile çıkıyor ortaya. Gerçekse durum gerçekten kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…