Evlilik ve grup sex

Yeni üye direkt grup sex konusuna damlayıp dertleşelim diyor. Şikayet ettim seni Hasan abi.

He eşimizin canı grup seks isterse başkasına gitmesin diye ok diyelim

Eşiyle peş peşe iki ilişki oluyorsa iki kadın da olur bence. Çok merakından grup yapmak isteyenler de destek ilaç kullanıyor
Peşpeşe yapacak kapasite her erkekte yok ya oradan bağladım, ilaç kesin alır o da doğru. Offf iğrenç be

Şaşırılacak bir sey görmedim ben açıkçası. Artık terapistler cinsel hayatın renklenmesi için grup seks öneriyorlar. Tr yapan çok var bunu gizli gizli ama. İnsanlarda çeşit çeşit fanteziler ortaya çıkıyor. Bana da teklif eden flörtlerim oldu kızlar olmak şartıyla bende ne kızı erkekleri salın öyle anca olur dedim. Oralı olmadı hicbiri erkek diyince nasılda kaçıyorlar.

Yani ne bilim köpekler gibi hoslandığım adam beni izlemesini isterim diyince 3100 tel gibi titreyip azer babaya bağlamıştım ya şalterlerim attı.

Konu sahibi tarzınız falan bu değil anlıyorum ama eşinizin grup seks fantezisi varmış içten içe bunuda anca dile getirmis.

Bide cocuk kaç yasında o varken mi gerceklesti konusma?

Cimer böyle şeylere müdahale ediyor mu gerçekten?
Karı koca devlet memuruysa müdahale edilir. Çocuğun ihmal ve istismarı söz konusuysa sosyal hizmetler müdahale eder. Cinsel konuların çocuğun yanında konuşulması da bir istismar türüdür. Ama kimsenin şikayet edip bunun peşine düşeceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…