Ben o konuya bozuldum biraz neden düz hesap 85 değil de 84 yani. 84 ü yapan 85 i de yapar. Hayır takıntım var sayılara benim.benim kafa 84 sayısında takılı kaldı.84 tane başka adam yahuuu tövbe tövbeee.teyzemdeki libidoya bakkk hey maşallahhh
Yeni üye direkt grup sex konusuna damlayıp dertleşelim diyor.Evet istiyor gibi geldi bana da... En kötüsü de erkek olmayacak demesi. Sadece kendisini düşünüyor sizi kıskanıyor başka erkekten. Grup yapan evli çiftler çok varmış. Erkek arkadaşım söyledi. Sivinger eşli kadınlı erkekli ve tek kadın alma tek erkek alma da vardır. Fantazisini kurmayan yoktur zaten ve eşler araaında mutlaka fantazisini yapan da çok. Ve her erkek iki kadının hayalini kurarmış. Hepsinin hayalinde var yani. Sadece söyleyemeyenler çok çünkü tepki göreceğini biliyor. Yada sadecw fantazide bırakan. Benim erkek arkadaşım da yapar ben kabul etsem istesem. Aldatılmadığından kimse emin olamaz ki. Ben de çok güveniyodum eski kocama ama neler yapmış neler. Bu erkekler böyle nalesef. Neden onlar bu kadar cinselliğe düşkünken biz daha az istekli oluyoruz. Eğer karısında istediği gibi yaşayamazsa cinselliği acımıyorlar erkekler. Aldatma yoluna gidebiliyorlar. Uyanık olun. Cinselliği doya doya eşinize yaşatın çünkü aç kalıyolar doymuyolar fantazi arıyolar cilve arıyolar. Hadi işimizi halledelim de bitsin tavrında olmayın sakın. Benim artık ne erkeklere ne de hemcinslerime güvenim kalmadı paranoyak oldum kuşkucu kontrolcü oldum. Benim gibi olan varsa yazsın dertleşelim.
Sanmıyorum,Cimer böyle şeylere müdahale ediyor mu gerçekten?
İşte sana göre öyle öbürü için fantazi.evlerden ırakkkkkk
Subliminal msj bu biz 84 ten tavsan cizerdik ,e tavsanlari da iyi bilirizbenim kafa 84 sayısında takılı kaldı.84 tane başka adam yahuuu tövbe tövbeee.teyzemdeki libidoya bakkk hey maşallahhh
Sağsalim'de hani zenci adamları görüyordu ya salim. Benimde aklıma o geldiYoo biskolata reklamlari geldi aklima.mesela :)
85 de olur 100 e de tamamlar o merak etmeyinBen o konuya bozuldum biraz neden düz hesap 85 değil de 84 yani. 84 ü yapan 85 i de yapar. Hayır takıntım var sayılara benim.
'How i met your mother'da Barney 200. Kadını bulmaya çalışıyordu, listesi vardı. Teyzemde ona özenmiş herhal..84 müü?sayıyla 84 yazıyla seksendört ha.ben şokkkk
He eşimizin canı grup seks isterse başkasına gitmesin diye ok diyelimEvet istiyor gibi geldi bana da... En kötüsü de erkek olmayacak demesi. Sadece kendisini düşünüyor sizi kıskanıyor başka erkekten. Grup yapan evli çiftler çok varmış. Erkek arkadaşım söyledi. Sivinger eşli kadınlı erkekli ve tek kadın alma tek erkek alma da vardır. Fantazisini kurmayan yoktur zaten ve eşler araaında mutlaka fantazisini yapan da çok. Ve her erkek iki kadının hayalini kurarmış. Hepsinin hayalinde var yani. Sadece söyleyemeyenler çok çünkü tepki göreceğini biliyor. Yada sadecw fantazide bırakan. Benim erkek arkadaşım da yapar ben kabul etsem istesem. Aldatılmadığından kimse emin olamaz ki. Ben de çok güveniyodum eski kocama ama neler yapmış neler. Bu erkekler böyle nalesef. Neden onlar bu kadar cinselliğe düşkünken biz daha az istekli oluyoruz. Eğer karısında istediği gibi yaşayamazsa cinselliği acımıyorlar erkekler. Aldatma yoluna gidebiliyorlar. Uyanık olun. Cinselliği doya doya eşinize yaşatın çünkü aç kalıyolar doymuyolar fantazi arıyolar cilve arıyolar. Hadi işimizi halledelim de bitsin tavrında olmayın sakın. Benim artık ne erkeklere ne de hemcinslerime güvenim kalmadı paranoyak oldum kuşkucu kontrolcü oldum. Benim gibi olan varsa yazsın dertleşelim.
Peşpeşe yapacak kapasite her erkekte yok ya oradan bağladım, ilaç kesin alır o da doğru. Offf iğrenç beEşiyle peş peşe iki ilişki oluyorsa iki kadın da olur bence. Çok merakından grup yapmak isteyenler de destek ilaç kullanıyor
nesi fantazi olacak bu ahlaksızlığın?ben geri kafalı yaşamayı milyon kere tercih ederim vallaİşte sana göre öyle öbürü için fantazi.
Siyahi :) ama dusunuyorum neden dunyaca unlu beyazlarin yaninda hep siyahiler varSağ salim de hani zenci adamları görüyordu ya salim. Benimde aklıma o geldi
100 olur. 100 iyi.85 de olur 100 e de tamamlar o merak etmeyin
3 yıllık üye, bir sürü konusu da var.Yeni üye direkt grup sex konusuna damlayıp dertleşelim diyor.Şikayet ettim seni Hasan abi.
Tam 84te işi çatladı herhalde yoksa bence sonsuza kadar devam ederdi gibiBen o konuya bozuldum biraz neden düz hesap 85 değil de 84 yani. 84 ü yapan 85 i de yapar. Hayır takıntım var sayılara benim.
ama o barney gerçek hayatında erkeklerden hoşlanıyor o nolacak?'How i met your mother'da Barney 200. Kadını bulmaya çalışıyordu, listesi vardı. Teyzemde ona özenmiş herhal..
Konuşturma beniSiyahi :) ama dusunuyorum neden dunyaca unlu beyazlarin yaninda hep siyahiler var
Karı koca devlet memuruysa müdahale edilir. Çocuğun ihmal ve istismarı söz konusuysa sosyal hizmetler müdahale eder. Cinsel konuların çocuğun yanında konuşulması da bir istismar türüdür. Ama kimsenin şikayet edip bunun peşine düşeceğini sanmıyorumCimer böyle şeylere müdahale ediyor mu gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?