- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
Benim etrafımda ki bütün bebekliler eşine kahvaltıda hazırlıyor yemekte yapıyor.Ben bebeğim var deyip ev işi yapmayanı henüz göremedim :) şikayet edeni de görmedim.Biraz abartıyorlar sanırım kadınlar artık eşitlik bu değil.Bebek olunca herkesin bünyesi duruyor bir tek annelerin kahvaltıya ihtiyacı oluyor demek ki
3 tane doğurana ne yapılacak çok merak ettim :)
Herhalde adam işten gelip öğle ve akşam yemeklerini de hazırlamalı
Valla ben çalıştığım halde hazırlamak için insanüstü çaba sarfediyorum.Küçük çocuğumda var.Hiçte sevmem sabah sabah sofra kurmayı :) Sabah uykusuna da aşık ve hasretim üstelik :)Benim etrafımda ki bütün bebekliler eşine kahvaltıda hazırlıyor yemekte yapıyor.Ben bebeğim var deyip ev işi yapmayanı henüz göremedim :) şikayet edeni de görmedim.Biraz abartıyorlar sanırım kadınlar artık eşitlik bu değil.
işe gittiğiniz halde hazırlıyorsunuz ne güzel. tabi ya, haketmez mi sevdiğimiz adam.. ona canımı versem az:)Size çok katılıyorum , eşim işe benden erken gidiyor bende gidiyorum gitmesem bile her sabah hazırlıyorum .Sabah onu uğurlamadan giderse haksızlık yapmışım gibi geliyor .Bence hak ediyor kahvaltıyı ,çünkü benden çok yoruluyor biliyorum :)
+1Çalışmıyorsa bile insan erken kalkıp 10 dkkda hazırlayıp eş işe gidince tekrar yatabilir bence.
Hatta birlikte kahvaltı edilebilir
Bu kadar da prenses sendromuna girmeyelim ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?