Yazdıklarında bir bakıma haklısın ama cocuk başka, eş başka. Anneler bence de sabah kalkıp kahvaltı hazırlamalı çünkü çocuk bunu akıl edemez, etse bile gidip abuk subuk şeyler yer :)Konunun altında başka bir sebep olmadığına emin misiniz? Basit bir kahvaltı yüzünden yaptı bunları yani? Gerçi kahvaltı konusunda haklı adam, benim annemde sabahları 11 sen önce kalkıp kahvaltı hazırlamaz. Oda aynı sizin gibi çocukluğumdan beri uykuya düşkünüm diyor. Ve ben buna aşırı sinir oluyorum.
Herkes uykuya düşkün, istisnasız her insan uykuyı sever ve uyumak ister. Ama uyumaz, neden çünkü hayat devam ediyor, insanlar işe gidiyor, sorumlulukları var, yaşamayalım ölelim o zaman.
Ben annemden yana doluyum zaten sizi kırmak istemem, ama aynen değişmeyeceksinüz 50 yaşına geldiğinizde bile hala böyle davranmanız hoş olacak mı? Tek sorun eşiniz mi olacak sanıyorsunuz? Çocuklarınız torunlarınız olmayacak mı? Onlar sabahın köründe kalkıp kendi kendilerine birşeyler yemeğe çalıştığında ve siz ayıptır söylemesi fosur fosur uyuduğunuzda onlar hiç şikayet etmeyecek eksik hissetmeyecek mi sanıyorsunuz? Konu kadın erkek eşitliği, herkesin yemeğini kendi yapması, hizmet etmesi değil. insan ister istemez diğer ailelerin yaptığı kahvaltılara özeniyor ve bu çok normal birşey. İnsanın canına tak diyor bir noktadan sonra, 3 yıl az bir zaman değil.
MAL mi dedi sizekızlar 3 yıllık evliyim .çalışmıyorum.bekarken de uykuya çok düşkündüm erken asla kalkamazdım ..evlendikten sonra da böyle devam etti eşime ne kadar kahvaltı hazırlamak istesem de uyanamıyorum bir türlü ..bir kaç defa hazırladım..Birgün bebeğim uyanmıştı onu uyutuyordum eşim de işe gidecek olmayan birşey yüzünden bana çattı..ben de bebeğimle ilgilendiğim için kahvaltı hazırlayamadım ..o günden beri inat etmiş hazırlama istemiyorum sırf sana çattım diye hazırlamadın senin keyfinle mi ben kahvaltı yapacam deyip duruyor ..ben kaç defa hazırladım yemeden gitti bu yüzden ..kapat konuyu istemiyorum diyor ..ama olur olmadık herkesin yanında kahvaltı konusunu açıp beni rencide ediyor ..bugünlerde yine bana sarmış durumda ..sürekli laf sokup huzursuzluk çıkarıyor ..dün ağzını aramak için yarın kahvaltı hazırlayayım yapalım dedim beraber ..senin hiçbirşeyini istemiyorum dedi..bugün bana dedi ki bir mal neyse odur ..değişmez ..o kadar zoruma gitti ki.nasıl aşacam ben bu sorunu bunun inadını
haklısın senin gibi !!! deseydin.bugün bana dedi ki bir mal neyse odur ..değişmez .
Aynen benim eşimde 3 E kadar yeme fırsatı bulamaz ve gün içinde aradığımda yeni yiyorum falan dediğinde benim lokmam boğazımda dizilir vicdan azabı çekerim neden aç yolladım diye .Istemiyorsa hazirlamayin.
Benim ac gondermeye icim el vermiyor cunku biliyorum sabah evde yemese oglene kadar yemicek.
9 senedir hazirliyorum. Suan dogumuma 2 gun var hala hazirliyorum.
Çok güzel ya böyle düşünmeli bence ama ben zaten bu sorunun bir tek kahvaltı ile ilgili olduğunu sanmıyorum adamda sanırım bunları biriktirmiş birikim sonucu böyle taşmış ve öfkesini yenemiyorHerkesinde kocası hazırlıyormuş kahvaltıyı :) oh oh ne iyiymiş:)) eşim annesi kalkmadığı için hep aç gidermiş hala ve hala öfkelenir annesine 7 yaşında çocuğum okula aç yollardı diye !!Kahvaltı etmek kadar güzel birşey var mı ya uzmanlar bangır bangır bağırıyor kahvaltınızı yapın daha zinde daha dinç olursunuz diye .bende onunla yapmam Müge ile yaparım ama ona hazırlarım ,öyle peynir zeytin de değil yumurta menemen sucuk tost ,sekiz yıldır hiçbirşey kaybetmedim az uyuyarak ,hep yüceltti beni yani ne ekersen onu biçersin ! Herkes uykuya düşkün ama fedakarlık olmadan olmaz !
Size çok katılıyorum , eşim işe benden erken gidiyor bende gidiyorum gitmesem bile her sabah hazırlıyorum .Sabah onu uğurlamadan giderse haksızlık yapmışım gibi geliyor .Bence hak ediyor kahvaltıyı ,çünkü benden çok yoruluyor biliyorum :)kahvaltı neydi? kahvaltı önemsemekti, sevgiydi.
ben erkek olsam sabah işe giderken karım poposunu devirmiş uyuyor olsa her defasında, ben de bozulurdum. hayat arkadaşına bi kahvaltı hazırlamak, sonra öperek uğurlamak çok görülmemeli. hizmetçilikle ne alakası var?
ben de uykuma acayip düşkünüm ama sabahın köründe kalkar kahvaltı hazırlarım. e böyle olunca noldu, uyanamadığım zamanlarda eşim anlayışla karşıladı. Muhabbeti arttırır böyle ince davranışlar.
Neden :) bebek olunca ne oluyor ?Ya senin bebegin var ne kahvaltisi. O sana hazirlasin..
Bebek olunca herkesin bünyesi duruyor bir tek annelerin kahvaltıya ihtiyacı oluyor demek kiNeden :) bebek olunca ne oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?