Evlilik ve sabah kahvaltısı sorunu

Senin diğer konularına bir baktım da ruhum daraldı yeminle.. Senin o adamı insan yerine koyup iki kelime etmen bile bir lütuf ona bence.. Bırak bu adamdan hiçbir halt olmaz.. Onun tabağına kendi tabağından kızına yedirsin diye et koydun diye höt hötlenen adama ben adam demem.. Huylu... Azcık burnu sürter belki çekip gidersen.. Çek git...

Yazdıklarında bir bakıma haklısın ama cocuk başka, eş başka. Anneler bence de sabah kalkıp kahvaltı hazırlamalı çünkü çocuk bunu akıl edemez, etse bile gidip abuk subuk şeyler yer :)

Bırak hiç uğraşma.
Zıkkım yesin. Hatta zıkkımı dibiyle beraber yesin.

Eşiniz gerçekten çok kaba kabul.

Ama siz de uykuya düşkünlüğünüzü bahane olarak göstermemelisiniz.

Çalışan bir bayan olarak ben çoğu zaman kahvaltı hazırlamam kendim de yemeden çıkarım.
Yine de yalandan uykulu halimle ne yemek istersin diye sorarım ki bir isteği olursa kalkar yapar,
geri yatarım..

Kendinizi buna alıştırmanız önemli aslında eşiniz için değil, çocuklarınız için..
Yarın öbür gün onları okula aç mı göndereceksiniz mesela?

MAL mi dedi size

Istemiyorsa hazirlamayin.
Benim ac gondermeye icim el vermiyor cunku biliyorum sabah evde yemese oglene kadar yemicek.
9 senedir hazirliyorum. Suan dogumuma 2 gun var hala hazirliyorum.

Bir kere sanki siz onun hizmetçisiymişsiniz gibi triplere girmesi yersiz. Siz çalışmadığınız için kahvaltı hazırlayıp jest yapabilirsiniz ama bu şart değil. Bence bir iki gün hazırlayın, yemezse bir daha hazırlamazsınız. Demişler zaten. Lafını yaparsa da cevabını verirsiniz. Kendinizi ezdirmeyin. Yoksa sizden hizmetçi gibi her şeyi bekler. Bir kere insan sevdiğini uyandırmaya kıyamamalı. Siz uyurken sizi öpüp çıksa, sanki açlıktan ölecek. Bir kere böyle yapsa ertesi gün de siz onu mutlu etmek için erkenden kalkarsınız zaten.

Herkesinde kocası hazırlıyormuş kahvaltıyı :) oh oh ne iyiymiş:)) eşim annesi kalkmadığı için hep aç gidermiş hala ve hala öfkelenir annesine 7 yaşında çocuğum okula aç yollardı diye !!Kahvaltı etmek kadar güzel birşey var mı ya uzmanlar bangır bangır bağırıyor kahvaltınızı yapın daha zinde daha dinç olursunuz diye .bende onunla yapmam Müge ile yaparım ama ona hazırlarım ,öyle peynir zeytin de değil yumurta menemen sucuk tost ,sekiz yıldır hiçbirşey kaybetmedim az uyuyarak ,hep yüceltti beni yani ne ekersen onu biçersin ! Herkes uykuya düşkün ama fedakarlık olmadan olmaz !

Istemiyorsa hazirlamayin.
Benim ac gondermeye icim el vermiyor cunku biliyorum sabah evde yemese oglene kadar yemicek.
9 senedir hazirliyorum. Suan dogumuma 2 gun var hala hazirliyorum.
Aynen benim eşimde 3 E kadar yeme fırsatı bulamaz ve gün içinde aradığımda yeni yiyorum falan dediğinde benim lokmam boğazımda dizilir vicdan azabı çekerim neden aç yolladım diye .

Çok güzel ya böyle düşünmeli bence ama ben zaten bu sorunun bir tek kahvaltı ile ilgili olduğunu sanmıyorum adamda sanırım bunları biriktirmiş birikim sonucu böyle taşmış ve öfkesini yenemiyor

esinizin tek derdi size eziyet bir acik bulmus kapatmamak icin kendini paraliyo.
benim esim kahvalti yapmadan gider haftada 1 kere 2 tepsi poaca yaparim onlari goturur isyerine hergun cikarip isitip yer kahvalti hazirlatmaz bile sirf o saatte kalkmayim diye birde cocuk varmis esiniz cok vijdansiz

Sabah evde kahvaltı yapmak mı kaldı artık ?
İnsanlar iş yerlerine gidip masa başına geçip kahvaltılarını yapıp çaylarını içiyorlar rahat rahat..
Eşiniz çok enteresanmış ..
Ben 10 senelik evliyim 1 kere bile hazırlamadım.. Gerçi bende çalışıyorum ..

1.bebeğin var bu ne kahvaltı huzursuzluğu o zaman o hazırlasın. yemeğe de tenezzül etmiyor dersin konuyu açınca.

Size çok katılıyorum , eşim işe benden erken gidiyor bende gidiyorum gitmesem bile her sabah hazırlıyorum .Sabah onu uğurlamadan giderse haksızlık yapmışım gibi geliyor .Bence hak ediyor kahvaltıyı ,çünkü benden çok yoruluyor biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…