Evlilik ve sinir problemi

Haklısınız geleceğime odaklanmam lazım şuan kpss çalışıyorum sınırımı bozunca odaklanamıyorum

Gülmüşsün,makyaj yapmışsın ? Tamam bir dahakine feraceyle giderim kocişim peçeyle de yüzümü kapatirim sen yeter ki canını sıkma demelisin.
Niye yıllık izinde basbasa tatile gitmek yerine ailelere gidiyorsunyz ? Bir de bu adamlar annelerine hizmetci mi alıyor ? Kalksın kendisi yardım etsin

Ama anlattığın kadarıyla eşin bunun farkında değil
ah bu erkeklerin evleneyim de sonra değiştiririm kafası bayılıyorum o kafaya

Ben olsam kvyi bir daha aramam bir daha kalmam gerekirsede 15 gun asla kalmam misafirlik uc gundur deseydin 15 gun kaldigim icin kendi evimmis gibi davrandim. Kendisi uc gun kalicak sen 15 gun asker gibi mi davramacaktin.? Ne sacma esin cok haksiz kv dende kotu niyetli bir kadin

Bu erkeklerin bu tarz huylarından kendi eşim de dahil çoğu zaman nefret ediyorum .
5 aylık doğmamış yavrumu kaybedişimin ve hastaneden eve taburcu olmamın 2. gününde , eşimin abisi ve yengesi , kendi çocuklarını sünnet çocuğu olarak giydirip bize (amcasına) el öpmeye getirmişlerdi. Benim eşim de kendi abisinin eşi için (kendi abisi de değil , çünkü sorun hiç bir zaman kendi ailesinde olmaz ) "yaptığı hoş davranış değildi , biz daha yeni kaybetmişken yavrumuzu 7 kat yabancı olsa böyle yapmazdı" dedi. (aynı fikirdeyim eşimle ama sadece eltimin davranışı değildi eleştirdiğim ve eşime gaz vermemek adına bu konuyu eşime hiç açmadım sadece kendi içimde yaşadım kırgınlığımı , olabilir herkes için hayat duramaz kimsenin acısı için vb diyerek geçiştirdim)
Gel zaman git zaman oldu , bir konu hakkında eşimle tartışırken yukarıda bahsettiğim olayı örnek verdim , aman Allah'ım ben nasıl öyle konuşurmuşum (!) ailesi hakkında , aslında onlar geçmiş olsuna gelmişler de , gelmişken de amcasının elini öptürmüşler. Tabi ben şok .Önceden kırılmasınlar falan filan diyerek es geçtiğim konuları şimdi çatır çatır yüzlerine söylüyorum eşimin , annesinin , eltimin. O kadar büyük rahatlık oluyor ki anlatamam

Uzun zamandır ailesini görmediği ve kış vakti olduğu için gittik ama artık ben gitmeyeceğim kendisi gitsin. Benden bu kadar ilk ve son oldu

Tam olarak böyle dedim. Misafirlik 3 gündür ben 15 gün kaldım robot değilim insanım istediğim gibi hareket ederim dedim

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm anlamıyorlar sanırım. Anlatsak da anlamıyorlar

canım sende genelleme yaparak o cahil kesimden oluyorsun bence.. Ben doguya gelin geldim makyajsız göremezler beni gırgır samata bitmez hizmet beklemezler gayet rahat hayatımız yani. Senin o dediğin şey sadece sacma sapan Türk dizilerinde oluyor gerçekte de olan vsçar ama artık azınlıkta

Kendine hizmette yetmez ailesine de hizmet edecek

Aslında ailesi bana hicbir şey yaptırmıyor. Kendileri yapmayı seviyorlar sanırım. Ben istesem de yaptırmıyorlar. Eşimde sorun var. Eşim böyle olmasa kimse bir şey söyleyemez
Eşiniz gerçekten sorunlu o zaman. Ama o kayın ailesi de arkanizdan konuşmuş belli. Bundan sonra gitmeyin

Annesinin yanında el pençe divan mı durmanız gerekiyormuş ne münasebet?Birde gülmüssün derken?Somurtsan niye somurtuyorsun derdi büyük ihtimal.Duygu durumunuz için anasından izin mi almanız gerekiyormuş?Siz bu adamın ergenlik sürecini atlattığına emin misiniz?

Benim davranışlarımı saygısızlık olarak gören insanlar kendi çocuklarının ve kendilerinin davranışlarına bakmıyorlar. Ergen mi değil mi bilmiyorum. Sadece beni yabancı olarak gördüğünü biliyorum. Beni yargılandığını biliyorum. Atanmam gerektiğini biliyorum

Çok şanslısınız farkettiniz bir şekilde. Bunlar değişmez, kaçın kurtarın kendinizi. Ciddi olarak söylüyorum. Lütfen uyanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…