Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi diyorsun .Çekirdeksiz üzüm gibi koca bulacaksın ne kaynana ne görümce olacak en temizi![]()
Bulabiliyorsan neden olmasınÖyle mi diyorsun .
Bi kadin bana. " herifinin iki tabağı varsa birini kıracaksın ki değerin olsun demişti
![]()
tum ılıskılerde mesafee her zaman ıydırBen bekar biri olarak bunu hep merak etmişimdir. Görümce, kaynana falan anlaşma hakkında " şöyle yap " dediginiz sırlar var mi ?![]()
Hem olsunlar hem karışmasınlar diyorsan fazla samimi olmayacaksın içli dışlı olmayacaksın mesafeyi baştan koyup sınırını çizeceksinYok öyle de olmasın ya
banada soledıler ama ben cok anlayamadımBu sözü bana cook onceden ve bekarken annem söylemişti %100 onaylandı.. Doğrudur
Neden daha değerli oluyorsun pekiBu sözü bana cook onceden ve bekarken annem söylemişti %100 onaylandı.. Doğrudur
erkekler arkalarında destek hissetmeden yaşayamaz çünkü. en sağlamı bile duvar arar. anasından babasından daha saplam duvar olursan gözbebeği olursun. yani bir tabağı kalırsa bir dayanağı kalır...Neden daha değerli oluyorsun peki