- 11 Mart 2013
- 33.616
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.931
- 798
- 32
- Konu Sahibi Wildflowerr
-
Dur akşam yazacağım şimdi bebe kafama kitap atıyor oku oku diyeTuğçe bana uykuyoa ilgili tüyo verir misin? Çok alakasız konuyla ama
Memede veya kucağımda 2 saat de uyur.
Ama odada yatakta yarım saat
Sonra gaz sancısına uyanıyor genelde.
Black out perde var, çekiyorum, loş oluyor
Sırtına pış pış yaparak vs uyumuyor. Beraber yatağa uzanıyoruz. 5 dk emse uyuyor. Ama o emdiği 30 dk sonra gaz yapıyor ve uyandırıyor.
NSıl uyutabilirim ben bu çocuğu
Kır papatyası bebek hep korkunç şeyler vermiyor. Terapıdır. Zorluk sadece gebelıkten önceki gıbı rahat özgür olamamak. Bu bızı yoruyor bu yaşam boyu devam ediyor, bakımı bitiyor bu kez oyunlar sırada dersler olacak . Ama bı anne deyişi ya da gözlerinin içine bakması yetıyor. Bu hayatta kendıme yakıştırdıgım en guzel şey anne olmak. Bayağı korkunç seyler yazılmış sende bebek dusunuyorsun dayanamadm yazdım :) Annenın kafasında sıkıntı varsa anne sureklı boğulur. Konu sahıbının kafasında eşi var cocuk onu ekstra yoruyor gibi gorunsede aslında onu yoran kafasındaki düşünceleri. Bebek yada cocukla oynarken terapı etkisi olur insanda. Her bebek diş çıkarırken sorun cıkarmıyor ve ek gıda her bebekde sorun degıl. Yıne her bebek de farklı Hepsi gecıcı dönem. İnşallah güzel haberlerini alırız senden:)Hiç bu gibi şeylere takılan bir insan değilim inanın size dedim mi neden eşinizi yoruyorsunuz diye bi yerde?
Evet bu arada bi işe başlayınca da çocuğa yine en çok siz bakardınız bu doğru
Ama ben çocuklar konusunda hassasım ben mesela yemek konusunda da hassasım kendim yaparım yemeğimi erkek adam yemek yapamaz değil mesele o da başka konularda yardım eder. Bilmiyorum belki yanlış bir düşünce ama bir bebeğin annesinin ilgisine şevkatine daha çok ilgisi yok mu baba evet sorumluluk almalı ama bir yere kadar çocuk bence annenin genel olarak yetiştirdiği birşey öyle olmasa babaların da sütü gelmez miydi
Kendını güvende hıssetmıyor olabilir ,meme güvenlidir bebek ıcın. Yediklerinıze dikkat edıyormusunuz, ben 6 ay mercımek corbası ıcmedım. Kimyon cok işime yaramıştı. Ben bebekle yattım uyudum, karnım acıktı 2 yumurta kırdım yedım evimde dagınıktı ,zaten temız evı yıllarca temizlemısım onu fafketmıstım:) Öyle öyle büyüdü bende bebegımle yatıp uyudum yani :) 2 saate bır uyku yenıdogan dönemınde sanırım. Sevgiyle büyüsün:)Tuğçe bana uykuyoa ilgili tüyo verir misin? Çok alakasız konuyla ama
Memede veya kucağımda 2 saat de uyur.
Ama odada yatakta yarım saat
Sonra gaz sancısına uyanıyor genelde.
Black out perde var, çekiyorum, loş oluyor
Sırtına pış pış yaparak vs uyumuyor. Beraber yatağa uzanıyoruz. 5 dk emse uyuyor. Ama o emdiği 30 dk sonra gaz yapıyor ve uyandırıyor.
NSıl uyutabilirim ben bu çocuğu
ayy çok duygulandım yazdıklarınıza gerçekten eminim çok özel ve güzel bir duygudur Allah sizlerinde evlatlarınızı hayırlı büyütmeyi nasip etsin . İnşallah benden de güzel haberler gelsin çok teşşekür ederim sizeKır papatyası bebek hep korkunç şeyler vermiyor. Terapıdır. Zorluk sadece gebelıkten önceki gıbı rahat özgür olamamak. Bu bızı yoruyor bu yaşam boyu devam ediyor, bakımı bitiyor bu kez oyunlar sırada dersler olacak . Ama bı anne deyişi ya da gözlerinin içine bakması yetıyor. Bu hayatta kendıme yakıştırdıgım en guzel şey anne olmak. Bayağı korkunç seyler yazılmış sende bebek dusunuyorsun dayanamadm yazdım :) Annenın kafasında sıkıntı varsa anne sureklı boğulur. Konu sahıbının kafasında eşi var cocuk onu ekstra yoruyor gibi gorunsede aslında onu yoran kafasındaki düşünceleri. Bebek yada cocukla oynarken terapı etkisi olur insanda. Her bebek diş çıkarırken sorun cıkarmıyor ve ek gıda her bebekde sorun degıl. Yıne her bebek de farklı Hepsi gecıcı dönem. İnşallah güzel haberlerini alırız senden:)
3.5 aylık. Her ihtiyacı karşılanıyor. Hem benden hem babadan full ilgi oyun var. Annemle eşim memesiz pışpışla uyutuyor ama ben alınca asla uyumuyor. Tişortüme yapışıyor meme için. Gözüme baka baka ağlıyor. Resmen yalvarıyor. Bugün tam 2 saat pışpış yaptım. Tam 2 saat sürdü inat ettim. O da uykusuzluktab kıvrandı ama uyumadı. Pes ettim meme verdim uyuması 30 saniye sürdü.Kendını güvende hıssetmıyor olabilir ,meme güvenlidir bebek ıcın. Yediklerinıze dikkat edıyormusunuz, ben 6 ay mercımek corbası ıcmedım. Kimyon cok işime yaramıştı. Ben bebekle yattım uyudum, karnım acıktı 2 yumurta kırdım yedım evimde dagınıktı ,zaten temız evı yıllarca temizlemısım onu fafketmıstım:) Öyle öyle büyüdü bende bebegımle yatıp uyudum yani :) 2 saate bır uyku yenıdogan dönemınde sanırım. Sevgiyle büyüsün:)
En cok ılk 1 yaşı özledım , emerdi birlikte uyurduk. Nasıl tatlı bır uyku nasıl güzel kokuydu. İçimde kaldı. Uyudukça uyurduk bırlıkte:) emerken gözlerinin içine uzun uzun bakıyor ya aşk o işte buyudu benım kızım. Ama o günleri nasıl özluyorum,içimde kaldı çünkü bende her anne gibi stresliydim, keyfini cıkaramadım. Bazı şeylerin fıyatı yok .ayy çok duygulandım yazdıklarınıza gerçekten eminim çok özel ve güzel bir duygudur Allah sizlerinde evlatlarınızı hayırlı büyütmeyi nasip etsin . İnşallah benden de güzel haberler gelsin çok teşşekür ederim size
Kır papatyasıııı nickib o kadar güzel kiayy çok duygulandım yazdıklarınıza gerçekten eminim çok özel ve güzel bir duygudur Allah sizlerinde evlatlarınızı hayırlı büyütmeyi nasip etsin . İnşallah benden de güzel haberler gelsin çok teşşekür ederim size
Memeyle neden uyumasını ıstemıyorsunuz meme de uyur meme de kaka yapar . Uyuyunca koyarsınız yatağına, uyanıyormu koyunca ?3.5 aylık. Her ihtiyacı karşılanıyor. Hem benden hem babadan full ilgi oyun var. Annemle eşim memesiz pışpışla uyutuyor ama ben alınca asla uyumuyor. Tişortüme yapışıyor meme için. Gözüme baka baka ağlıyor. Resmen yalvarıyor. Bugün tam 2 saat pışpış yaptım. Tam 2 saat sürdü inat ettim. O da uykusuzluktab kıvrandı ama uyumadı. Pes ettim meme verdim uyuması 30 saniye sürdü.
Nilcan bazen diyorun ki emerek uyusun ne olacak? Bu günler bir daha gelmeyecek ki. Oğlumdan değerli işim yok. O da emerek uyusun napalım. Demek ki saba ihtiyaö duyuyırEn cok ılk 1 yaşı özledım , emerdi birlikte uyurduk. Nasıl tatlı bır uyku nasıl güzel kokuydu. İçimde kaldı. Uyudukça uyurduk bırlıkte:) emerken gözlerinin içine uzun uzun bakıyor ya aşk o işte buyudu benım kızım. Ama o günleri nasıl özluyorum,içimde kaldı çünkü bende her anne gibi stresliydim, keyfini cıkaramadım. Bazı şeylerin fıyatı yok .
30 dk sonra uyanıyor. Meme olmadığı için mi acaba diye düşünüyorum. Ama bir yanımda yazık diyor demek kğ sana ihtiyacı var niye esirgiyorsunMemeyle neden uyumasını ıstemıyorsunuz meme de uyur meme de kaka yapar . Uyuyunca koyarsınız yatağına, uyanıyormu koyunca ?
Mamayla destekliyorsanız akşam 11 yada 12 de uyku arasında verin. Sabah 5 e kadar aralıksız uyur. Evı hıc onemsemeyın ne olacak hepımız yaşadık ev dagıldı bebekle wc ye bıle gıtmemıs olan cok az anne vardır.3.5 aylık. Her ihtiyacı karşılanıyor. Hem benden hem babadan full ilgi oyun var. Annemle eşim memesiz pışpışla uyutuyor ama ben alınca asla uyumuyor. Tişortüme yapışıyor meme için. Gözüme baka baka ağlıyor. Resmen yalvarıyor. Bugün tam 2 saat pışpış yaptım. Tam 2 saat sürdü inat ettim. O da uykusuzluktab kıvrandı ama uyumadı. Pes ettim meme verdim uyuması 30 saniye sürdü.
Ev zaten leşşş halde. Ben de uyumak isterim ama biliyorun ki 30 dakikaya uyanacak. Yattığıma değmiyor
Vu arada bu gündüz için geçerli. Gece 4 saat kesintisiz uyur sonra mamaya kalkar. Mama bitmeden kendiliğinden uyur 4 saat daha
Senın bebegın cok akıllı ve istikrarlı, evde 3 kısı ilgileniyor ama dıyorkı hayır ben meme de uyuyacağım. Kendımı burada anneme daha yakın ve güvende hissediyorum. Bagımı guclendırıyorum. Anne bana kendını teslim et nasılsa bır kac ay sonra ek gıdaya başlayınca boraz daha rahat edeceğiz. Ne kadar da istikrarlı yerımmmm. :)Nilcan bazen diyorun ki emerek uyusun ne olacak? Bu günler bir daha gelmeyecek ki. Oğlumdan değerli işim yok. O da emerek uyusun napalım. Demek ki saba ihtiyaö duyuyır
Bazen de diyorum ki öğrenmesi lazım uyumayı. Napsam bilemedim
Mama zaten ana besin kaynağıMamayla destekliyorsanız akşam 11 yada 12 de uyku arasında verin. Sabah 5 e kadar aralıksız uyur. Evı hıc onemsemeyın ne olacak hepımız yaşadık ev dagıldı bebekle wc ye bıle gıtmemıs olan cok az anne vardır.
Yaa cidden tanıyor beni kokumdan. Kıyamadım şimdi. Bugün başlamıştım memesiz uyutma denemesine ama bırakacağım. Şurada kaç ay sürecek küSenın bebegın cok akıllı ve istikrarlı, evde 3 kısı ilgileniyor ama dıyorkı hayır ben meme de uyuyacağım. Kendımı burada anneme daha yakın ve güvende hissediyorum. Bagımı guclendırıyorum. Anne bana kendını teslim et nasılsa bır kac ay sonra ek gıdaya başlayınca boraz daha rahat edeceğiz. Ne kadar da istikrarlı yerımmmm. :)
Nasil mesela ornek verir misiniz ? Koronadan dolayi tedirginim ben hic olmadim olmakta istemiyorum . Yalnizim bebegime kim bakar diye.Niye sosyalleşmiyorsunuz? Bebekli insanlar da sosyalleşebilir.
Ayy inşallah isterseniz ikinci çocuk nasip olunca onda yaparsınız içinizde kalanları ilk çocukta tüm anneler aynı şeyi söylüyor acemiliğe denk geliyorEn cok ılk 1 yaşı özledım , emerdi birlikte uyurduk. Nasıl tatlı bır uyku nasıl güzel kokuydu. İçimde kaldı. Uyudukça uyurduk bırlıkte:) emerken gözlerinin içine uzun uzun bakıyor ya aşk o işte buyudu benım kızım. Ama o günleri nasıl özluyorum,içimde kaldı çünkü bende her anne gibi stresliydim, keyfini cıkaramadım. Bazı şeylerin fıyatı yok .
Ayy çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile olur sizlere muhakkak haber veririm size de evlatlarınızı güzel stressiz sağlıklı büyütmek nasip olsun inşallahKır papatyasıııı nickib o kadar güzel ki
.senden hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bizlere de haber ver
Bende çocuk hiç uyumuyor zannettim hahaha3.5 aylık. Her ihtiyacı karşılanıyor. Hem benden hem babadan full ilgi oyun var. Annemle eşim memesiz pışpışla uyutuyor ama ben alınca asla uyumuyor. Tişortüme yapışıyor meme için. Gözüme baka baka ağlıyor. Resmen yalvarıyor. Bugün tam 2 saat pışpış yaptım. Tam 2 saat sürdü inat ettim. O da uykusuzluktab kıvrandı ama uyumadı. Pes ettim meme verdim uyuması 30 saniye sürdü.
Ev zaten leşşş halde. Ben de uyumak isterim ama biliyorun ki 30 dakikaya uyanacak. Yattığıma değmiyor
Vu arada bu gündüz için geçerli. Gece 4 saat kesintisiz uyur sonra mamaya kalkar. Mama bitmeden kendiliğinden uyur 4 saat daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?