23 yaşımdayken tanıştım eşimle o da 31 yaşındaydı. eşinden boşanmış 2 yıl bir evlilik yaşamıştı(çocuğu yok).tabi başta tereddüt ettim ilişkiye başlarken bir 6 ay gelgitler yaşadım bir daha beni arama istemiyorum seni tarzı şeyler..( ben de ciddi bir ilişkiden çıkmıştım evlilikten döndüm.) Gel zaman git zaman birbirimizi daha yakından tanımaya başladık: aynı şeylerle hislendiğimizi, aynı şeyleri sevdiğimizi ,kültürlerimizn benzeştiğini... bir yıl sonra çalıştığı yere atandım. 2 yıl sonra da nişanlandık evlendik ve şu an mutlu huzurlu bir evliliğimiz var (Geçen sene ağustos ayında evlendik)
Yapacağın şey tanımak, hata kabul etmeyeceksin ve aynı şekilde kendini bilen bir erkek varsa karşında o da aynı hataları yapmamak adına hata kabul etmeyecektir. bu şekilde adımlarınızı sağlam atarssanız hiçbir şekilde sıkıntı olmaz kardeşim. ve ben bu tarz erkeklerin karısının kıymetini bildiğini düşünüyorum yine söylüyorum kendini bilen bir erkekse...
ben bazen ,eski karısı ne kadar aptalmış böyle bir adamın kıymetini nasıl bilememiş,diyorum. ve sonra iyi ki bilememiş Allah'ım bana bağışladı diyrum.