27 yaşıma geldim diye biriyle evlenmem şart mı? Annem sağolsun benim için kısmet araştırmalarına girdi. Benimle tanıştıracağı üç kişi var
hepsine tanışma için ayrı günler ayarlamış bana emri vaki yapıyor görüşeceksin diye. Sabah çok kötü kavga ettik. İstemiyorum dedikçe niye diye üstüme geliyor. Zaten Ankara'ya geleli bir yıl olmadı daha önce doğuda çalışıyordum. Hayatımda kimse yok ama birine aşığım ama ortada büyük sorunlar var onu unutmaya çalışıyorum bizimkilere anlatılacak bir durum değil. Kafam da biri varken bir başkasıyla görüşüp ciddi adımlar atmak kabus gibi geliyor. Anneme zaman ver biraz dedim bana söylediği yeter artık senin kendine mi güvenin yok dedi
bu lafın üstüne ne denilebilir ki ben hayatımda hiçbir erkekle öpüşmedim bile bu lafın ne kadar ağrıma gittiğini tahmin bile edemezsiniz evden bir hırsla çıktım şuan dışarıda bir kafede oş boş oturuyorum anormal davranan ben miyim diye düşünüyorum. Bir insan sırf evlenmiş olmak için evlenir mi? Ayrıca herkes beni soruyormuş heralde sevgilisi var diyorlarmış bu gidişle evde kalacakmışım bir daha tanışmak isteyen olmazmış. Bunaldım senin kendine mi güvenin yok lafından sonra eve bile gidesim yok