Evlilik yaşım geldi diye evlenmek zorunda mıyım?

canım tanışmakta yarar varar annende belki mutlu bir yuvan olsun istiyordur kötülüğünü istemez o lafıda seni pes ettirmek için demiştir hem kafandakileride unutursun belki

canım tanışmakta yarar varar annende belki mutlu bir yuvan olsun istiyordur kötülüğünü istemez o lafıda seni pes ettirmek için demiştir hem kafandakileride unutursun belki

En azından bu lafı için özür dilemesini bekliyorum ama nerde annemde o düşünce. Bir de bu ilk buluşmalarda ne konuşulur ki...

En azından bu lafı için özür dilemesini bekliyorum ama nerde annemde o düşünce. Bir de bu ilk buluşmalarda ne konuşulur ki...
malesefi annelerin özür dilemesi bir zor oluyor kırıldığımızla kalıyoz biz :( benmde annemde haksız olsada özür ben dilerim...cnm valla ilk buluşmada eşimle ben utangaçtım o konuşup duruyodu kötüyüm bu konuda :)

27 yaşın neresi büyük,anlamadım.

Henüz düşünmüyorsanız, evlenmezsiniz olur biter.

Bunun neresini sorun yapıyorsunuz ki...

ay daha ne? benim annem 'evlenme cok da iyi bi sey degil' diyip duruyor. ona kalsa hic evlenmicem :5: gerci zaten bu gidisle evlenemicem de hic kimse yok:5::5::5:

ay daha ne? benim annem 'evlenme cok da iyi bi sey degil' diyip duruyor. ona kalsa hic evlenmicem :5: gerci zaten bu gidisle evlenemicem de hic kimse yok:5::5::5:

aa böyle anneler de mi varmış.çok şanslısın canım.hayır 24 saat kocalarından yakınırlar sonra da evlen diye zorlarlar kızlarını.

aa böyle anneler de mi varmış.çok şanslısın canım.hayır 24 saat kocalarından yakınırlar sonra da evlen diye zorlarlar kızlarını.

ciddi mi diyosun? yok benim annem 'kendi parani kendin ye ne koca derdi cekicen' dio. ama ben de birileri olsun istiyorum yanimda, yalniz olmek istemiyorum:(

27 yaşın neresi büyük,anlamadım.

Henüz düşünmüyorsanız, evlenmezsiniz olur biter.

Bunun neresini sorun yapıyorsunuz ki...

Benim için büyük değil ama annem için büyük bir yaş. Evde sürekli dırdır eden biri olduğu için sorun yapıyorum. Ben de zaten gidip görüşeceğim ama asla ilerisi olmayacak

cok sacma:27:hicte gec kalmis degilsin canim zamana aceleye getirmeye gelmez böyle ciddi kararlar hele acin tazeyse sen dogru düsünüyorsun
istersen otuzbes yasinda evlen önemli olan senin istemen mutlulugun senin diger yarin olabilicek es gerisi fasafiso

canım bende snein gibiydim ama ailem eşimi çok sevdiğimi biliyordu kayınvalidem ayırmıştı bizi. çok acı çekmiştim. en son 27 yaşımdaydım bende herkes bir nasip buluyor ailesi geliyor çocuk için gün ayarlamaya çalışıyorlardı sürekli bir bahaneyle reddetmiştim bende. birisiyle konuşacakım artık onuda eşim öğrenmiş o zaman o benim asla görüşmeyeceksin demiş felan. en son olarak artık tmm dediğimde eşim tekrar evlenme teklif etmişti. birisini severken başkasıyla görüşmek çok zor biliyorum ama bir eyrlerden başlaman egrekiyor. ileride çok fazla pişman olabilirsin. görüşmekten bişey olmaz ki bakarsın çok iyi alaşırsın ve unutmak istediğin kişiyi bir anda unutuverirsin. kaderden kaçamazsın yolunu çizmeye bakmalısın bence.

Senin yaşından 2-3 yaş daha büyük arkadaşlarım var. Birileri ile tanışabilmek için can atıyorlar.:)Çevremizde tanıştırabilecek kimseyi de bulamıyoruz. Annen bu konuda oldukça iyimiş 3 aday bulmuş hatta oldukça iyi.:)Bence tanış hoşlanmayacağın ve anlaşamayacağın insanlarsa annene olmayacağını söylersin çok sorun olmaz.

Yaşın kaç bilmiyorum ama annen doğru söylüyor. Annen istekli olsaydı seni birileriyle tanıştırırdı

21 yasindayim. ama anneme kalsa hic evlenmiyim bi meslegim olsun kendi evim arabam olsun. koca derdi cekmezsin aldatilmazsin deyip duruo. ama ben elele ciftleri gorunce kahroluyorum ya ben cok istiyorum birileri olsun hayatimda:5:

demek ki bunu yaşayan tek ben değilim ama söylediği laf çok ağrıma gitti annem bana kısmetlerimi anlatırken zenginliğinden kariyerlerinden bahsedip duruyor bir de hepsine tanışma için ayrı gün ayarlamış sinir oldum

ah keşke öyle bir annem olsa benim de :5: bence ön yargılı bakma canım, görüştüğün kişilerden hoşlandıkların olabilir..aşkın nerden geleceği belli olmaz..iş bize kalırsa biz daha ççook arar dururuz..birileriyle kendin tanışmak için çevren yoksa annenin bulduklarıyla görüş nolucak ki istemezsen bahane çok..

En azından annemin dırdırından kurtulmak için görüşeceğim olmazsa bir sürü bahane uydururum olur biter. Tabi bu seferde beğenmiyorsun diye kavga edeceğiz.

Senin yaşından 2-3 yaş daha büyük arkadaşlarım var. Birileri ile tanışabilmek için can atıyorlar.:)Çevremizde tanıştırabilecek kimseyi de bulamıyoruz. Annen bu konuda oldukça iyimiş 3 aday bulmuş hatta oldukça iyi.:)Bence tanış hoşlanmayacağın ve anlaşamayacağın insanlarsa annene olmayacağını söylersin çok sorun olmaz.

Bende aynısını düşünüyorum..tanışmaktan bi zarar gelmez..ama herkezi reddedersen birsüre sonra kimse arayıp sormaz olur.Ayrıca yaşında artık evlilik düşünmek için ideal.. 27/30 arası iyidir. 30 u geçtikten sonra kendi yaşında bekar erkekte bulmak zor oluyor..Olanlarda çıtırlarla ilgilendiği için ....

aslında evlilik bence öle tanıştırmakla olmaz filan dicem ama çevremde gördüm oluyor gayet de mutlulular istiyosan annenin dırdırından kurtulmak için görüş 3 ylede sonrada olmadı böylece ne annen üzülür ne sen tatlım:69:

En azından annemin dırdırından kurtulmak için görüşeceğim olmazsa bir sürü bahane uydururum olur biter. Tabi bu seferde beğenmiyorsun diye kavga edeceğiz.

canım beğenmediğini değil, annenin de kabullenemeyeceği durumları söyle annene kendine hak verdirt D: :34: uyanık olmak da fayda var :34:

Güzel yazmışsınız ama annem sen 27 yaşındasın tanışıp evlenmen 28 çocuk doğurman 30 yaş diyor. Bana göre bunun bir önemi yok ama gel de anneme anlat. Bu akşam beni görmeye geleceklermiş üstelik annesi babası tanışacağım çocuk Karabük'te demir çelik fabrikasında mühendis olarak çalışıyormuş önce annesi babası gelecekmiş:26: gel de anneme kızma annesi babası beni beğenirse oğulları da teşrif edecek sanki eşya seçiyorlar

Back
X