Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tanışmakta yarar varar annende belki mutlu bir yuvan olsun istiyordur kötülüğünü istemez o lafıda seni pes ettirmek için demiştir hem kafandakileride unutursun belki
malesefi annelerin özür dilemesi bir zor oluyor kırıldığımızla kalıyoz bizEn azından bu lafı için özür dilemesini bekliyorum ama nerde annemde o düşünce. Bir de bu ilk buluşmalarda ne konuşulur ki...
ay daha ne? benim annem 'evlenme cok da iyi bi sey degil' diyip duruyor. ona kalsa hic evlenmicemgerci zaten bu gidisle evlenemicem de hic kimse yok
![]()
aa böyle anneler de mi varmış.çok şanslısın canım.hayır 24 saat kocalarından yakınırlar sonra da evlen diye zorlarlar kızlarını.
27 yaşın neresi büyük,anlamadım.
Henüz düşünmüyorsanız, evlenmezsiniz olur biter.
Bunun neresini sorun yapıyorsunuz ki...
ay daha ne? benim annem 'evlenme cok da iyi bi sey degil' diyip duruyor. ona kalsa hic evlenmicemgerci zaten bu gidisle evlenemicem de hic kimse yok
![]()
Yaşın kaç bilmiyorum ama annen doğru söylüyor. Annen istekli olsaydı seni birileriyle tanıştırırdı
demek ki bunu yaşayan tek ben değilim ama söylediği laf çok ağrıma gitti annem bana kısmetlerimi anlatırken zenginliğinden kariyerlerinden bahsedip duruyor bir de hepsine tanışma için ayrı gün ayarlamış sinir oldum
Senin yaşından 2-3 yaş daha büyük arkadaşlarım var. Birileri ile tanışabilmek için can atıyorlar.:)Çevremizde tanıştırabilecek kimseyi de bulamıyoruz. Annen bu konuda oldukça iyimiş 3 aday bulmuş hatta oldukça iyi.:)Bence tanış hoşlanmayacağın ve anlaşamayacağın insanlarsa annene olmayacağını söylersin çok sorun olmaz.
En azından annemin dırdırından kurtulmak için görüşeceğim olmazsa bir sürü bahane uydururum olur biter. Tabi bu seferde beğenmiyorsun diye kavga edeceğiz.