Evlilik yaşım geldi diye evlenmek zorunda mıyım?

canım annenide anlamak lazım o bir annedir, hiç bir zaman evladının kötülüğünü istemez çünkü bende anneyim,bir görüş derim belkide ilk görüşte gözün tutar,ben de bazen kızıma önerilerim oluyor, keşkem şöyle bir damadım olsa diye.bizim komşularımızın kızları ev de kaldılar bir erkekle tanışmak için canlarını atıyorlar,evlenmek istiyorlar bir türlü eş adayı ellerine geç miyor......zaten çok ileiki yaşlarda evlenmek isten diğinde bekar erkek bulmak zorlaşıyor,geriye çoçuklu boşanmış erkekler kalıyor.....

canım annenide anlamak lazım o bir annedir, hiç bir zaman evladının kötülüğünü istemez çünkü bende anneyim,bir görüş derim belkide ilk görüşte gözün tutar,ben de bazen kızıma önerilerim oluyor, keşkem şöyle bir damadım olsa diye.bizim komşularımızın kızları ev de kaldılar bir erkekle tanışmak için canlarını atıyorlar,evlenmek istiyorlar bir türlü eş adayı ellerine geç miyor......zaten çok ileiki yaşlarda evlenmek isten diğinde bekar erkek bulmak zorlaşıyor,geriye çoçuklu boşanmış erkekler kalıyor.....merak ettiğim şey sevdiğin erkek senide seviyorsa istesin ozaman ..

Bu tanıştığımız kişilerin hepsi falsoydu. İlk gelenler evimize geldi tanışacağım kişi gelmedi. Karabük'te çalışıyormuş. İlk tanışmaya anne, baba, kardeşi bir de halası geldi. Mutasıp bir aileydi kapalı çalışmayan gelin istiyorlarmış. Zaten olmayacağı anlaşıldığı için fazla oturmadılar. O gün akşam halası aradı kızınızı çok beğendim benim oğlumla tanıştırılam diye. Babam da kızdı bunlar nasıl aile ayakkabı mı seçiyorlar diye mesele kapandı. Diğer kısmetim de Kanada'daymış annem benim için faceden baksın demiş çocuk beni bulamamış ben buldum arkadaşlık gönderdim. Bir kaç gündür telefonla ve msn de görüşüyoruz. Bu çocuk da bir tuhaf annem ailesi çok iyi diyor ama çocuk fırlamanın teki aynı yaştayız yakında Türkiye'ye dönecekmiş. Face de arkadaş listesinde beşyüz küsür arkadaşı var ve çoğunluğu yabancı kız. Benimle geyiğine muhabbet ediyor ben de öyle. Mesela geçen kız arkadaşın var mı diye sordum verdiği cevap var ama ciddi düşündüğüm kimse yok anlayacağınız kendini beğenmiş. Muhabbeti iyi ben de öylesine konuşuyorum. Bundan da birşey olmaz sadece sıradan arkadaş oluruz. Zaten ben sevdiğim kişiyi unutamıyorum bu acı ne zaman geçecek bilmiyorum.

25 yaşımdayım.Bekarım,gönlüm de boş.Aynen çevremde beni bi evlendirme hevesi:60:
Karşıma çıkarsa ruh ikizim evlenirim,30 umda da çıkabilir bu bilinmez,ama çıkmadığı sürece ben bekarım ve gerçekten böyle mutluyum:82:

Back
X