Şahsen ben gezme delisiyim eşim yıl dönümünde ya da doğum günümde böyle bir hediyeyle gelse görmediğin bir yere bilet aldım gideceğiz otel ayarladım falan dese havalara uçardımErkekler bizler kadar ince düşünemiyorlar işte
Hah işte aynen o markaya deli oluyorlar bide d..sel kasası mest ediyor kendilerini
Şey konuyla ilgisi yok fakat aynı şehirde ikamet ediyoruz sanırım bişey sormak istiyorum gittiğiniz ve memnun kaldığınız hastane ve kadın doğum doktoru var mı tavsiye edebileceğiniz ya da çevrenizde doğum yapmış ve hastanenin,doktorun hizmetinden memnun kalmış birilerinin tavsiyeleri?evet onlardan biri de benim :) dogumgunumde almisti esim bana cok mutlu olmustum
Aynen saat gibi saat mekanizması çok orijinalevet malesef düsünüpte yapani azdir. bencede evli bir cift icin en güzel sey budur haftasonu kacamagi. Türkiyede varmi bilmem ama birde böyle özel spa kisa tatilleri oluyor. Masajdi falan oluyor paket halinde :) Bir arkadasa evlenirken böyle bir hediye yapmistik.
bilmeden iyi birsey yapmisim ya :) Dli markanin saatleri bence güzel degil fazla büyük ama S..ko kaliteli bir marka
Olmaz mı memlekette her şey mümkün ama araştıracakta bir erkek bulacak plan yapacak yani genelde ben yaparım o tarz işleri o yüzden eşim rahat işteevet malesef düsünüpte yapani azdir. bencede evli bir cift icin en güzel sey budur haftasonu kacamagi. Türkiyede varmi bilmem ama birde böyle özel spa kisa tatilleri oluyor. Masajdi falan oluyor paket halinde :) Bir arkadasa evlenirken böyle bir hediye yapmistik.
bilmeden iyi birsey yapmisim ya :) Dli markanin saatleri bence güzel degil fazla büyük ama S..ko kaliteli bir marka
Olmaz mı memlekette her şey mümkün ama araştıracakta bir erkek bulacak plan yapacak yani genelde ben yaparım o tarz işleri o yüzden eşim rahat işteBu arada eşimin damat saati de aynısından acayip kaliteli bir şey spor olanı da S...ch o da çok iyi
Silikon kordonları öneririm hem hafif,hem koku yapmıyor hem de çok şık duruyor ama çok terleyen bi yapısı varsa eşinin azcık terleyebilirOnlar ne anlar böyle seylerden :) Hediye alamayipta sectiren var.
Benimki tek deri kordonlu sevmez birde illa takim takacagiz :) Metal kordonlu olacak yanindayken niye öbürünü takmadin diye basimin etini yer sonra. iki ay var daha bi bakayim tekrardan.
Allahtan öyle değil hediyeleri kendi seçiyor bir de nereye istersem götürür hediye olarak sağolsunOnlar ne anlar böyle seylerden :) Hediye alamayipta sectiren var.
Benimki tek deri kordonlu sevmez birde illa takim takacagiz :) Metal kordonlu olacak yanindayken niye öbürünü takmadin diye basimin etini yer sonra. iki ay var daha bi bakayim tekrardan.
Silikon kordonları öneririm hem hafif,hem koku yapmıyor hem de çok şık duruyor ama çok terleyen bi yapısı varsa eşinin azcık terleyebilir
Allahtan öyle değil hediyeleri kendi seçiyor bir de nereye istersem götürür hediye olarak sağolsunAnladım canım hadi bakalım inşallah gönlüne göre bulursun
Bana da deri değil metal kordon kokar,ter meselesi tamamen onlar daha çok terliyor kıllı yapıdan dolayı sanırsamevet o yüzden sevmiyo zaten koku yapiyormus bende hic öyle bir sorun olmadi
Bana da deri değil metal kordon kokar,ter meselesi tamamen onlar daha çok terliyor kıllı yapıdan dolayı sanırsam
Kendimi kötü hissederdim herhalde aman aman beğenmesem de o seçsin isterdimseninki iyimis :) Ama beceremeyip sectireni cok duydum.
Bana da deri değil metal kordon kokar,ter meselesi tamamen onlar daha çok terliyor kıllı yapıdan dolayı sanırsam
Saat hediye listelerinin her daim 1.sırasındadır dünyanın bütün modellerine sahip olanlarda bi başka rengine gözleri kayıyor .. Büyük genelleme oldu bu biraz ama benim çevremde inanılmaz bi cazibesi var saatinaa bunuda ilk defa duydum ben aslinda saatin fazla klasik bir hediye oldugu icin artik tercih edilmedigini düsünüyordum vallahi :) degilmis
Kendimi kötü hissederdim herhalde aman aman beğenmesem de o seçsin isterdim
Eşimin metali değil de deri olan koku yapıyor sürekli takamıyor o yüzden kışın rahat da yazın kokuyor uzun süre takılınca
Saat hediye listelerinin her daim 1.sırasındadır dünyanın bütün modellerine sahip olanlarda bi başka rengine gözleri kayıyor .. Büyük genelleme oldu bu biraz ama benim çevremde inanılmaz bi cazibesi var saatin
Aynen yazın kullanışsız oluyor deri ama silikon kordonlada kullanılabiliyor çoğu model yani kasayı ona göre alırsanız farklı kordon modelleriylede kullanılabiliyorKendimi kötü hissederdim herhalde aman aman beğenmesem de o seçsin isterdim
Eşimin metali değil de deri olan koku yapıyor sürekli takamıyor o yüzden kışın rahat da yazın kokuyor uzun süre takılınca
Cümle kaymış - dünyanın bütün modellerine sahip olsalarda- olacaktı ohadi ya cok sasirdim cidden ben buna :)
Silikon kordon nedense hoşumuza gitmiyor ama gerçekten daha kullanışlı tabi artık metallere merak sardıkAynen yazın kullanışsız oluyor deri ama silikon kordonlada kullanılabiliyor çoğu model yani kasayı ona göre alırsanız farklı kordon modelleriylede kullanılabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?