- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi Nefretediyorumherseyden
-
Bundan 2 sene evvel kpss eşimin doğum gününe rastladı. Ben de o sene sınava pek hazırlık yapmamışım. Ama yine bir umut sınava girdim.Hatirlatici kücuk mesajlar atın .Gizemli olsun .
Bundan 2 sene evvel kpss eşimin doğum gününe rastladı. Ben de o sene sınava pek hazırlık yapmamışım. Ama yine bir umut sınava girdim.
Çıktım sınavdan. Esim dedi ki "yaş problemi var mıydı"
Dedim ki "evet 1 tane vardı. Cevap 22 ya da 24tü. Ama zaman yetmedi üstünde durmadım"
Daha ses etmedi. Benim jetonum düşmüyor. Aradan saatler geçti.
Eşim dediki sınavda yaş problemi var mıydı.
Dedim ki evet vardı ama yapamadım.
Gene daha bi şey demedi.
Ayni günün akşamı dedi ki
"Ee yaş sorusu var mıydı ne yaptın"dedi.
Bana bir öfke geldi.
Ne sorup duruyosun
Vardi dedik ya diye cırlarken adamın yaş günü olduğunu hatırladım.
Ay pardon filan dedim ama. Gözüme soktum adamın yaş gününü. .
22 sin de de bizim evlilik yıl donumumuz bende boyle konu acarsam sasırmıcam kendıme cunku hedıye degılde ne bılım bır yemek bende ısterım herseyden önce hatırlasın ısterım. Bence her ihtimale karsı yemegını hazırlabugün evlilik yildònumumuz ve saat 5 gibi eve gelir esim hala hatirladigina dair bisey gormedim aşiri sorun eden bir kadin degilim ama ozel gunler evlilige heyecan katiyor diye dusunuyorum bende o plan yapar belki disari cikariz diye dusunuyrm ama hatirlamazsa oylece kalikalicam bi yemek hazirliyim mi sizce masa hazir olsun mu o geldiginde ne yapayim cok kararsizim hediye olayina gekirsek o hiccc sorun degil benim icin esim icinde oyle ... Sadece hatirlamasi belki bi disari cikmamis yemeege gitmemiz hoş olur insallah hatirlar hatirlamazsa sanirim uzulucem
Bundan 2 sene evvel kpss eşimin doğum gününe rastladı. Ben de o sene sınava pek hazırlık yapmamışım. Ama yine bir umut sınava girdim.
Çıktım sınavdan. Esim dedi ki "yaş problemi var mıydı"
Dedim ki "evet 1 tane vardı. Cevap 22 ya da 24tü. Ama zaman yetmedi üstünde durmadım"
Daha ses etmedi. Benim jetonum düşmüyor. Aradan saatler geçti.
Eşim dediki sınavda yaş problemi var mıydı.
Dedim ki evet vardı ama yapamadım.
Gene daha bi şey demedi.
Ayni günün akşamı dedi ki
"Ee yaş sorusu var mıydı ne yaptın"dedi.
Bana bir öfke geldi.
Ne sorup duruyosun
Vardi dedik ya diye cırlarken adamın yaş günü olduğunu hatırladım.
Ay pardon filan dedim ama. Gözüme soktum adamın yaş gününü. .
Ben riske atmam ya özel günleri. Bikaç gün hatta bikaç hafta önce hatırlatmaya başlarım. Sonradan üzülmeye ne gerek var ki
8 yıllık evliyim hep eşinmle beraber plan yaptik evlilik yıldönümüyle ilgili, eşim bana ne sürpriz yapacak acaba yapacak mı diye beklemeye gerek yok bana göre, ben derim mesela evlilik yıldönümüze de 2 hafta kaldi güler , sonrada o gün ne yapalım diye plan yaparız.Peki kendım ıcın soruyorum :) ilk evlılık yıl donumu ise erkeklerden beklemek yanlış mı yaniben kendımce evde yemegımı falan hazır edıcem zaten de hanı gonul ıstıyor kı o dusunsun bı yemege gotursun :)
Ben hatırlatmamı yapayım da hediyeyi de o düşünsünBen de öyleyim ya çenem hiç durmaz.
1 ay sonra yıl dönümümüz, 3 hafta kaldı, 2 hafta kaldı... Kendi doğum günüm ve hatta onun doğum günü için de aynı şeyi yapıyorum. Unutmaya fırsatı kalmıyor.
Sessiz sakin içlenerek adamın hatırlamasını bekleyenlere çok şaşırıyorum. Ben olsam patlarım
Trip atmam ama bu ilk oldugu ıcın ondan beklıyorum :) ama ne dogum gunlerınde ne de baska ozel gunlerde sızın gıbı oturup plan yapmıyoruz :) o an kım fıkır sunarsa o oluyor bızde hedıye ıse benım ıcın cok muhım bırsey degıl benım onem verdıgım dusunup bırsey yapması eve gelırken cıkolata ıle de gelse mutlu olurum aslında.8 yıllık evliyim hep eşinmle beraber plan yaptik evlilik yıldönümüyle ilgili, eşim bana ne sürpriz yapacak acaba yapacak mı diye beklemeye gerek yok bana göre, ben derim mesela evlilik yıldönümüze de 2 hafta kaldi güler , sonrada o gün ne yapalım diye plan yaparız.
Hediye kısmı sürpriz olur, bazen çok istediğim birşey varsa, fotoğrafını atarım, hadi sana kolaylık olsun bu sene diye :)
Güzel bir günü niye hatırlamadın tripleriyle heba etmeye gerek yok bence.
Trip atmam ama bu ilk oldugu ıcın ondan beklıyorum :) ama ne dogum gunlerınde ne de baska ozel gunlerde sızın gıbı oturup plan yapmıyoruz :) o an kım fıkır sunarsa o oluyor bızde hedıye ıse benım ıcın cok muhım bırsey degıl benım onem verdıgım dusunup bırsey yapması eve gelırken cıkolata ıle de gelse mutlu olurum aslında.
Peki kendım ıcın soruyorum :) ilk evlılık yıl donumu ise erkeklerden beklemek yanlış mı yaniben kendımce evde yemegımı falan hazır edıcem zaten de hanı gonul ıstıyor kı o dusunsun bı yemege gotursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?